הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Cumback season

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/2/22
@Shachar S
היה והצלחת לתת אירובי משך היום,זאת אומרת שבאת לארוחה שיש לך ״פור״.
האם עדין אכילה של אוכל כזה,לא מפריעה לביצועים ? או לחילופין להאטה בחילוף החומרים?

@Shachar S
היה והצלחת לתת אירובי משך היום,זאת אומרת שבאת לארוחה שיש לך ״פור״.
האם עדין אכילה של אוכל כזה,לא מפריעה לביצועים ? או לחילופין להאטה בחילוף החומרים?
גדול השארתי לעצמי באיזור ה1300 קלוריות פנויות לאכול את זה
לגבי אם מפריע לביצועים או האטה של חילוף החומרים זה שאלות שאין לי מושג לא רוצה לרשום סתם

שמעתי שנשר זה פשוט על הפנים.. תקפוץ לפרדסיה מבטיח לך יותר טעים
אגב, מכיר אותם מ2010 שהם פתחו. בשנים הראשונות היו באמת על הפנים וב2015 שחזרתי הם השתפרו ממש אבל מדבר על סניף רופין שעבר להיות סניף פרדסיה
אני עוד מכיר את יומנגס מקלנסוואה והסניף שקרוב אלי זה "רופין". הסניף התדרדר ברגע שהבעלים היו צריכים להתחיל לטייל בין מסעדות ולא עשו את זה יותר כמו פעם. הפואנטה היא שאחרי שנשר נפתח רופין התדרדר

זה רגיל היחס בנץ:פנדליי הזה?
הבנץ שלי חלש בובי
אני עוד מכיר את יומנגס מקלנסוואה והסניף שקרוב אלי זה "רופין". הסניף התדרדר ברגע שהבעלים היו צריכים להתחיל לטייל בין מסעדות ולא עשו את זה יותר כמו פעם. הפואנטה היא שאחרי שנשר נפתח רופין התדרדר
היית בפרדסיה לפני הקורונה או עכשיו? כי אן לא תן להם צ'אנס, אני חושב שהם ממש השתפרו

הבנץ שלי חלש בובי

היית בפרדסיה לפני הקורונה או עכשיו? כי אן לא תן להם צ'אנס, אני חושב שהם ממש השתפרו
האמת שלא הייתי בימונגס כבר הרבה זמן. דיי ויתרתי עליהם כי הם כבר סתם יקרים בלי הצדקה עכשיו. אולי אבוא שוב לפרדסיה לראות מה הלוז אבל כרגע אני מעדיף ללכת לבורגר סאלון

האמת שלא הייתי בימונגס כבר הרבה זמן. דיי ויתרתי עליהם כי הם כבר סתם יקרים בלי הצדקה עכשיו. אולי אבוא שוב לפרדסיה לראות מה הלוז אבל כרגע אני מעדיף ללכת לבורגר סאלון
עדיין לא ניסיתי בורגר סאלון האמתי אז אין לי מה להגיד עליהם. אם אתה באיזור פרדסיה יש גם מקום שקוראים לו בונו 4 בתחנת דלק על כביש 4 ליד קדימה, גם מקום נחמד וטעים

עדיין לא ניסיתי בורגר סאלון האמתי אז אין לי מה להגיד עליהם. אם אתה באיזור פרדסיה יש גם מקום שקוראים לו בונו 4 בתחנת דלק על כביש 4 ליד קדימה, גם מקום נחמד וטעים
ממליץ לך בחום ללכת, יש לך סניף בקדימה. זה לא תוספות משוגעות כמו יומנגס, אבל הבשר שלהם פשוט טוב, והם שמים גבינה בתוך הבלילה של הבשר וזה פשוט ממש טעים

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית