הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לליפטינג מבילדינג

• פותח/ת השרשור Mass
  • פורסם בתאריך

Mass

משתמש מתחיל
28
8
נק' מוניטין:
23
28
8
קצת נתונים עליי
גובה: 178
משקל:87
א״ש מוערך:17

עבר: אני מתאמן בערך שנה וחצי עם
הרבה פציעות שטותיות שקרו בגלל תרגילים מפגרים (פול אובר,כפיפות מרפקים וכו׳)

משקלים שלי:
BP
100X2X3
(100 קילו 2 סטים שלוש חזרות)
100X4X2
(100 קילו 4 סטים שתי חזרות)
110 RM1

DL
130X3 (התחלתי לעבוד דדליפט לפני שלושה חודשים..)

SQ
80X4X6 (התחלתי לעבוד סקוואט רק החודש..)

לשאלה:
לפי המשקלים, המשקל גוף והעבר איזו תוכנית כוח הכי תתאים לי בשביל להתקדם במשקלים..

תודה לעוזרים

וואו גבר לאן אתה רץ...יש לך שיא עולם לשבור באפריל הקרוב? גם אם תעלה 5 קילו דדליפט כל אימון יש שלוש פעמיים בשבועיים אימון שיש בו דדליפט משמע 15 קילו בשבועיים-שזה הרבה.
סמוך עליי שאתה לא תצליח כמעט למשוך את ההתקדמות של 5 הזאת אז 7.5? שום ספונסר לא מחכה לך וגם אם תעלה 2.5 כל אימון המשקלים שלך יטוסו בקצב מטורף. אל תעלה ב7.5 לדעתי אתה לא מרים 80 דדליפט

• פותח/ת השרשור
וואו גבר לאן אתה רץ...יש לך שיא עולם לשבור באפריל הקרוב? גם אם תעלה 5 קילו דדליפט כל אימון יש שלוש פעמיים בשבועיים אימון שיש בו דדליפט משמע 15 קילו בשבועיים-שזה הרבה.
סמוך עליי שאתה לא תצליח כמעט למשוך את ההתקדמות של 5 הזאת אז 7.5? שום ספונסר לא מחכה לך וגם אם תעלה 2.5 כל אימון המשקלים שלך יטוסו בקצב מטורף. אל תעלה ב7.5 לדעתי אתה לא מרים 80 דדליפט

אני מתייעץ עם חבר של בן דוד שלי שהוא פווארליפטר בנוגע לזה..

ולא הבנתי מה זה היה "לדעתי אתה לא מרים 80 דדליפט"
מה ניסית להגיד בזה?

אני מתייעץ עם חבר של בן דוד שלי שהוא פווארליפטר בנוגע לזה..

ולא הבנתי מה זה היה "לדעתי אתה לא מרים 80 דדליפט"
מה ניסית להגיד בזה?
תחשוב רגע,אחד שמרים 40 דדליפט
ואחד שמרים 440 דדליפט
מי יתקדם מהר יותר? יופי.
להתקדם ב7.5 כל שבוע משמע 22.5 קילו בשבועיים משמע תוך שבועיים אתה ב152.5 דדליפט
נשמע לך הגיוני מ130 ל152.5 בשבועיים? 160 זה כבר משקלים שמסיימים איתם SS הסקוואט שלך עוד ישאיר אותך לא קצת זמן בSS (כי נכון לעכשיו הוא נגיד 85 לשלוש חמישיות) תתקדם בטוח ולאט כי מהר פשוט לא יעבוד ואתה תתקע מהר מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית