עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תדאג אתה לא בטעות תהיה טום פלאץ.
פשוט תשלב יותר עבודה בעצימות גבוה לאימונים שלך.
חחחחחחחחחחחחח לא הסיפור שלינשמע כמו הבנות שאומרות שהם לא מרימות משקולות כי הם לא רוצות להיראות שריריות מידי
הייתה לי פעם שיחה כזאת עם אחותי.נשמע כמו הבנות שאומרות שהם לא מרימות משקולות כי הם לא רוצות להיראות שריריות מידי
לא כזה רחוק משם mate. מה הבעיה בלגדול קצת ברגליים?חחחחחחחחחחחחח לא הסיפור שלי
לא אוהב שהרגליים נראות יותר גדול אנע מתאמן מלא זמן הגעתי לשלב שלא בא לי יותר להגדיל אותםהייתה לי פעם שיחה כזאת עם אחותי.
אמרתי לה
גברת, אני לא גדול מדי(או בכלל)
אז לך בטח אין מה לדאוג.
לא כזה רחוק משם mate. מה הבעיה בלגדול קצת ברגליים?
אתה רוצה להמשיך להגדיל את פלג הגוף העליון מבלי שהתחתון יגדל?
לא שאין אופציה כזאת...
הגשמת חלום מבחינתי.הגעתי לשלב שלא בא לי יותר להגדיל אותם
זה מחייב תמונה חביבילא אוהב שהרגליים נראות יותר גדול אנע מתאמן מלא זמן הגעתי לשלב שלא בא לי יותר להגדיל אותם
תתכונן לירך של עוף XDזה מחייב תמונה חביבי
יאמיתתכונן לירך של עוף XD
יכול להיות שהוא יפתיע ויהיה כאן שוק רציני.תתכונן לירך של עוף XD
אהבתי.שאהבת.עלית עליי.
מסקרן מאוד לראות מה רמת הרגליים שלך אם הגעת להחלטה שכזו. אם אני במקומך הייתי ממשיך עם המשקלי עבודה שלי, אבל חותך את הסטים. נניח אתה עושה 200 קילו דדליפט ל3x5 אז הייתי עושה סט אחד נניח. ההיגיון שלי אומר שאם תרד משמעותית במשקלי העבודה אתה תאבד שריר בסופו של דבר אז תחתוך את הנפח ותמשיך להרים כבד.
עריכה: בחיאת תראה לנו את הרגליים ☝️.
אשמח לראות תמונה של הרגליים שלך.לא הבנתי איך הפכתם את זה לדיון על איך הוא נראה.. שיעשה מה שטוב לו.
בכל מקרה תוריד חזרות תעבוד יותר כבד למרות שעדיין תגדל קצת ברגליים אבל לא כמו שתגדל מחזרות גבוהות.