עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גדול השארתי לעצמי באיזור ה1300 קלוריות פנויות לאכול את זה@Shachar S
היה והצלחת לתת אירובי משך היום,זאת אומרת שבאת לארוחה שיש לך ״פור״.
האם עדין אכילה של אוכל כזה,לא מפריעה לביצועים ? או לחילופין להאטה בחילוף החומרים?
סקוואט 140x5x5
בנץ' 82.5x5x5
סקול קראשרז 15x2x8-10
כמה שעות הפסקה
פנלדיי ראוז 85x5x5 לא התחשק לי יותר כבד אני עייף
Ab wheel - 3*10
כמה זמן אתה ממתין בין סט לסט בבנץ?Shachar S עדכן/ה את הלוג ״שמן חזק ---> שחיף חזק בלי קוביות(שוקולד)״:
עדכון לוג: 23/03/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
מעל 5 דק בדוקכמה זמן אתה ממתין בין סט לסט בבנץ?
כרס all tha wayאיש כלבבי!
אני עוד מכיר את יומנגס מקלנסוואה והסניף שקרוב אלי זה "רופין". הסניף התדרדר ברגע שהבעלים היו צריכים להתחיל לטייל בין מסעדות ולא עשו את זה יותר כמו פעם. הפואנטה היא שאחרי שנשר נפתח רופין התדרדרשמעתי שנשר זה פשוט על הפנים.. תקפוץ לפרדסיה מבטיח לך יותר טעים
אגב, מכיר אותם מ2010 שהם פתחו. בשנים הראשונות היו באמת על הפנים וב2015 שחזרתי הם השתפרו ממש אבל מדבר על סניף רופין שעבר להיות סניף פרדסיה
הבנץ שלי חלש בוביזה רגיל היחס בנץ:פנדליי הזה?
היית בפרדסיה לפני הקורונה או עכשיו? כי אן לא תן להם צ'אנס, אני חושב שהם ממש השתפרואני עוד מכיר את יומנגס מקלנסוואה והסניף שקרוב אלי זה "רופין". הסניף התדרדר ברגע שהבעלים היו צריכים להתחיל לטייל בין מסעדות ולא עשו את זה יותר כמו פעם. הפואנטה היא שאחרי שנשר נפתח רופין התדרדר
האמת שלא הייתי בימונגס כבר הרבה זמן. דיי ויתרתי עליהם כי הם כבר סתם יקרים בלי הצדקה עכשיו. אולי אבוא שוב לפרדסיה לראות מה הלוז אבל כרגע אני מעדיף ללכת לבורגר סאלוןהבנץ שלי חלש בובי
היית בפרדסיה לפני הקורונה או עכשיו? כי אן לא תן להם צ'אנס, אני חושב שהם ממש השתפרו
עדיין לא ניסיתי בורגר סאלון האמתי אז אין לי מה להגיד עליהם. אם אתה באיזור פרדסיה יש גם מקום שקוראים לו בונו 4 בתחנת דלק על כביש 4 ליד קדימה, גם מקום נחמד וטעיםהאמת שלא הייתי בימונגס כבר הרבה זמן. דיי ויתרתי עליהם כי הם כבר סתם יקרים בלי הצדקה עכשיו. אולי אבוא שוב לפרדסיה לראות מה הלוז אבל כרגע אני מעדיף ללכת לבורגר סאלון
ממליץ לך בחום ללכת, יש לך סניף בקדימה. זה לא תוספות משוגעות כמו יומנגס, אבל הבשר שלהם פשוט טוב, והם שמים גבינה בתוך הבלילה של הבשר וזה פשוט ממש טעיםעדיין לא ניסיתי בורגר סאלון האמתי אז אין לי מה להגיד עליהם. אם אתה באיזור פרדסיה יש גם מקום שקוראים לו בונו 4 בתחנת דלק על כביש 4 ליד קדימה, גם מקום נחמד וטעים
squat - 112.5X3X5
press - 60X5X5
chin ups bw + 20kg - 1X5
15kg - 2X5
curls 30X2X10
אירובי מתוכן מאוחר יותר שאוכל לאכול יותר אוכל
חלומות מתגשמים
קרא את שאר עדכון הלוג...
32 דק אירובי
350 קל נשרפו
לאכול עוד 350 קל' יופי טופי
סקוואט 155x5