נק' מוניטין:
14
- 50
- 0
טוב אז עשיתי חודש וחצי מסה, שבהם עליתי כ-4 קילו ועליתי במשקלי העבודה בכל התרגילים.
קודם כל אני אציין שאני לומד בפנימיה ומתאמן במכון כושר שם..
בכל מקרה, בא לי גוף חטוב יותר לפני הקיץ.. נמאס לי מהכרס הקטנה שגידלתי ונמאס לי שכל הבגדים צמודים עליי חח
בחופש במילא אני אתאמן במכון כושר עם תוכנית ותפריט כמו שצריך, וגם בא לי להתחיל את החופש הגדול עם אחוז שומן נורמלי...
למרות המשקל גוף הנמוך יחסית שלי, נראה לי שאני על 13-15 א"ש.
כן אני יודע שזה נשמע קצת מפגר לעשות חיטוב במשקל הזה, אבל מה אני יעשה, נמאס לי מהצדדים, נמאס לי מהכרס הזאת ובא לי להתחיל מסה נורמלית בחופש הגדול כשאני על אחוז שומן נמוך יותר.
משקל 54 ק"ג
גובה 167
גיל 15
מה שאני צריך לדעת זה אם לעשות חיטוב רגיל, דל פחמימות, או משהו אחר
ואיזה תוכנית לעשות.. כי עד עכשיו עשיתי FBW ואני לא יודע אם אני אוכל להמשיך איתה גם בחיטוב.
קודם כל אני אציין שאני לומד בפנימיה ומתאמן במכון כושר שם..
בכל מקרה, בא לי גוף חטוב יותר לפני הקיץ.. נמאס לי מהכרס הקטנה שגידלתי ונמאס לי שכל הבגדים צמודים עליי חח
בחופש במילא אני אתאמן במכון כושר עם תוכנית ותפריט כמו שצריך, וגם בא לי להתחיל את החופש הגדול עם אחוז שומן נורמלי...
למרות המשקל גוף הנמוך יחסית שלי, נראה לי שאני על 13-15 א"ש.
כן אני יודע שזה נשמע קצת מפגר לעשות חיטוב במשקל הזה, אבל מה אני יעשה, נמאס לי מהצדדים, נמאס לי מהכרס הזאת ובא לי להתחיל מסה נורמלית בחופש הגדול כשאני על אחוז שומן נמוך יותר.
משקל 54 ק"ג
גובה 167
גיל 15
מה שאני צריך לדעת זה אם לעשות חיטוב רגיל, דל פחמימות, או משהו אחר
ואיזה תוכנית לעשות.. כי עד עכשיו עשיתי FBW ואני לא יודע אם אני אוכל להמשיך איתה גם בחיטוב.