הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב על כמות מועטת של חלבון

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
אני על 1.6 לפעמים של חלבון ליום, משתדל להיות על 1.8, ובשאיפה ל2.
השאלה שלי היא האם אני אאבד מסת שריר גם במידה ואני אהיה על 1.6 גרם חלבון ליום למשך תקופה, של חודשיים, כיון שכרגע אין לי אפשרות להעלות כמות חלבון.
השאלה היא האם להמשיך בגירעון, או שלהתאמן על נייטראלי כדי לא להסתכן באיבוד מסת שריר.
אני מתאמן ab פלג גוף עליון ותחתון, כלומר 2 אימונים בשבוע לכל קבוצת שריר.

תודה לכל העוזרים!

• פותח/ת השרשור
זאת לא כמות מועטת של חלבון.
יש לזכור בנוסף שחלבון הוא רק פקטור אחד, וכמה ממסת השריר אתה תשמור בחיטוב תלויה גם באימוני התנגדות וכלה בגודל הגרעון
ברור, אני מדבר במידה והגירעון הגיוני ו אני מתאמן 2 בשבוע על קבוצת השרירים הזו.

תודה.

השאלה כמה אחוזים מתוך 1.6 הוא חלבון מלא
תרשום קצת נתונים עליך ואת התפריט שלך עם ערכים סופים

• פותח/ת השרשור
השאלה כמה אחוזים מתוך 1.6 הוא חלבון מלא
תרשום קצת נתונים עליך ואת התפריט שלך עם ערכים סופים
בן 18, מתאמן כשלושה חודשים, משקל גוף, ab פלג גוף עליון ותחתון. גובה 171 ס"מ, בערך 14 אחוז שומן.
אני בקושי אוכל חלבון לא מלא, רק בלחמניה בבוקר, כל השאר אני אוכל גבינות עוף/בקר דגים ואבקה.

שאלה אחרת שעלתה לי, בנוגע לגירעון. @Ben2648 אגב.
אני לפי החישובים שורף בערך 2400 קק"ל ליום.
(1700*1.2 +300). עד עכשיו (שבועיים) הייתי על תפריט של 2000, אבל ראיתי שאני לא כל כך יורד במשקל, (למרות שיש לציין שכן רואה שינוי קל במבנה גוף מבחינת אחוזי שומן, פשוט לא יורד במשקל) אז עכשיו אני בערך על 1700. סביר להניח שהחישובים שלי לא היו נכונים? או שכן ופשוט בניתי שריר גם ולכן המשקל לא ירד? בכל מקרה, לכן אני עושה טסט עכשיו למרות שזה יעני גירעון יחסית גדול. (יש לציין, שכרגע אני לא עושה hiit או משהו, אלא מוריד רק בתזונה)

Any advices?

נערך לאחרונה:
בן 18, מתאמן כשלושה חודשים, משקל גוף, ab פלג גוף עליון ותחתון. גובה 171 ס"מ, בערך 14 אחוז שומן.
אני בקושי אוכל חלבון לא מלא, רק בלחמניה בבוקר, כל השאר אני אוכל גבינות עוף/בקר דגים ואבקה.

(1700*1.2 +300). עד עכשיו (שבועיים) הייתי על תפריט של 2000, אבל ראיתי שאני לא כל כך יורד במשקל, (למרות שיש לציין שכן רואה שינוי קל במבנה גוף מבחינת אחוזי שומן, פשוט לא יורד במשקל) אז עכשיו אני בערך על 1700. סביר להניח שהחישובים שלי לא היו נכונים? או שכן ופשוט בניתי שריר גם ולכן המשקל לא ירד? בכל מקרה, לכן אני עושה טסט עכשיו למרות שזה יעני גירעון יחסית גדול. (יש לציין, שכרגע אני לא עושה hiit או משהו, אלא מוריד רק בתזונה)

Any advices?
אתה מתחיל, גם אם תהיה על נטרלי אתה תבנה מסת שריר. לגבי חישוב קלוריות, מחשבונים לא הכי מדוייקים. עדיף שתנסה ותבדוק על עצמך מה הניטרלי שלך.

Any advices?

יש בעיה כלכלית להוסיף לתפריט 2 סקופים ביום? בקנייה נכונה כל סקופ יעלה לך כ 2.5 ש"ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית