הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים לחיטוב

סרגוסטי

משתמש מתחיל
26
1
נק' מוניטין:
1
26
1
ערב טוב לכולם, מעוניין להתאמן על חיטוב, הבעיה היא שאני יכול להתאמן 3 ימים ברציפות בלבד (שני, שלישי ורביעי).
בעבר הייתי מתאמן על חיטוב 4 פעמים בשבוע ab והתוצאות היו סבבה לגמרי, כמובן בשילוב תזונה נכונה.
אני בן 37, גובה 1.74, משקל 70 קילו.
אשמח מאוד לעזרה בעניין למי שבאמת יכול לעזור.
תודה.

חיטוב זה בתזונה.
לאימונים אין קשר.

השאלה צריכה להיות "האם יש תוכנית לשלוש ימים ברצף?"

אז, כן. זה לא אופטימלי, אבל אפשר גם פעם בשבוע.

הייתי ממליץ על פיצול ABC.
A גב ויד קידמי
B חזה, יד אחורי.
C רגליים וכתפיים

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה בתזונה.
לאימונים אין קשר.

השאלה צריכה להיות "האם יש תוכנית לשלוש ימים ברצף?"

אז, כן. זה לא אופטימלי, אבל אפשר גם פעם בשבוע.

הייתי ממליץ על פיצול ABC.
A גב ויד קידמי
B חזה, יד אחורי.
C רגליים וכתפיים
תודה רבה לך

וואי אני כלכך לא יועיל אבל חייב לציין שאני שונא לשמוע התאמנתי על חיטוב
אפשר היה להסביר שחיטוב זה עניין של לאכול פחות קלוריות ממה שמוציאים ושלא חייב להיות הבדל באימונים ואין דבר כזה אימון של חיטוב...
אבל לא, בוא נגיב תגובה סתמית מתנשאת וחסרת תועלת לחלוטין ונרגיש טוב עם עצמנו 🤦‍♂️

תודה רבה לך
מסכים עם אלחנן לגבי abc, וכמו שכתבתי למעלה, חיטוב זה גירעון קלורי (לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף מוציא) וככה יורדים במשקל ובפרט המטרה לרדת בשומן, לא צריך להיות הבדל בתכנית אימונים

נערך לאחרונה:
ואני כל כך שונא אנשים שדוחפים את האף למקום שלא צריך..תתקדם גבר
חחח למה להיות כבד
אפשר היה להסביר שחיטוב זה עניין של לאכול פחות קלוריות ממה שמוציאים ושלא חייב להיות הבדל באימונים ואין דבר כזה אימון של חיטוב...
אבל לא, בוא נגיב תגובה סתמית מתנשאת וחסרת תועלת לחלוטין ונרגיש טוב עם עצמנו 🤦‍♂️

מסכים עם אלחנן לגבי abc, וכמו שכתבתי למעלה, חיטוב זה גירעון קלורי (לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף מוציא) וככה יורדים במשקל ובפרט המטרה לרדת בשומן, לא צריך להיות הבדל בתכנית אימונים
הולי שיט דרגת סאחיות 8000

אתם מגזימים רצח כאילו איחלתי לו למות על ההתנסחות שלו

• פותח/ת השרשור

תודה מעריך מאוד.

חחח למה להיות כבד

היום לצערי אתה חייב להיות פוליטקלי קורקט 100% מהזמן. אסור להעיר / לעקוץ / לצחוק / להעביר ביקורת ככה שאתה בסדר, זה העולם דפוק.

לפותח הפוסט, לדעתי הכי טוב ללכת על פיצול של 3 ימים איך שנוח לך. אני הייתי הולך דווקא על push pull legs מהסיבה שאימון רגליים (אצלי לפחות) הוא מאוד ארוך ויש בו המון שרירים (ארבע ראשי, האסמטרינג, ישבן, תאומים, יריכיים) ולכן הייתי מגדיש לו יום אימון משלו. מצד שני אתה יכול ללכת על A B C קלאסי ״ולזרוק״ תאומים ביום של גב ויד קדמית בין הסטים וכן הלאה.
רוצה לציין שזה באמת לא אידאלי כלל, אבל עדיף על כלום.

לגביי ״אימוני חיטוב״ אין דבר כזה כמו שהחבר׳ה פה אמרו, זה ענין של גרעון קלורי כלומר להכניס לגוף פחות קלוריות מאשר מה שאתה שורף. יאללה בהצלחה!.

היום לצערי אתה חייב להיות פוליטקלי קורקט 100% מהזמן. אסור להעיר / לעקוץ / לצחוק / להעביר ביקורת ככה שאתה בסדר, זה העולם דפוק.
זה סבבה לצחוק או לעקוץ בקטנה לדעתי, אבל מטרת הפורום היא בכל זאת לשתף ידע, לעזור וזה, אז לפחות אפשר היה לכתוב כמה מילים של הסבר בנוסף ןאז התגובה הייתה נראית אחרת לגמרי

לפותח הפוסט, לדעתי הכי טוב ללכת על פיצול של 3 ימים איך שנוח לך. אני הייתי הולך דווקא על push pull legs מהסיבה שאימון רגליים (אצלי לפחות) הוא מאוד ארוך ויש בו המון שרירים (ארבע ראשי, האסמטרינג, ישבן, תאומים, יריכיים) ולכן הייתי מגדיש לו יום אימון משלו. מצד שני אתה יכול ללכת על A B C קלאסי ״ולזרוק״ תאומים ביום של גב ויד קדמית בין הסטים וכן הלאה.
רוצה לציין שזה באמת לא אידאלי כלל, אבל עדיף על כלום.

לגביי ״אימוני חיטוב״ אין דבר כזה כמו שהחבר׳ה פה אמרו, זה ענין של גרעון קלורי כלומר להכניס לגוף פחות קלוריות מאשר מה שאתה שורף. יאללה בהצלחה!.
מסכים עם דן, לדעתי PPL היא חלוקה יותר הגיונית. לא נראה לי סביר לעשות לחיצת כתפיים יום אחרי שגמרת את היד אחורית שלך. במיוחד כשיש לך רק אימון אחד בשבוע לכל שריר היית כנראה רוצה לדחוף אליו הרבה נפח כדי "לפצות" על החוסר בהמשך השבוע.

לסיכום הייתי עושה Push pull legs כאשר בכל אימון הייתי עושה את הנפח שאתה רגיל לעשות בשגרה (גם אם זה באימוני AB של יומיים בשבוע) או מעט יותר מזה, כי גם ככה אומרים ששמירה על שריר דורשת שליש מהנפח שבניית שריר דורשת.

אם זה מה שאתה חושב הרגע הוכחת ההפך.
כמו שיניב כתב, אפשר היה להוסיף גם תגובה עניינית וזה היה הופך את כל התגובה הזו לתקינה לחלוטין.
נתתי נקודה למחשבה, זה הכול.
לשואל השאלה כבר ענו, והסכמתי עם תגובתו של אלחנן.
אם התכוונת שאתה רוצה שאתן לך הרחבה כי לא הבנת משהו, בכיף.
אם התכוונת שאציין את עמדתי לגבי "פוליטקלי קורקט", בכיף.

נתתי נקודה למחשבה, זה הכול.
לשואל השאלה כבר ענו, והסכמתי עם תגובתו של אלחנן.
אם התכוונת שאתה רוצה שאתן לך הרחבה כי לא הבנת משהו, בכיף.
אם התכוונת שאציין את עמדתי לגבי "פוליטקלי קורקט", בכיף.
באמת שאתה החבר הכי סאחי שלי בפער ענק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית