הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
מסרטן קיבה.
מעניין שהמגיפה לא הרגה אותו, נקודה למחשבה.
סלח לי אבל זאת שטות גמורה. המשפט הזה נכון ב50%, מניעה ביוב מקררים ואמצעי חימום אכן העלו את תוחלת החיים אבל הרפואה מאריכה חיים + מונעת מוות במידה רבה יותר ממה שציינת, או לכל היותר במידה שווה
איך היא מאריכה חיים? היא אולי מאריכה חיים ל20% מהאנשים שמשתמשים בה, כל השאר מפתחים מחלות בזכות הרפואה כמו שציינתי עם תרופות מיותרות. משככי כאבים, וכל מיני תרופות בשימוש לא נכון גורמת למוות ומחלות שהרפואה גאה להציל.
זה לא חוכמה לתת לה אך ורק קרדיט בלי ביקורת.

אז אתה אומר שעדיף לקרוא פרק תהילים במקום לקבל את החיסון?
או בכלל להשתמש ברפואה המערבית?

או סתם לזרום על חודש מחלה בלי תסמינים בכלל

זה שלך אין תסמינים , לא אומר שאתה לא מדבק ומפיץ את הוירוס... עכשיו תתאר לך שאתה בא במגע עם אדם ומדביק אותו , זה יכול להיות אדם מבוגר , יכול להיות אדם עם מערכת חיסונית חלשה יותר.. והוא יפתח את הסיבוכים של המחלה וחלילה למות...

היית רוצה שזה יהיה מישהו שקרוב אליך?

אז אתה אומר שעדיף לקרוא פרק תהילים במקום לקבל את החיסון?
או בכלל להשתמש ברפואה המערבית?
לדאוג לבריאות האישית שלך אם אתה יכול. ולמי שלא יכול, וקורונה מסוכן עבורו, שיתחסן, בדיוק כמו התרופות המזיקות שהוא נזקק לקחת.

וכן, למה לא תהילים מערבית.
זה שלך אין תסמינים , לא אומר שאתה לא מדבק ומפיץ את הוירוס... עכשיו תתאר לך שאתה בא במגע עם אדם ומדביק אותו , זה יכול להיות אדם מבוגר , יכול להיות אדם עם מערכת חיסונית חלשה יותר.. והוא יפתח את הסיבוכים של המחלה וחלילה למות...

אני לא בטוח שהחיסון מונע הדבקה, אני חושב שזה מונע מהווירוס להיות מסוכן עבורך. אבל יש סיכוי שעדיין אפשר להידבק ולהדביק גם אחרי החיסון.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

יש אנשים שמטפלים באלפי חולים, וכולם סובלים כתוצאה מכך, ולזה הוא קורה שנים של נסיון.

הנסיון שלי רלוונטי להחלטות שלי.

כמו שאמרתי, התעלמות מראיות, לא תעלים אותם. אני מבין איזה ציבור קורא את הדיון, ולאן הרוח נושבת, אין טעם שאכנס לראיות, כמו שאתה אומר, בקעת דעה, ועכשיו אתה תחפש רק ראיות שמוכיחות אותה.

מאז החיסונים, סוגי המחלות הכפילו, אמנם גם המזון המהיר התחיל באותו זמן ועוד גורמים, אבל לפחות אני יכול לומר שכן יש סיבה לחשוש, גם אם אתה לא מסכים איתה. אני לא מגובש דעה נגד חיסונים כמו שאולי משתמע, אני פשוט סקפטי במידה בריאה ונכונה, ולא אהיה דפוק לחשוב שהפעם ההיסטוריה לא תשוב על עצמה, כי יש משהו שהיסטוריה מלמדת אותנו, שהיא תמיד חוזרת על עצמה.

הפסקנו למות לא בגלל רפואה, אלא בגלל מניעה. ביוב, מקררים ואמצעי חימום. יש לנו את התנאים לחיות עד גיל מאוחר יותר. תרופות מאריכות חיים אצל חלק קטן מהמשתמשים שלה, וגם אז גורמת תופעות לואי שאולי גם שותף בעתיד במוות שלהם. אבל אצל רוב משתמשי התרופות היא מאיצה את המוות, סבל, ותופעות לואי, גלולות הריון, סטרואידים אצל ספורטאים, אנטיביוטיקה למי שלא צריך (אלא רק לפרוטוקול), ניתוחים מיותרים אך נחוצים בגלל סטיגמות. אז לא, רפואה לא אחראית לאריכות חיים שלנו.

ותזכיר לי איך חקרו את הנזקים של סגריות... אה... נכון, חיפשו קבוצת אנשים דומה כמה שיותר עם הרגלי חיים דומים, אך מעשנים. הפיתרון היה רופאים, כי הם היו המעשנים הגדולים, הבעיה הייתה שהיה קשה למצוא הרבה רופאים לא מעשנים למחקר.
כן, פני הדור כפני הכלב. קהילת הרפואה עודדה עישון, גם אם חלק מהם לא עשו זאת בפומבי אלא רק על ידי דוגמה אישית.

חיידקים תוקפים תאים מתים, העובדה, חיידקים במעיים לא אוכלים אותנו. יש לנו בגוף יותר חיידקים מתאים. הם חיוניים לחיינו, הם לא אוייבים, אין חיידק רע. יש חיידק שממלא את התפקיד שלו, ואם הגוף שלנו חולה ומכיל תאים מתים בשפע, וחוסר הורמוניה בין הרכיבים החיוניים לנו, אז החיידק ימרר לנו את החיים.

התקפי אנפלקטיה, 2 התקפי לב מיד.
כאן בארץ.

ההגדרה בריא היא לא תמיד פשוטה. לזה קוראים "אם תגרום להם לשאול את השאלות שאתה רוצה, אתה לא צריך לדאוג איזה תשובות הם יקבלו". אנשים "בריאים" עם קורונה, הם בריאים לפי סטנדרט שלדעתי שגוי, הBMI שלהם תקין (שזה לדעתי תת משקל לפעמים) הם דואגים למאקרו שלהם, ונצמדים לRDA שזה מתכון לחוסר וויטמינים ומינרלים, ואוכלים מזון שהFAD מאשר כבטוח לשימוש כי אין ראיות למחלות מהמוצר הספציפי בלבד עד 5 שנים אחרי, מה קורה אחרי חמש שנים? או מה קורה למי שמשלב את זה עם כל הרשימה של המוצרים האלו יחד? זה כבר לא רלוונטי.
גוף בריא יתמודד מול תוקפים לבד

אחד מהם היה נפוליון, מעניין, הוא הסתובב בין המתים במגפות, ולחץ ידיים לכולם, תזכיר לי ממה הוא מת בסוף?

מתוך חצי מליון איש זה מעט מאוד
זה גם לא חד משמעית בגלל החיסון, רוב האנשים שקיבלו את החיסון בנתיים זה אנשים מבוגרים אז אולי זה לא קשור לחיסון בכלל.

אחד מהם היה נפוליון, מעניין, הוא הסתובב בין המתים במגפות, ולחץ ידיים לכולם, תזכיר לי ממה הוא מת בסוף?
לא הוא לא
When properly applied, Jenner's methods were successful and were gradually implemented throughout Europe. In 1803 the Royal Jennerian Society was founded in Britain, offering vaccination free of charge to those who wanted it. In 1805 Napoleon Bonaparte ordered the vaccination of his entire army. The Spanish government launched a three-year-long philanthropic mission to bring vaccination to the Spanish Empire, including the Americas, the Philippines, Macao, and China. Jenner wrote of this remarkable expedition, “I don’t imagine the annals of history furnish an example of philanthropy so noble, so extensive as this.” In 1840 the British government passed laws to vaccinate the entire population for free.

מתוך חצי מליון איש זה מעט מאוד
זה גם לא חד משמעית בגלל החיסון, רוב האנשים שקיבלו את החיסון בנתיים זה אנשים מבוגרים אז אולי זה לא קשור לחיסון בכלל.
התקפים אנפילקטים הם בהחלט מהחיסון, חוץ מזה, רוב החשש שלי כרגע זה הנזקים בטווח הרחוק.
לא הוא לא
When properly applied, Jenner's methods were successful and were gradually implemented throughout Europe. In 1803 the Royal Jennerian Society was founded in Britain, offering vaccination free of charge to those who wanted it. In 1805 Napoleon Bonaparte ordered the vaccination of his entire army. The Spanish government launched a three-year-long philanthropic mission to bring vaccination to the Spanish Empire, including the Americas, the Philippines, Macao, and China. Jenner wrote of this remarkable expedition, “I don’t imagine the annals of history furnish an example of philanthropy so noble, so extensive as this.” In 1840 the British government passed laws to vaccinate the entire population for free.
זה לא סותר שהוא עדיין הסתובב בין מאות החולים והמתים לפני החיסון, והיה בסדר גמור.

התקפים אנפילקטים הם בהחלט מהחיסון, חוץ מזה, רוב החשש שלי כרגע זה הנזקים בטווח הרחוק.

זה לא סותר שהוא עדיין הסתובב בין מאות החולים והמתים לפני החיסון, והיה בסדר גמור.
לא הוא לא המלוכה בזמן המגפה הרחיקה את עצמה מהעם והנגועים , הם אשכרה שלחו פקודות קרב דרך דרכי תקשורת עקיפים.

או סתם לזרום על חודש מחלה בלי תסמינים בכלל
ראית כמה אנשים שהיו חיוביים לקורונה ולא היו להם תסמינים, אז המסקנה היא שזה המצב אצל כולם? הגיוני סה"כ
על אותו משקל, אני מכיר כמה מקרים של תלונות שווא מצד נשים על בעל אלים ולא מכיר מקרים של בעל אלים באמת. אני מסיק שאין כזה דבר אלימות במשפחה, זה הכל המצאות של נשים נקמניות/מטורפות.

הייתי רוצה שהם יתחסנו:) עד כה אפילו בבידוד לא הייתי אני דיי אחראי בכל השיט הזה
ראית כמה אנשים שהיו חיוביים לקורונה ולא היו להם תסמינים, אז המסקנה היא שזה המצב אצל כולם? הגיוני סה"כ
על אותו משקל, אני מכיר כמה מקרים של תלונות שווא מצד נשים על בעל אלים ולא מכיר מקרים של בעל אלים באמת. אני מסיק שאין כזה דבר אלימות במשפחה, זה הכל המצאות של נשים נקמניות/מטורפות.
חחח פשוט הרוב המוחלט מה לעשות.. כרגיל בטלויזיה ובתקשורת ובכללי במדינה עושים הפחדה במקום הסברה. עצם היותי צעירון ובריא יחסית לפחות יש לי פחות סיכוי להדביק להידבק וכו

איך היא מאריכה חיים? היא אולי מאריכה חיים ל20% מהאנשים שמשתמשים בה, כל השאר מפתחים מחלות בזכות הרפואה כמו שציינתי עם תרופות מיותרות. משככי כאבים, וכל מיני תרופות בשימוש לא נכון גורמת למוות ומחלות שהרפואה גאה להציל.
זה לא חוכמה לתת לה אך ורק קרדיט בלי ביקורת.

לא מזמן ראיתי meme שמאוד הצחיק אותי
זה היה בסגנון:
עליך לכבד את דעתם של אנשים שאתה לא מסכים איתם.
דעתם של האנשים: 2+2=5.

בסה"כ במדינת העם הנבחר יש אנשים שמחזיקים בדעות הרבה יותר טיפשיות (לטעמי) משלך, ככה שלא נורא הכל יחסי.

זה היה בסגנון:
אבל זה באמת המצב, זאת הגישה של מלא אנשים, רוצים שדעה של כל אחד תהיה בעלת אותו משקל לדעה של כל אחד אחר בכל נושא, לא משנה שאחד חקר את הנושא לאורך ולרוחב במשך שנים ומתבסס על מדע/חוקים פיזיקליים והשני קרא באינטרנט איזה מאמר וחצי שכתב מישהו כמוהו שקרא מאמר וחצי אחרים באינטרנט. פשוט הזוי כמה כל אחד פשוט רוצה לצאת צודק ולא משנה שום דבר אחר (אני לא מדבר רק ספציפית על נושא הקורונה אלא בכללי)
זה היה בסגנון:

בסה"כ במדינת העם הנבחר יש אנשים שמחזיקים בדעות הרבה יותר טיפשיות (לטעמי) משלך, ככה שלא נורא הכל יחסי.
מצאתי
FB_IMG_1609407155968.jpg

אבל זה באמת המצב, זאת הגישה של מלא אנשים, רוצים שדעה של כל אחד תהיה בעלת אותו משקל לדעה של כל אחד אחר בכל נושא, לא משנה שאחד חקר את הנושא לאורך ולרוחב במשך שנים ומתבסס על מדע/חוקים פיזיקליים והשני קרא באינטרנט איזה מאמר וחצי שכתב מישהו כמוהו שקרא מאמר וחצי אחרים באינטרנט. פשוט הזוי כמה כל אחד פשוט רוצה לצאת צודק ולא משנה שום דבר אחר (אני לא מדבר רק ספציפית על נושא הקורונה אלא בכללי)

מצאתי
צפה בקובץ המצורף 61950

הדוגמא הכי יפה לזה היא שהשנה 2020 ואנשים עדיין מאמינים באלים/כישופים/ישויות או סבורים שכדור הארץ קיים 5000 שנה.
אין מה להתרגש אבל זה מצחיק

הדוגמא הכי יפה לזה היא שהשנה 2020 ואנשים עדיין מאמינים באלים/כישופים/ישויות
פחות דיברתי על זה האמת, אלא על דברים מוכחים מדעית לעומת משהו שאמר איזה בלוגר או "מומחה רשת" כלשהו

"מכל מקום, שהסתלקתי משם אמרתי בליבי שמה שבטוח הוא שאני חכם יותר מן האיש הזה.
כי כנראה אף אחד משנינו לא ידען גדול, אלא שלו נדמה שהוא יודע בעוד שאינו יודע, ואילו אני, כשם שאינני יודע, כך אינני חושב שאני יודע.
בכל אופן, אני כנראה חכם ממנו לפחות בנקודה קטנה אחת: אם אינני יודע, אינני חושב שאני יודע."

פחות דיברתי על זה האמת, אלא על דברים מוכחים מדעית לעומת משהו שאמר איזה בלוגר או "מומחה רשת" כלשהו

הבנתי לצה התכוונת, מה שאני אומר זה שזאת המציאות, אנשים מאמינים בבולשיט. ולא משנה מה הוביל אותם להאמין לזה (כמו להיוולד להורים שמאמינים באותם הכישופים ואז גורלך נחרץ)

אני אוהב לגשת לסיטואציות כמקשיב ובלבי להגיד הדעה של הבנאדם הזה מפגרת מהיסוד

למה אני משתף את זה? קצת כמו הברווזון שאומר מה שעל הזית שלו בלי קונטקסט יא השראה @הברווזון המכוער
הבנתי לצה התכוונת, מה שאני אומר זה שזאת המציאות, אנשים מאמינים בבולשיט. ולא משנה מה הוביל אותם להאמין לזה (כמו להיוולד להורים שמאמינים באותם הכישופים ואז גורלך נחרץ)
לא מלמדים בבתי ספר לחשוב כלכך ויש פה שטיפת מוח מגיל קטן, ככה שלצפות לזה שאנשים לא יאמינו במה שההורים שלהם מלמדים אותם זה קצת בעיה... חוץ מזה אם זה ממש מפריע לך (בצדק) אפשר לפעול בשביל לשנות את זה

כי מי רוצה שהבן של נתניהו ימשיך תשושלת:lol:🤣

למה אני משתף את זה? קצת כמו הברווזון שאומר מה שעל הזית שלו בלי קונטקסט יא השראה @הברווזון המכוער
קראתי עכשיו בויקיפדיה על "אנרציה" ואם הייתי מנטור הייתי מקשר את זה לחשיבות החשיבה החיובית שתוביל לפעולה החיובית שתביא אחריה פעולה חיובית אחרת.
כמובן שעובד גם לצד השני.

לא מלמדים בבתי ספר לחשוב כלכך ויש פה שטיפת מוח מגיל קטן, ככה שלצפות לזה שאנשים לא יאמינו במה שההורים שלהם מלמדים אותם זה קצת בעיה... חוץ מזה אם זה ממש מפריע לך (בצדק) אפשר לפעול בשביל לשנות את זה

כי מי רוצה שהבן של נתניהו ימשיך תשושלת:lol:🤣

לשנות את מה? סדרי עולם?
אני ההפך מלצפות שאנשים לא יאמינו למה שההורים שלהם מלמדים אותם.
בתי הספר אינם קשורים לזה. בית ספר לא אמור לעצב דעות של אנשים, זה מגיע מחינוך. בית ספר צריך לחנך דרכי ארץ והתנהגות ובזה הוא נכשל.
מי שנולד לאנשים הנכונים (מבחינתי) גם בית ספר הכי גרוע לא ישנה את העובדה שמהילד יצא בן אדם ולא בבון מצוי. אזי שהכל מתחיל ונגמר בחינוך וערכים מההורים. ראה את זה כמו גנטיקה טובה/לא טובה לפיתוח גוף.

מה קשור הבן של נתניהו? משפחת נתניהו מחזיקה בעמדות פרימיטיביות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית