הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
זה כבר ידוע
לפניי שחוזרים לשגרה צריך לעשות את זה בצורה נכונה.
בקשר למוטציות נחכה ונראה
אני זוכר בסגר הראשון אנשים חשבו שימגרו את הנגיף כמו בסין (עלק) עם סגר בלבד.
בסגר השני אני חושב שיותר הבינו עד כמה זה שטותי.
ומשום מה אנשים עדיין סבורים שעם החיסון נחזור לשיגרה.
הלואי שאני טועה, אבל איך שאני חוזה את המשך המצב, יש לנו עוד הרבה זמן עם הנגיף הזה.
אני חושב, שאולי יראו שהחיסון לא היה מספיק אפקטיבי, אם בגלל המוטציות, או פשוט מהפזיזות של מקבלי ההחלטות.
אולי זה ישמע קונספרטיבי, אבל גם כשאמרתי לפני שנה שהנגיף לא הולך להיעלם מהר אנשים חשבו שאני טועה.

לכל מי שכבר מחוסן, או קיים מלחמה חריפה נגד העמדה שלי להמתין, אני בטוח שלא יסבול את דעתי בעניין, אבל אנחנו עוד נראה.
הוא אומר שיתחילו לפתוח השאלה מה ומתי מה עם החדרי כושר
חדרי הכושר היו יכולים להיות פתוחים כבר הרבה זמן, עם הגבלות והנחיות, אבל אין נכונות. למה שפתאום עכשיו יהיה נכונות?

אני זוכר בסגר הראשון אנשים חשבו שימגרו את הנגיף כמו בסין (עלק) עם סגר בלבד.
בסגר השני אני חושב שיותר הבינו עד כמה זה שטותי.
ומשום מה אנשים עדיין סבורים שעם החיסון נחזור לשיגרה.
הלואי שאני טועה, אבל איך שאני חוזה את המשך המצב, יש לנו עוד הרבה זמן עם הנגיף הזה.
אני חושב, שאולי יראו שהחיסון לא היה מספיק אפקטיבי, אם בגלל המוטציות, או פשוט מהפזיזות של מקבלי ההחלטות.
אולי זה ישמע קונספרטיבי, אבל גם כשאמרתי לפני שנה שהנגיף לא הולך להיעלם מהר אנשים חשבו שאני טועה.

לכל מי שכבר מחוסן, או קיים מלחמה חריפה נגד העמדה שלי להמתין, אני בטוח שלא יסבול את דעתי בעניין, אבל אנחנו עוד נראה
יש תועלת לחיסון השאלה כמה זמן יקח לו להיות אפקטיבי, החיסון נועד להוריד את אחוזי התמותה והדבקה לא למגר לחלוטין, לפחות לא בשלב הזה,לקח לנו כמה שנים טובות לחסל את מגפות קודמות ויקח לנו גם עכשיו.
המוטציה זה שבאמת מפחיד וצריך לחכות לראות מה הולך שם

חדרי הכושר היו יכולים להיות פתוחים כבר הרבה זמן, עם הגבלות והנחיות, אבל אין נכונות. למה שפתאום עכשיו יהיה נכונות?
הדעה האישית שלי שלהוריד התקהלות זה דבר טוב גם בהפגנות גם בבתי הכנסת וגם בחדרי הכושר, אבל שהגענו לשלב שבו זה הופך לשגרה היה צריך גם לתאם איך ''להתקהל'' כחלק מין השגרה הזאת, העניין הוא שהדרג הממשלתי לא פועל בצורה נכונה, כול אחד רוצה לפתוח את מה שיעודד את הבוחרים שלו וחצי מין הזמן הם רבים אחד עם השני בלי להגיע למסקנה

יש תועלת לחיסון השאלה כמה זמן יקח לו להיות אפקטיבי, החיסון נועד להוריד את אחוזי התמותה והדבקה לא למגר לחלוטין, לפחות לא בשלב הזה,לקח לנו כמה שנים טובות לחסל את מגפות קודמות ויקח לנו גם עכשיו.
המוטציה זה שבאמת מפחיד וצריך לחכות לראות מה הולך שם

הדעה האישית שלי שלהוריד התקהלות זה דבר טוב גם בהפגנות גם בבתי הכנסת וגם בחדרי הכושר, אבל שהגענו לשלב שבו זה הופך לשגרה היה צריך גם לתאם איך ''להתקהל'' כחלק מין השגרה הזאת, העניין הוא שהדרג הממשלתי לא פועל בצורה נכונה, כול אחד רוצה לפתוח את מה שיעודד את הבוחרים שלו וחצי מין הזמן הם רבים אחד עם השני בלי להגיע למסקנה
בוא נחכה ונראה כמה באמת החיסון יעיל. לבנתיים למרות מליוני המחוסנים, וחלקם כבר עם מנה שניה, אין שום שיפור.

אין נכונות מצד הממשלה ללמוד לחיות עם הנגיף, רק לחסל. וגם את זה הם לא מצליחים ליישם בגלל האגו והאינטרסים שלהם.

קח אדם הוגן, תכניס אותו לממשלה, ויצא אדם מושחת.

בוא נחכה ונראה כמה באמת החיסון יעיל. לבנתיים למרות מליוני המחוסנים, וחלקם כבר עם מנה שניה, אין שום שיפור.

אין נכונות מצד הממשלה ללמוד לחיות עם הנגיף, רק לחסל. וגם את זה הם לא מצליחים ליישם בגלל האגו והאינטרסים שלהם.

השבוע הייתה כבר ירידה בתאחולה וזה כבר מעודד נראה מה יהיה במשך

לצערי רק מספר יחסית מועט של מדינות שמתיימרות להיות כאלה שחיי האזרחים חשובים להם החליטו לחיות לצד הנגיף כמו שחיינו עד היום עם שלל המחלות ונגיפים. שאר המדינות שחיות עם זה לגמריי בסדר זה מדינות כמו רוסיה ואיראן.

עם המשפט האחרון אני לא יכול שלא להסכים
ולהוסיף שהרבה מהם כבר מגיעים לפוליטיקה כשהם לא הגונים.

מה?? למה מאי יוני?? מקווה מאוד שהרבה לפני
כרגע פברואר ולא נראה שיש התקדמות, אחר כך מרץ זה לקראת בחירות ולא יפתחו כי סגר לפני בחירות יראה רע. אחרכך אני מנחש שפסח יהיה סגר\הגבלות נוספות עד סוף אפריל

שמעתי שחלק מחדרי הכושר הגדולים קיבלו מכתב ממשרד הבריאות להערך לפתיחה מחודשת
בסוף פברואר תחילת מרץ , לפי מודל התו הסגול והדרכון הירוק.

מקווה שזה נכון וגם יקרה..

שמעתי שחלק מחדרי הכושר הגדולים קיבלו מכתב ממשרד הבריאות להערך לפתיחה מחודשת
בסוף פברואר תחילת מרץ , לפי מודל התו הסגול והדרכון הירוק.

מקווה שזה נכון וגם יקרה..

לא נראה ככה בכלל עם מצב התחלואה, עושה רושם שתהיה מגמה לתעדף את פתיחת מוסדות התרבות על פני הכושר. בכל אופן מסעדות במקום האחרון.

מתי הם קיבלו את המכתב? בתקופת הסגר?

לא נראה ככה בכלל עם מצב התחלואה, עושה רושם שתהיה מגמה לתעדף את פתיחת מוסדות התרבות על פני הכושר. בכל אופן מסעדות במקום האחרון.

מתי הם קיבלו את המכתב? בתקופת הסגר?

חבר שעובד באחד "רשתות המכונים הגדולים" סיפר לי שהם קיבלו את המכתב לפני שבוע..
ברור לי שמשרד הבריאות יכול לשנות את דעתו בכל רגע לפי מצב התחלואה שלא יורד..
ככה שלפי דעתי למכתב הזה אין ממש אחיזה במציאות 🙁

חבר שעובד באחד "רשתות המכונים הגדולים" סיפר לי שהם קיבלו את המכתב לפני שבוע..
ברור לי שמשרד הבריאות יכול לשנות את דעתו בכל רגע לפי מצב התחלואה שלא יורד..
ככה שלפי דעתי למכתב הזה אין ממש אחיזה במציאות 🙁
למה רק בסוף פברואר ? שר הבריאות הבטיח שהחדרי כושר יהיו הראשונים להיפתח אחרי הסגר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית