הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

אי אפשר לסמוך עלייך בטעמים רעים, אתה מסוגל לשתות הכל
תכלס

באותה נשימה,הגיע לי הטעם limited edition של הקרעצמאך (כריסמס למניינם)
כביכול אמור להיות בטעם פאפמקין,לא מזכיר כל כך,אבל טעים עם חלב
7/10

רוקי רואד 9/10
קאזין בטעם וניל - 5/10 טעם ממש חלש, אולי עם חלב יכול ללכת בסדר

דרך אגב, פתחתי את השוקולד הלבן לפני 3 שבועות +-. הוא אחד לאחד וניל.
דווקא טעמתי אותו והוא שונה אבל סבבה..
חטיף חלבון בטעם תות שקיבלתי מתנה - 8/10 טעים מאוד, הופתעתי לטובה!
חטיף choc chip משהו, 10/10 טעים מאוד!
נעדכן בהמשך על עוד חברים

אננס 7/10
שתיתי עם שמנת וחלב, לא ניסיתי עם מים,אולי יעבוד טוב יותר.
טעם נחמד,לא משתווה לרוקי רואד,טעם ''פרשי'' ולא חלבי.

*כל הטעמים הכוונה עם חלב (ולפעמים עוד דברים).
בננה - לא משהו, טעם לוואי וריח רע 4/10
שוקולד לבן - טעם תעשייתי 5.5/10
וניל - טוב, משתלב עם הכל 7/10
קינמון - הכי טוב מכל מה שטעמתי, טיפה מתוק מידי 8/10

רוקי רואד אמור להגיע בקרוב....

Pumpkin pie 8/10
טעים מאוד, מזכיר את הטעם בול, אפילו מזכיר את הקפה של הביסיק White girl - פאמפקין ספייס לאטה
האהוב עליי

נערך לאחרונה:
חלבון בטעם cereal milk - 7/10 לא יכול להסביר את הטעם אבל מתוק טעים
Ruby chocolate - 7/10 מזכיר שוקולד במילוי תות לפי דעתי, טעם עדין של שוקולד והתות מתוק טעים כזה.

Rocky Road - 10/10 טעם נפלא של שוקולד עם נגיעות מרשמלו ונראה לי קצת אגוזים. בגרסה החדשה New and improved הם פשוט הפכו טעם מגעיל (באיזה 2015-16 היה לי) לטעם מדהים. ניסיתי עם מים, הטעם גם טוב, אמנם פחות מאשר עם חלב מן הסתם.
Cinnamon danish - 9/10 טעם מעולה לאוהבי קינמון.
Banana - 9/10 טעם וריח ממש טוב של בננה (הגרסה new and improved) אבל קיבלתי דוגמית של טעם יותר חדש של Banana V2 שהוא מושלם אז ביחס אליו נתתי 9 לבננה ולא 10.
Cookies and Cream - 7/10 טעם של וניל, הטעם טוב סה"כ אבל לא מה שהייתי מצפה מטעם קרם עוגיות, אם הייתי רוצה וניל הייתי קונה וניל.
Strawberry Cream - 10/10 טעם מעולה של תותים בשמנת, טעמתי רק דוגמית אז לא יודע לאורך זמן, אזמין בעתיד.
Strawberry Stevia - 5/10 טעם חלש עם טעם לוואי של סטיוויה, הריח סבבה. באופן מפתיע עם מים טיפה יותר זורם מאשר חלב. רציתי להזמין דוגמית ממנו ו 2.5 קילו של strawberry cream והתבלבלתי אז עכשיו תקוע עם 2.5 קילו של החרא הזה

כל הטעמים חוץ ממה שציינתי אני או שותה עם חלב או אוכל בערבוב עם שיבולת שועל, על פי זה הציונים

Rocky Road - 10/10 טעם נפלא של שוקולד עם נגיעות מרשמלו ונראה לי קצת אגוזים. בגרסה החדשה New and improved הם פשוט הפכו טעם מגעיל (באיזה 2015-16 היה לי) לטעם מדהים. ניסיתי עם מים, הטעם גם טוב, אמנם פחות מאשר עם חלב מן הסתם.
Cinnamon danish - 9/10 טעם מעולה לאוהבי קינמון.
Banana - 9/10 טעם וריח ממש טוב של בננה (הגרסה new and improved) אבל קיבלתי דוגמית של טעם יותר חדש של Banana V2 שהוא מושלם אז ביחס אליו נתתי 9 לבננה ולא 10.
Cookies and Cream - 7/10 טעם של וניל, הטעם טוב סה"כ אבל לא מה שהייתי מצפה מטעם קרם עוגיות, אם הייתי רוצה וניל הייתי קונה וניל.
Strawberry Cream - 10/10 טעם מעולה של תותים בשמנת, טעמתי רק דוגמית אז לא יודע לאורך זמן, אזמין בעתיד.
Strawberry Stevia - 5/10 טעם חלש עם טעם לוואי של סטיוויה, הריח סבבה. באופן מפתיע עם מים טיפה יותר זורם מאשר חלב. רציתי להזמין דוגמית ממנו ו 2.5 קילו של strawberry cream והתבלבלתי אז עכשיו תקוע עם 2.5 קילו של החרא הזה

כל הטעמים חוץ ממה שציינתי אני או שותה עם חלב או אוכל בערבוב עם שיבולת שועל, על פי זה הציונים
יש משהו סביל שלא נמאס על בסיס מים?

אני שותה את הקרם תות יחד עם שמנת מתוקה ומים להשגת קלוריות שמחות.
חסרה לי טיפה חמצמצות, אבל הוא טעים,שוקל להוסיף טיפה ויטמין C כדי שיהיה חמצמץ יותר

יש משהו סביל שלא נמאס על בסיס מים?
מהאלה בתגובה כאן חוץ ממה שרשמתי לא טעמתי עם מים. בגדול מבחינתי כל טעם שהיה לי טוב עם חלב היה לא רע עם מים אבל די הפסקתי לשתות עם מים, השייקים פשוט הרבה הרבה יותר טעימים עם חלב אז אני מוכן "לשלם" את ה 120-180 קלוריות של ה 200-300 מ"ל חלב בשביל להנות מהשייק.

מהאלה בתגובה כאן חוץ ממה שרשמתי לא טעמתי עם מים. בגדול מבחינתי כל טעם שהיה לי טוב עם חלב היה לא רע עם מים אבל די הפסקתי לשתות עם מים, השייקים פשוט הרבה הרבה יותר טעימים עם חלב אז אני מוכן "לשלם" את ה 120-180 קלוריות של ה 200-300 מ"ל חלב בשביל להנות מהשייק.
תודה
בעיה מבחינתי על חלב לא עשיר כמוכם מבחינת שריפת קלוריות במיוחד בחורף לא מתאפשר לרוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית