הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכניות אימונים כיום

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
בקיצור ג'ורדן פאייגנבאום טורף קצת את כל מה שחשבתי שאני יודע

עם אמירות כמו - לעשות את המינימום שאתה יכול בשביל להתקדם זה בזבוז זמן,
כי כדאי לבנות את היכולת שלך לעשות נפח גבוהה, ליום שתצטרך כזה בשביל להתקדם.

הוא גם טוען שאימונים בנאליים הרבה יותר מתישים.

בפועל אני מנסה להחכים קצת, כדי אולי להיפטר באמת מהתשישות שמוגזמת לדעתי.
אני מרים משקלים שקלים לי באימון, אבל עדיין חצי שעה אחרי האימון ולשארית היום, בא לי ללכת לישון.

באמת עושה נפח מאוד נמוך.

בכל אופן, עד כמה האימונים שלכם מגווניפ, ביחס לתבניות הישנות שהפורום מכיר?
מי שעושה אימונים מגוונים יותר - לפי מה בוחרים כמות נפח או טווחי חזרות.
יש כיום תוכניות יותר אינטלגנטיות שאפשר להתרשם מהן?

אם אתה מחפש גיוון באימונים שלך למשהו שיתאים לך יותר, אתה לא רוצה לשבור את הראש יותר מדי על איזה טמפלייט ללכת ואתה לא רוצה לשלם הרבה כסף למאמן אתה תמיד יכול ללכת על הAI של צ'אד ווסלי סמית או של בוריס שייקו (juggernaut AI, Sheiko Gold). הם אופציית ביניים מעולה שחוסכת לך לשבור את הראש על תכנון האימונים שלך במחיר משתלם מאד.

כל החבר'ה החדשים במשחק (ביחס לריפ כן?) כולל RTS לוקחים מתודה שכבר קיימת ופשוט מוסיפים לה עטיפה שונה לצורכי מרקטינג. בסופו של דבר הבסיס אצל כולם הוא זהה: סקוואט הוא LB, מתאמן מתחיל מתקדם כל אימון, בינוני כל שבוע ומתקדם משלב תקופות של נפח יחסית גבוה עם בלוק של עצימות בנפח נמוך יותר.

כל השיח הזה על RPE וכביכול שיטות מתקדמות אחרות נועדו פשוט למכור תוכניות אימון ושירותי אונליין לקהל רחב יותר. ריפ דיבר על זה באחד הפודקסטים שלו ופגע בול.

אם אתה מתאמן חובבן שלא מתפרנס מליפטינג אתה צריך לדבוק בלעשות את המינימום הנדרש כדי להתקדם. מתי שהמינימום הזה כבר לא מספיק, אז כבר תדע לבד כמה צריך לעלות ולמה כדי להתקדם שוב (רמז: זה לא אומר שתצטרך לעשות עכשיו קורטה או סמולוב כמו איזה madman).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית