ואוולא ניסיתי
את ה300 סוגר יותר מחצי
ממצב פתוח
מדהים... את ה300
אז כנראה שאני גם חלש וגם נפלתי על סחורה סוג א
זה קשה ברמות!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואוולא ניסיתי
את ה300 סוגר יותר מחצי
ממצב פתוח
לא ניסיתי האמתי כי אין לי עדיין4.13US $ 48% OFF|100lbs 350lbs Fitness Heavy Grips Pols Revalidatie Ontwikkelaar Carpaal Expander Hand Gripper Expander Krachttraining # T2P|Handgrepen| - AliExpress
בבקשה אחוי
החליפו תמונה,חחח שמו תמונה של דניס ג׳יימס
@nlr666
אתה מצליח לסגור את ה250 ממצב פתוח?
@Shachar S אתה מצליח?
כן.פאונד וליברות זה שווה ערך?
יש סרטוני הסבר ביוטיוב,הם מצמידים את הגריפר,בעזרת היד השניה,מעברים איזה ברזל באמצע,ומנסים להחזיק כמה שיותר סגור.כן.
Lbs or pound זה אותו הדבר
מה כל הקטע לעשות את זה? אותו עקרון כמו מתח עם קפיצה וירידה איטית?יש סרטוני הסבר ביוטיוב,הם מצמידים את הגריפר,בעזרת היד השניה,מעברים איזה ברזל באמצע,ומנסים להחזיק כמה שיותר סגור.
*יש שם אנשים באהלן אהלן מקפלים את ה300-350
אולי זה שיטה של חזרה שלילית...מה כל הקטע לעשות את זה? אותו עקרון כמו מתח עם קפיצה וירידה איטית?
אולי זה שיטה של חזרה שלילית...
מעולה אח
כרגע התוכנית שאעשה בחיטוב יש דדליפט בראשון וחמישי אז אצטרך להכניס עבודה בימים האלה. אין אפשרות אחרת.מעולה אח
לפי דעתי עם ה200 תעשה סטים של עבודה
וכמו ש @הברווזון המכוער אמר,עם ה250 תן עובדה סטטית.
*מנסיוני הקטנציק,זה יכול להתנגש עם אימון הדדליפט(עדיף להרחיק בניהם)
זה לא מה שאמרתי. אני עושה למשל 4 סטים לחיצות עם ה200 ואז סט סטטי עם ה200.מעולה אח
לפי דעתי עם ה200 תעשה סטים של עבודה
וכמו ש @הברווזון המכוער אמר,עם ה250 תן עובדה סטטית.
*מנסיוני הקטנציק,זה יכול להתנגש עם אימון הדדליפט(עדיף להרחיק בניהם)
גריפר אחרי אימון ידיים זה הדבר.*מנסיוני הקטנציק,זה יכול להתנגש עם אימון הדדליפט(עדיף להרחיק בניהם)
את ה200 אתה מצליח לסגור עד הסוף,לכל אורך 4 הסטים?(כמה חזרות כל סט)?זה לא מה שאמרתי. אני עושה למשל 4 סטים לחיצות עם ה200 ואז סט סטטי עם ה200.
את ה250 אני לא מצליח לסגור, כשאצליח לסגור חזרה אחת אולי אנסה להעלות את הזמן שאני סוגר את ה250, אבל כרגע זה מרגיש לי מיותר.
גריפר אחרי אימון ידיים זה הדבר.
השיא שלי הוא 20 חזרות סגירה מלאה עם ה200, כמובן שאני מצליח לסגור כל סט לפחות פעם אחת(סוגר יותר...)את ה200 אתה מצליח לסגור עד הסוף,לכל אורך 4 הסטים?(כמה חזרות כל סט)?
*הקפיץ יתרכך מתי שהוא? 😃
לאט לאט חביביהתמכרתי סופית!
לכל מקום אני לוקח את הגריפרים 😃
*פתאום פקקים זה כייף
*טרם סגרתי (ממצב פתוח) את ה250
Squat - 120x3x5
Press - 60X5X5
Chin ups + bw + 15kg 3X5
Curls with wrist wraps 2X8
הסקוואט מרגיש מצויין
We back:Banane36:
בקורלז היה כאב במפרק כף היד אז השתמשתי ברצועות ועזר טיפה. אין מושג ממה הכאב נובע.