הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

99% מהזמן שיבולת שועל אבל בזמן האחרון לא רק. התחלתי גם לשלב אחרי אימון עם יוגורט ואז אני מוסיף קורנפלקס עם איזה תפוח, וקניתי בלנדר אז עכשיו זה רלוונטי גם לגלידה.

אבל כן שיבולת שועל בדרך כלל. אני חולה על זה.

והאמת שאני מצפה מחברות אחרות לטעמים יותר טובים אבל גם המחיר בהתאם. אני מנסה להיצמד לטעמים של mp ולא לדעת משהו על ה"עולם שבחוץ", מה שלא יודעים לא כואב וחוסכים לא מעט בטווח הארוך.

בדרך כלל הביקורת בכלל לא משתייה, אבל לפעמים כשהטעם חדש אני שם קצת יבש בפה ומשקשק עם מים פשוט כדי לטעום את האבקה עצמה. יש טעמים שלא מורגשים מספיק בשיבולת שועל אבל נחמדים מאוד בשייק אז אני בדרך כלל בודק

כן רק שאני אפילו בלי חלב, אז פשוט שיבולת ומים.
לדעתי יש לזה ערך, יש טעמים שטובים רק עם חלב ובלי יש להם טעם של תרופה. טעם שטוב עם מים יהיה טוב עם חלב.
אם אתה מעוניין באמת בשוקולד חמאת בוטנים ממש טוב, לך על מה שהמלצתי. אתה לא תתאכזב.
אני יוצא מהפוסט הזה..אעשה בסוף עוד הזמנה עם כל ההמלצות האלו
אמרתי לך אתה צריך לפתוח סניף כבר

אני ניסיתי את הטעם וניל ו raspberry. אני אהבתי.

זה תמיד קורץ לי אבל אף פעם לא היה לי אומץ כי אני מפחד מאיך שיהיה הפטל. אולי אזמין קילו
אם אתה מעוניין באמת בשוקולד חמאת בוטנים ממש טוב, לך על מה שהמלצתי. אתה לא תתאכזב.

אמרתי לך אתה צריך לפתוח סניף כבר
אני בטוח. אבל כשאני אוהב יהיה קשה לחזור

זה תמיד קורץ לי אבל אף פעם לא היה לי אומץ כי אני מפחד מאיך שיהיה הפטל. אולי אזמין קילו

אני בטוח. אבל כשאני אוהב יהיה קשה לחזור
כן. לא אשקר אני מתגעגע לטעם אבל המחירים של myprotein מבטלים את ההרגשה הזאת 🤣

יש לי את האננס וההאיקדו מילק, אני מחכה לחור להתאמן כדי לטעום.

יש לי את האננס וההאיקדו מילק, אני מחכה לחור להתאמן כדי לטעום.
להתאמן על חור מילא, אבל כדי לטעום?!

אגב חטיפי החלבון בגרסת וופל של מיי פרוטאין, הם קונספט מוצלח מבחינת טעם וקלילות, אבל כמות חלבון נמוכה ביחס לכמות קלוריות גבוהה

אשתף את הטעמים החדשים שקבלתי שבוע שעבר. אני שותה בעיקר עם חלב.
impact whey בננה, שינו את המתכון אז אמרתי ננסה, טעם לא רע בכלל, טעם שמכוון לבננה גומי. ציון 7.5
Flavdrops (למי שלא מכיר תמציות הטעמים שלהם)
קוקוס: מאוד אהבתי, מצד שני אני גם מאוד אוהב קוקוס. 8 טיפות ל300 מל חלב וסקוף חלבון נותנים טעם מעולה, ציון 9.
וניל: גם נחמד מאוד, אומנם קצת פחות מוצלח מהקוקוס לטעמי, לפי אותו הרכב בשייק ציון 8.

impact whey בננה, שינו את המתכון אז אמרתי ננסה, טעם לא רע בכלל, טעם שמכוון לבננה גומי. ציון 7.5

מחזק, לבננה הקודם היה טעם לוואי של כורכום ועכשיו הזמנתי את החדש ולא מרגישים בכלל טעם לוואי, מזכיר יותר את הבננה של פיור בזמנו שהיה מדהים.
אחלה טעם.

תשלח לי דוגמית בובי

יש לי איזה 15 ביקורות לכתוב,רק צריך זמן..
יש מצב אני בא אלייך לאימון בשישי אביא לך דוגמית מהשוקולד טראפלס
במקום לדפדף בפורום, תתחיל לכתוב ביקורות
לגבי השוקולד טראפלס - שתיתי 2 סקופים עם חלב היה טעים אבל טיפה טעם לוואי בסוף 6/10
לגבי כמה דברים שקניתי ששכחתי לעדכן.
הגרנולה חלבון בטעם שוקולד וקרמל- 8/10 טעים מאוד.
בראוניז חלבון בטעם דאבל שוקולד - 8/10 טעים מאוד אבל דחוס מאודדדדדדד.
החלבון בטעם מאפה קינמון - 10/10 הכי טעים שטעמתי ולא נמאס בכלל!!!!!!
צ'יפס חלבון בטעם ברביקיו - 10/10 מדהים מכל בחינה אפשרית. ממליץ מאוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית