נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
אי אפשר לסמוך עלייך בטעמים רעים, אתה מסוגל לשתות הכלבמים לא משהו
בחלב סביר,מוסיף לסה חמאת בוטנים שמשפר מעט טת הטעם
לדעתי 6.5/10
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי אפשר לסמוך עלייך בטעמים רעים, אתה מסוגל לשתות הכלבמים לא משהו
בחלב סביר,מוסיף לסה חמאת בוטנים שמשפר מעט טת הטעם
לדעתי 6.5/10
תכלסאי אפשר לסמוך עלייך בטעמים רעים, אתה מסוגל לשתות הכל
אז ככה המסולמים קוראים לזההקרעצמאך
דרך אגב, פתחתי את השוקולד הלבן לפני 3 שבועות +-. הוא אחד לאחד וניל.אי אפשר לסמוך עלייך בטעמים רעים, אתה מסוגל לשתות הכל
דווקא טעמתי אותו והוא שונה אבל סבבה..דרך אגב, פתחתי את השוקולד הלבן לפני 3 שבועות +-. הוא אחד לאחד וניל.
כבר טעמת?Pumpkin pie 8/10
טעים מאוד, מזכיר את הטעם בול, אפילו מזכיר את הקפה של הביסיק White girl - פאמפין ספייס לאטה
האהוב עליי
שכחתי לכתוב לך בפרטיכבר טעמת?
זריזה את..
יש משהו סביל שלא נמאס על בסיס מים?Rocky Road - 10/10 טעם נפלא של שוקולד עם נגיעות מרשמלו ונראה לי קצת אגוזים. בגרסה החדשה New and improved הם פשוט הפכו טעם מגעיל (באיזה 2015-16 היה לי) לטעם מדהים. ניסיתי עם מים, הטעם גם טוב, אמנם פחות מאשר עם חלב מן הסתם.
Cinnamon danish - 9/10 טעם מעולה לאוהבי קינמון.
Banana - 9/10 טעם וריח ממש טוב של בננה (הגרסה new and improved) אבל קיבלתי דוגמית של טעם יותר חדש של Banana V2 שהוא מושלם אז ביחס אליו נתתי 9 לבננה ולא 10.
Cookies and Cream - 7/10 טעם של וניל, הטעם טוב סה"כ אבל לא מה שהייתי מצפה מטעם קרם עוגיות, אם הייתי רוצה וניל הייתי קונה וניל.
Strawberry Cream - 10/10 טעם מעולה של תותים בשמנת, טעמתי רק דוגמית אז לא יודע לאורך זמן, אזמין בעתיד.
Strawberry Stevia - 5/10 טעם חלש עם טעם לוואי של סטיוויה, הריח סבבה. באופן מפתיע עם מים טיפה יותר זורם מאשר חלב. רציתי להזמין דוגמית ממנו ו 2.5 קילו של strawberry cream והתבלבלתי אז עכשיו תקוע עם 2.5 קילו של החרא הזה
כל הטעמים חוץ ממה שציינתי אני או שותה עם חלב או אוכל בערבוב עם שיבולת שועל, על פי זה הציונים
כן, להתחיל לשתות דברים עם חלב או חלב שקדים וכו' וכו'. 😁יש משהו סביל שלא נמאס על בסיס מים?
חחחחכן, להתחיל לשתות דברים עם חלב או חלב שקדים וכו' וכו'. 😁
איכס אחיחחחח
ברצינות היה פעם אייס קפה ישראלי ממש טעים על בסיס מים.
מהאלה בתגובה כאן חוץ ממה שרשמתי לא טעמתי עם מים. בגדול מבחינתי כל טעם שהיה לי טוב עם חלב היה לא רע עם מים אבל די הפסקתי לשתות עם מים, השייקים פשוט הרבה הרבה יותר טעימים עם חלב אז אני מוכן "לשלם" את ה 120-180 קלוריות של ה 200-300 מ"ל חלב בשביל להנות מהשייק.יש משהו סביל שלא נמאס על בסיס מים?
תודהמהאלה בתגובה כאן חוץ ממה שרשמתי לא טעמתי עם מים. בגדול מבחינתי כל טעם שהיה לי טוב עם חלב היה לא רע עם מים אבל די הפסקתי לשתות עם מים, השייקים פשוט הרבה הרבה יותר טעימים עם חלב אז אני מוכן "לשלם" את ה 120-180 קלוריות של ה 200-300 מ"ל חלב בשביל להנות מהשייק.