נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
- פותח/ת השרשור
אין משהו יותר טוב מלישון כמו בן אדם ולקום מוקדם בבוקר 😍כן.
אז אין לך מה לדאוג שאתה מזדקן, כבר הזדקנת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין משהו יותר טוב מלישון כמו בן אדם ולקום מוקדם בבוקר 😍כן.
אז אין לך מה לדאוג שאתה מזדקן, כבר הזדקנת
איש של בוקר אני מבין 😃 אני אוהב יותר את שעות הלילה ולא הבוקר, הבעיה שזה לא מסתדר עם שגרת החייםאין משהו יותר טוב מלישון כמו בן אדם ולקום מוקדם בבוקר 😍
בהחלט!רגע אם אני מעדיף לא לצאת לבלות וללכת לישון ב22:00 אני נחשב זקן ?
אני עייף בבוקר אבל מה שכיף לי - לקום מוקדם בבוקר ואז כל היום לפניך. פעם הייתי הולך לישון ממש מאוחר, קם ב12-13 בצהריים וכמעט כל היום מבוזבז. כרגע אני בכלל לפעמים עובד לילות/הולך לישון ב12 בלילה או 11. כיף חיים:suicide:איש של בוקר אני מבין 😃 אני אוהב יותר את שעות הלילה ולא הבוקר, הבעיה שזה לא מסתדר עם שגרת החיים
כוס תה עם חלב ?בהחלט!
תהנה זה רק הולך ומחמיר 😃
תכף תטבול פתי בר בכוס תה
תכף תטבול פתי בר בכוס תה
חייבכוס תה עם חלב ?
הבן שלי בן 2.9 חולה על פתיבר, אני לא מבין את זה מכל הממתקים האפשריים זה מה שהוא בוחר 😲פתי בר
לפחות קצת חלבון וסידן,זה מאסט בגיל השלישי חחחאני עייף בבוקר אבל מה שכיף לי - לקום מוקדם בבוקר ואז כל היום לפניך. פעם הייתי הולך לישון ממש מאוחר, קם ב12-13 בצהריים וכמעט כל היום מבוזבז. כרגע אני בכלל לפעמים עובד לילות/הולך לישון ב12 בלילה או 11. כיף חיים:suicide:
כוס תה עם חלב ?
זה מושרש מהגן,זה מה שהם מביאות להם,זה ופירות...חייב
ואז תגיד "הופלה" כשאתה מתיישב בכורסה, והשלב האחרון זה פלוץ בלתי נשלט כשאתה קם מכיסא
הבן שלי בן 2.9 חולה על פתיבר, אני לא מבין את זה מכל הממתקים האפשריים זה מה שהוא בוחר 😲
בעבודה כשאני מתיישב אני "נאנח"חייב
ואז תגיד "הופלה" כשאתה מתיישב בכורסה, והשלב האחרון זה פלוץ בלתי נשלט כשאתה קם מכיסא
הבן שלי בן 2.9 חולה על פתיבר, אני לא מבין את זה מכל הממתקים האפשריים זה מה שהוא בוחר 😲
🤣🤣🤣🤣🤣ואז תגיד "הופלה" כשאתה מתיישב בכורסה, והשלב האחרון זה פלוץ בלתי נשלט כשאתה קם מכיסא
סקוואט - 60x5
100x3
120x1
125x5
100x5
110x5
בנץ' עם משחק באחיזה לראות מה נוח מה לא - 80X5X5
פנלדיי 87.5X5X5
אין כוח לבטן ויד אחורית. אולי היום אחרי משמרת.
הסקוואט עדיין לא חזר 😵התאריך 4-3-2-1 ממש כמו סט של ליפטינג
עבודה טובה אחי,שפיץ!
לאט לאטהסקוואט עדיין לא חזר 😵
כמה עלה?״זה הוא יודע״
אגב...
הגיע הרפליקה של Coc
*עד שאזמין את האמיתי
200lbs-14₪כמה עלה?
לקנות את האמיתי דיי יקר. 100 שקל לאחד לא כולל משלוח.
ואיך הוא בינתיים?
שים לנו לינק חביבי200lbs-14₪
250lbs-15₪
רפליקה,רפליקה אבל קשה מאוד לסגור את ה250
ממצב פתוח הכוונה.
אני נעזר ביד השניה,סוגר אותו ומנסה לספור שניות
קשה עד מאוד!
4.13US $ 48% OFF|100lbs 350lbs Fitness Heavy Grips Pols Revalidatie Ontwikkelaar Carpaal Expander Hand Gripper Expander Krachttraining # T2P|Handgrepen| - AliExpressשים לנו לינק חביבי