הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Cumback season

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/2/22
Shachar S עדכן/ה את הלוג ״פאוורליפטר שמן שרוצה להיות חט1ף״:

עדכון לוג: 27/02/21

שכחתי לעדכן אתמול
סקוואט 60x5
80x5
100x2x5 הרגיש טוב, חשבתי לעלות ל120 אבל אמרתי שלא כדאי להגזים. אימון הבא העלה ל120.
פרס 57.5X5X5
צ'ין אפס - משקל גוף+13.5 קילו 5x3
Strict curls for the girls - 30x2x8

קרא את שאר עדכון הלוג...

Shachar S עדכן/ה את הלוג ״פאוורליפטר שמן שרוצה להיות חט1ף״:

עדכון לוג: 28/02/21

סקוואט - 60x5, 100x5, 120x5 - הרגיש טוב, ב120 טיפה היה כאב אבל זה לא היה כאב עוקץ או שורף. נראה איך האיזור ירגיש מחר/מחרתיים.
פרס 72.5X3 - חזרה שלישית גריינד רציני.
בנץ' 97.5X2 - חזרתי לאחיזה הרחבה שלי, יש לי בעיה עם הדחיפה אחרי הנגיעה בחזה. בינתיים נמשיך כרגיל ונראה מה עושים אחרי החיטוב הארוך שמחכה לי.
דדליפט - 150X5 הרגיש סבבה לא יותר מדיי נורא. הצרתי את העמידה שלי וניסיתי לשפר כמה שאפשר(מצטער על הזווית צילום כרגיל).
באק אוף להשלמת נפח 120X2X5
ab wheel - 2X10
russian twists - דאמבל של 17.5 קילו 2 סטים 22 חזרות בערך ?

איך נראה עכשיו ?

קרא את שאר עדכון הלוג...

95 קילו לא בא ברגל 😆
בא בקלנועית 😆
ו23.. מתחיל להזדקן
@BeN35 מה תגיד על זה?
אבל ברצינות, גם אני חשבתי בגיל הזה שאני מתחיל להזדקן, גם בגיל 25 חשבתי, גם בגיל 30, גם ב 35 וגם עכשיו אני חושב ככה
זה אמנם קצת נכון כל פעם, אבל אם אתה לא מזניח את עצמך אתה לא תזדקן כל כך מהר

בא בקלנועית 😆
מתגלגל*
@BeN35 מה תגיד על זה?
אבל ברצינות, גם אני חשבתי בגיל הזה שאני מתחיל להזדקן, גם בגיל 25 חשבתי, גם בגיל 30, גם ב 35 וגם עכשיו אני חושב ככה
למרות שסתם צחקתי יש טיפה הרגשה אבל זה גם בגלל העבודה(חוסר שעות שינה) אבל ממשיך להתאמן כרגיל. עוד חודש אני עוזב את העבודה שלי(פסיכומטרי ושיפור מתמטיקה)ואז אוכל להתאושש כמו שצריך ולעשות חיטוב בלי פחד לאבד שריר.

בא בקלנועית 😆

@BeN35 מה תגיד על זה?
תן לי את הידע שיש לי היום,עם ״הכוחות״ של גיל 25...
פעם הכל היה זריז יותר,קל יותר.
היום משפעת קשה יותר להתאושש,הגב נתפס יותר,אתה עייף יותר,אתה מעדיף במקום לצאת לבלות,ללכת לישון זה מסכם בעצם הכל

תן לי את הידע שיש לי היום,עם ״הכוחות״ של גיל 25...
פעם הכל היה זריז יותר,קל יותר.
היום משפעת קשה יותר להתאושש,הגב נתפס יותר,אתה עייף יותר,אתה מעדיף במקום לצאת לבלות,ללכת לישון זה מסכם בעצם הכל
רגע אם אני מעדיף לא לצאת לבלות וללכת לישון ב22:00 אני נחשב זקן ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית