הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אכל לחזק את שרירי הרגליים בלי לפצח מסת שריר נוספת ברגליים

• פותח/ת השרשור JustMe
  • פורסם בתאריך

JustMe

משתמש מתחיל
56
5
נק' מוניטין:
8
56
5
אני אוהב לעבוד על הרגליים אני מתאמן המון שנים אבל הגעתי למצב שאני לא מעוניין לפתוח שם עוד מסה אבל כן חשוב לי להמשיך להתקדם

נשמע כמו הבנות שאומרות שהם לא מרימות משקולות כי הם לא רוצות להיראות שריריות מידי
הייתה לי פעם שיחה כזאת עם אחותי.
אמרתי לה
גברת, אני לא גדול מדי(או בכלל)
אז לך בטח אין מה לדאוג.
חחחחחחחחחחחחח לא הסיפור שלי
לא כזה רחוק משם mate. מה הבעיה בלגדול קצת ברגליים?
אתה רוצה להמשיך להגדיל את פלג הגוף העליון מבלי שהתחתון יגדל?
לא שאין אופציה כזאת...

• פותח/ת השרשור
הייתה לי פעם שיחה כזאת עם אחותי.
אמרתי לה
גברת, אני לא גדול מדי(או בכלל)
אז לך בטח אין מה לדאוג.

לא כזה רחוק משם mate. מה הבעיה בלגדול קצת ברגליים?
אתה רוצה להמשיך להגדיל את פלג הגוף העליון מבלי שהתחתון יגדל?
לא שאין אופציה כזאת...
לא אוהב שהרגליים נראות יותר גדול אנע מתאמן מלא זמן הגעתי לשלב שלא בא לי יותר להגדיל אותם

אני כבר מתחיל לקנא בכל מי שמפחד לעבוד רגליים כי הוא לא רוצה "להתנפח שם יותר מדי", אני מתחיל לחשוב שזה עד כדי כך קל עם כל הנושאים האלה שנפתחים פה.
אוי כמה שאני מתגעגע ללעבוד על רגליים:cray:

מסקרן מאוד לראות מה רמת הרגליים שלך אם הגעת להחלטה שכזו. אם אני במקומך הייתי ממשיך עם המשקלי עבודה שלי, אבל חותך את הסטים. נניח אתה עושה 200 קילו דדליפט ל3x5 אז הייתי עושה סט אחד נניח. ההיגיון שלי אומר שאם תרד משמעותית במשקלי העבודה אתה תאבד שריר בסופו של דבר אז תחתוך את הנפח ותמשיך להרים כבד.

עריכה: בחיאת תראה לנו את הרגליים ☝️.

• פותח/ת השרשור
מסקרן מאוד לראות מה רמת הרגליים שלך אם הגעת להחלטה שכזו. אם אני במקומך הייתי ממשיך עם המשקלי עבודה שלי, אבל חותך את הסטים. נניח אתה עושה 200 קילו דדליפט ל3x5 אז הייתי עושה סט אחד נניח. ההיגיון שלי אומר שאם תרד משמעותית במשקלי העבודה אתה תאבד שריר בסופו של דבר אז תחתוך את הנפח ותמשיך להרים כבד.

עריכה: בחיאת תראה לנו את הרגליים ☝️.

הנה סתם תמונה
אני בצבא אז אין לי מראה תחתונה לצלם
כמו שצריך

קבצים מצורפים

• IMG_20210107_013147.jpg
    IMG_20210107_013147.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 90
לא הבנתי איך הפכתם את זה לדיון על איך הוא נראה.. שיעשה מה שטוב לו.
בכל מקרה תוריד חזרות תעבוד יותר כבד למרות שעדיין תגדל קצת ברגליים אבל לא כמו שתגדל מחזרות גבוהות.

לא הבנתי איך הפכתם את זה לדיון על איך הוא נראה.. שיעשה מה שטוב לו.
בכל מקרה תוריד חזרות תעבוד יותר כבד למרות שעדיין תגדל קצת ברגליים אבל לא כמו שתגדל מחזרות גבוהות.
אשמח לראות תמונה של הרגליים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית