הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעבה היום, במיוחד

• פותח/ת השרשור Tokyo
  • פורסם בתאריך

Tokyo

משתמש פעיל
360
302
נק' מוניטין:
561
360
302
היוש 😃 לפעמים יש לי איזה 3 ימים בחודש של התקפי רעב בלתי פוסקים. לא בגלל שהתפריט שלי גרוע, אלא כי הגוף שלי מקולקל. חחחחחחחחח.
היום זה הrest day שלי מאימונים (מתאמנת 4 פעמים בשבוע). חשבתי על בכל זאת להתאמן היום - לשרוף באיזור ה500 קלוריות דרך אירובי ולאכול אותן. אפשרי? מה אתם הייתם עושים? אולי לא כדאי?
(אני בחיטוב, בגלל זה צריכה גרעון)
תודה תודה

אם את כל כך רעבה פשוט תאכלי, עוד ארוחה קטנה זה לא מה שיהרוס לך תהליך של 27 ק"ג שירדת.

את בסך הכל מחפשת פלסטר להיום אבל אין שום סיבה לעשות אימון במיוחד בשביל לאכול כי רעבים.

אגב, יש דרכים להשתיק את הרעב, זה משהו שבא והולך,
אם ממש לא בא לך לחרוג מהקלוריות יש שפע דרכים להקל על תחושת הרעב.

אם את כל כך רעבה פשוט תאכלי, עוד ארוחה קטנה זה לא מה שיהרוס לך תהליך של 27 ק"ג שירדת.

את בסך הכל מחפשת פלסטר להיום אבל אין שום סיבה לעשות אימון במיוחד בשביל לאכול כי רעבים.

אגב, יש דרכים להשתיק את הרעב, זה משהו שבא והולך,
אם ממש לא בא לך לחרוג מהקלוריות יש שפע דרכים להקל על תחושת הרעב.

מסכים עם כל מה שנאמר
קפה/הרבה זירו/הרבה ירקות וההתקף רעב יעבור

היי
גם לי קורה לפעמים התקפי רעב בחיטוב.
כן את יכולה להוסיף אירובי היום של שעה נניח בעצימות נמוכה-בינונית, ולאחר מכן באמת לאכול יותר כמו הכמות קלוריות ששרפת, ממליץ לאכול הרבה ירקות גם . בהצלחה

מצטרף להמלצה על קפה שחור חזק ובלי סוכר, בתור אחד שלא מסוגל להעביר שעתיים בלי לאכול זה דיכא לי יפה את התיאבון (לא שאי פעם שתיתי קפה בשביל זה, פשוט תוצר לוואי).

אפשר בנוסף, זה נותן תחושה "שקרית" לבטן שהיא שבעה.
יש לזה מחקר

חח לא עובד עלי...
הבטן שלי רק כועסת. מסתכלת עלי במבט של 'מה את לועסת שם כבר שעה ולמה שומדבר לא מגיע אלי???'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית