הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה מקום אופטימלי לכתפיים? (מקבילים, סרטון)

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
אשמח שלא תסטו מהנושא, לשואלים היה סיבוך עם הקיר, באמת אשמח שלא תתייחסו לזה.
בעת ביצוע התרגיל הדבר היחיד שלא מרגיש לי נורמלי זה הhead position אבל זה בהחלט סביל. מה דעתכם? אפשר להמשיך ככה? בעתיד הקצת רחוק אוסיף משקל.
לאלו שיעירו לי לנסות עם הגוף כלפי חוץ, זה פי כמה יותר קשה ברמה של מסוגלות לביצוע חזרה אחת אל מול 5-7, כמו שאתם בטח מכירים זה הוריאציה לחזה (גוף כלפי חוץ ורגליים מוטות קדימה).
כמובן שהמטרה היא לא להיפצע.
תודה ולילה טוב.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר גמור תשמור על מרפקים כלפי חוץ.

לא יודע מה התסביך גם אצלי זה בנוי כמו אצלך פשוט אני עושה עם הפנים כלפי חוץ.

אם אין כאב, אני לא רואה בעיה.
בגלל שאתה פונה לקיר, הראש מורם, ואולי זה ישים לחץ על הצוואר, אם אתה מרגיש אי נוחות בצוואר, פשוט תסתובב לכיוון השני.
מיקום הכתפיים בסדר. עבור יד אחורי כנראה שתרצה שהכתפיים ילכו יותר קדימה, ובשביל יותר חזה מה שאתה עושה זה מעולה.

כרגע לא מתאפשר לך בגלל הקיר לשים דגש על יד אחורי, בגלל הקיר, לכן במידה וזה המטרה שלך, תנסה להסתובב לצד השני.

אבל תשכח לרגע מכל הדגשים השונים, מה שעשית בסרטון בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר גמור תשמור על מרפקים כלפי חוץ.

לא יודע מה התסביך גם אצלי זה בנוי כמו אצלך פשוט אני עושה עם הפנים כלפי חוץ.
אם אין כאב, אני לא רואה בעיה.
בגלל שאתה פונה לקיר, הראש מורם, ואולי זה ישים לחץ על הצוואר, אם אתה מרגיש אי נוחות בצוואר, פשוט תסתובב לכיוון השני.
מיקום הכתפיים בסדר. עבור יד אחורי כנראה שתרצה שהכתפיים ילכו יותר קדימה, ובשביל יותר חזה מה שאתה עושה זה מעולה.

כרגע לא מתאפשר לך בגלל הקיר לשים דגש על יד אחורי, בגלל הקיר, לכן במידה וזה המטרה שלך, תנסה להסתובב לצד השני.

אבל תשכח לרגע מכל הדגשים השונים, מה שעשית בסרטון בסדר גמור.

תודה לשניכם. אני אנסה שוב לעשות עם פנים כלפי חוץ, אני אשנה את הוריאציה ככל הנראה. כרגע, זה גם בסדר אבל בעתיד שאוסיף משקל חיצוני אני חושב שיהיה עומס על הצוואר. אני חייב להתרגל לוריאציה ההיא. תודה שוב. @OA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית