הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עומק תקין בסקוואט בולגרי על רגל אחת מהו

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
מדובר על התרגיל הזה כמובן

חיפשתי בגוגל קצת ולא ברור אם צריך לשבור מקביל/לרדת עד למקביל/לפי הרגשה
על סקוואט ברור לכל שצריך לשבור מקביל הקטע שפה אני לא מבין מה ההבדל שאין תשובה חד משמעית שלשבור מקביל גם ? @kotzer

נערך לאחרונה:
לשבור מקביל זה סתם הגדרה של powerlifting בסופו של יום. אתה יכול שכן ויכול שלא.

צריך לזכור גם שככל שתרד יותר עמוק, כך תהיה צריך לעשות את התרגיל עם הגבהה של שני הרגליים, שזה לא נוח בכלל או בטיחותי עם משקל משמעותי. בנוסף לכך גמישות יכולה להוות בעיה ברגל האחורית.

בין אם אתה בוחר לעשות כך או כך תלוי בשיקולים שלך לבחירת התרגיל הזה על תרגיל אחר.

• פותח/ת השרשור
לשבור מקביל זה סתם הגדרה של powerlifting בסופו של יום. אתה יכול שכן ויכול שלא.

צריך לזכור גם שככל שתרד יותר עמוק, כך תהיה צריך לעשות את התרגיל עם הגבהה של שני הרגליים, שזה לא נוח בכלל או בטיחותי עם משקל משמעותי. בנוסף לכך גמישות יכולה להוות בעיה ברגל האחורית.

בין אם אתה בוחר לעשות כך או כך תלוי בשיקולים שלך לבחירת התרגיל הזה על תרגיל אחר.
האמת שזה אולי קשור למבנה אבל אני יכול לשבור בזה מקביל בלי להסתבך יותר מדי ואפילו הברך של הרגל שמאחור עדיין תשאר באוויר
וממה שהבנתי לא לשבור מקביל בסקוואט בלי קשר לפאוורליפטינג או לא זה מזיק לברך בטווח הרחוק לא ? תקן אותי אם אני טועה אני זוכר שריפטו בזמנו דיבר על זה

הקטע הוא שהמפשעה שלי קצת פצועה אז אולי עדיף לי קצת לעצור לפני בקטע הזה אבל בגלל זה התעניינתי אם לא לשבור מקביל מזיק לברך באיזשהי צורה
לא, זה לא מזיק.

ואם יש עניין של פציעה זה סיפור אחר אגב. שאלה יותר לאיש מקצוע אבל בכללי כל עוד אין כאב אז הכל טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית