הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן נייטרלי

menahem_bozaglo

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
14
50
0
טוב אז עשיתי חודש וחצי מסה, שבהם עליתי כ-4 קילו ועליתי במשקלי העבודה בכל התרגילים.
קודם כל אני אציין שאני לומד בפנימיה ומתאמן במכון כושר שם..

בכל מקרה, בא לי גוף חטוב יותר לפני הקיץ.. נמאס לי מהכרס הקטנה שגידלתי ונמאס לי שכל הבגדים צמודים עליי חח
בחופש במילא אני אתאמן במכון כושר עם תוכנית ותפריט כמו שצריך, וגם בא לי להתחיל את החופש הגדול עם אחוז שומן נורמלי...

לדעתי אני איזה 13-15 א"ש, למרות שהמשקל גוף שלי קטן יחסית (סיפור ארוך).

אז אני עושה שבוע של מאזן נייטרלי בשבועות.. יש לי אבל כמה שאלוות בקשר לזה.

מאזן ניטרלי זה לאכול לפי הBMR או לפי הRMR?
זה בסדר גם לקחת שבוע מנוחה מאימונים במאזן הזה? זה לא יפגע במשקלי העבודה הנוכחים שלי יותר מדי?
וסתם שאלה, מה סוכר לבן עושה לגוף? כאילו צריך או לא צריך לאכול אותו? מה יקרה אם אני כן יאכל אותו? סתם מעניין אותי לדעת

תודה מראש למי שעונה

אתה רוצה חיטוב או להשאר איך שאתה אני לא מבין ?
אם חיטוב אז תקרא על זה בפורטל KILOGRAM.CO.IL
ו 13-15 זה לא כזה הרבה ~_~

לגבי הסוכר, זה בעל אינקדס גליקימי גבוה,
לא מומלץ לצרוך את זה קבוע,

זה קצת ליצני לעשות מאסה חודש וחצי
אם אתה רוצה להיות חטוב אז אני מציע לך להיות על ניטראלי ולהגביל את הפחמימות לסביבות ה 100 גרם
כדי להוריד קצת נוזלים לראות מה המצב שלך (בחודש וחצי לא השמנת כנראה, אלא העלת נוזלים בעיקר)

• פותח/ת השרשור
זה קצת ליצני לעשות מאסה חודש וחצי
אם אתה רוצה להיות חטוב אז אני מציע לך להיות על ניטראלי ולהגביל את הפחמימות לסביבות ה 100 גרם
כדי להוריד קצת נוזלים לראות מה המצב שלך (בחודש וחצי לא השמנת כנראה, אלא העלת נוזלים בעיקר)

וואלה.. נשמע לי הרבה יותר טוב. גם לי חיטוב על משקל 54 ק"ג נראה קצת מפגר חח
אני כנראה אעשה את זה. תודה רבה 😃

בקיצור לעשות ניטרלי מהRMR, לצרוך בסביבות ה100 פחמימות ושכל השאר יבוא מחלבון ושומן?

ולSCORPIONRAP, זה הכול?
חח שמעתי כל מיני חרטות על זה שזה מפרק שריר וכל מיני דברים כאלה.. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית