הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
איך אין לך? בכל מקרה, אפשרי להתחסן שגם לא לפי חוק, רק תרצה מספיק.
רגע, מה השיקול בעצם? כנראה לא הבנתי.
רק בסוף אפריל
הכוונה שלי אם לא חליתי בקורונה ויהיה לי 16 רק בסוף אפריל ויפתחו לפני זה

אני לא חושב שמחסנים כרגע מתחת ל20, וגם אם כן פשוט לא יחסנו ילדים מתחת לגיל 16
מחסנים עכשיו את כל מי ששנתון 2004(לפחות בכללית ולאומית, בגלל הלימודים).
בכל מקרה, מכיר המון אנשים שהתחסנו לפני שהם "יכולים"(כולל אני, אפילו קבעתי תור ונתנו לי).

איפה מקבלים קורונה?
אם הדרכון הירוק מגיע גם למחלימי קורונה, אני חושב שאני מעדיף את האופציה הזאת.

בחו"ל הייתי ליד הרבה מאומתי קורונה, ועוד לא הצלחתי להידבק. אולי משהו דפוק אצלי.

אם הדרכון הירוק באמת יהיה דבר אמיתי, ובאמת יפתחו את המשק לאנשים האלו, אצטרך לחפש לי חולה מאומת. קשה לי למצוא בציבור החרדי, אולי תקחו אותי להפגנה או לחוף הים:sarcastic:

איפה מקבלים קורונה?

אם הדרכון הירוק באמת יהיה דבר אמיתי, ובאמת יפתחו את המשק לאנשים האלו, אצטרך לחפש לי חולה מאומת. קשה לי למצוא בציבור החרדי, אולי תקחו אותי להפגנה או לחוף הים:sarcastic:
מה עם לוויה המונית?

איפה מקבלים קורונה?

עשית בדיקה סרולוגית?
אולי כבר נדבקת ויצרת נוגדים.

40% מחולי הקורונה הם חרדים, וביחס לגודל האוכלוסייה שלהם.. זה מספר מטורף!!

מה עם לוויה המונית?
פיספסתי את ההזדמנות.
אבל אני קודם רוצה לראות שנותנים דרכון ירוק ושנפתחים בפניהם המשק.
עשית בדיקה סרולוגית?
אולי כבר נדבקת ויצרת נוגדים.

40% מחולי הקורונה הם חרדים, וביחס לגודל האוכלוסייה שלהם.. זה מספר מטורף!!
אני לא יודע אם 40% חולים. יותר נראה לי ש40% עברו את המחלה, ולכן הם מוגנים.
הרבה חרדים שלא שומרים על ההנחיות אומרים שבגלל שהם עברו את המחלה, הם לא יכולים להידבק ולהדביק.

פיספסתי את ההזדמנות.
אבל אני קודם רוצה לראות שנותנים דרכון ירוק ושנפתחים בפניהם המשק.

אני לא יודע אם 40% חולים. יותר נראה לי ש40% עברו את המחלה, ולכן הם מוגנים.
הרבה חרדים שלא שומרים על ההנחיות אומרים שבגלל שהם עברו את המחלה, הם לא יכולים להידבק ולהדביק.

אף אחד לא מוגן כרגע..
זה שהייתה לך קורונה לא אומר שאתה לא יכול לחלות שוב.. מוטציות, ירידה בנוגדנים וכדומה..

החיסון נותן יתרון עצום שהוא גורם ליצירת כמות נוגדנים הרבה יותר גדולה מאשר אצל כאלה שחלו במחלה, בנוסף הוא יעיל כנגד המוטציות,
וגם הוא מוריד את הסיכוי לפתח מחלה קשה.

אף אחד לא מוגן כרגע..
זה שהייתה לך קורונה לא אומר שאתה לא יכול לחלות שוב.. מוטציות, ירידה בנוגדנים וכדומה..

החיסון נותן יתרון עצום שהוא גורם ליצירת כמות נוגדנים הרבה יותר גדולה מאשר אצל כאלה שחלו במחלה, בנוסף הוא יעיל כנגד המוטציות,
וגם הוא מוריד את הסיכוי לפתח מחלה קשה.
יש לך מקור כלשהו לטיעונים שלך.
לבנתיים מנה שניה של החיסון מוכיחה כבר כישלון, יש הרבה מחוסנים חולים, בוא נקווה שהמנה השלישית תעשה משהו.

אני פשוט לא קונה את זה שחיסון יותר יעיל מהמחלה עצמה. חיסון זה חיקוי של המחלה.

כמה בארץ קיבלו קורונה פעמיים? וכמה קיבלו קורונה אחרי חיסון שני?

לבנתיים מנה שניה של החיסון מוכיחה כבר כישלון, יש הרבה מחוסנים חולים, בוא נקווה שהמנה השלישית תעשה משהו.

אני פשוט לא קונה את זה שחיסון יותר יעיל מהמחלה עצמה. חיסון זה חיקוי של המחלה.

כמה בארץ קיבלו קורונה פעמיים? וכמה קיבלו קורונה אחרי חיסון שני?

תריץ את החיפוש- כמה מחוסנים חלו ותבין שאתה טועה..
מתוך 715,425 בעלי תעודת מתחסן, כלומר שקיבלו את שתי מנות חיסון הקורונה, רק 317 איש חלו עד כה בקורונה, כלומר 0.04%. מתוכם רק 16 איש מאושפזים, כלומר 0.002%.

זה מצחיק שאתה מבקש ממנו מקור לטענות (שאגב קל מאוד לבדוק בחיפוש קצר ברשת) בזמן שאתה זורק משפטי חסרי ביסוס כאלה:
יש הרבה מחוסנים חולים
כמה זה הרבה? מתוך כמה מחוסנים? המילה "הרבה" לא אומרת כלום
רבה חרדים שלא שומרים על ההנחיות אומרים שבגלל שהם עברו את המחלה, הם לא יכולים להידבק ולהדביק.
ואני אומר שאני לא יכול להידבק בשום וירוס לעולם. אז אני אומר, אז מה?

כאילו באמת, זה נהיה מגוחך כבר צר לי להגיד

תריץ את החיפוש- כמה מחוסנים חלו ותבין שאתה טועה..
מתוך 715,425 בעלי תעודת מתחסן, כלומר שקיבלו את שתי מנות חיסון הקורונה, רק 317 איש חלו עד כה בקורונה, כלומר 0.04%. מתוכם רק 16 איש מאושפזים, כלומר 0.002%.
זה עדיין יותר מכמות האנשים שקיבלו קורונה פעמיים. וזה הרבה ביחס לחולים שנדבקו שוב.
כמה זה הרבה? מתוך כמה מחוסנים? המילה "הרבה" לא אומרת כלום
המילה הרבה לא נועדה לומר שהחיסון הוכחה כישלון חרוץ עדיין. היא נועדה לומר שהתחליף שאני הייתי מעדיף את המחלה עצמה לא נחותה מבחינת החסינות שלו.
זה מצחיק שאתה מבקש ממנו מקור לטענות (שאגב קל מאוד לבדוק בחיפוש קצר ברשת) בזמן שאתה זורק משפטי חסרי ביסוס כאלה:
אני מבקש ביסוס שהחיסון יותר יעיל מהמחלה. יש לך כזה?

זה עדיין יותר מכמות האנשים שקיבלו קורונה פעמיים. וזה הרבה ביחס לחולים שנדבקו שוב.
מה לגבי אנשים שמתו מקורונה? מה לגבי אנשים שהחלימו ונשארו להם תופעות לוואי חודשים אחרי שלא יודעים אם יעברו אי פעם?
המילה הרבה לא נועדה לומר שהחיסון הוכחה כישלון חרוץ
לבנתיים מנה שניה של החיסון מוכיחה כבר כישלון
קצת מבלבל...
אני מבקש ביסוס שהחיסון יותר יעיל מהמחלה. יש לך כזה?
יעיל במה? קצת הזוי לי...
החיסון אמור למנוע ממך להידבק במחלה. אתה אומר שלקבל את המחלה יותר יעיל בלמנוע מלקבל אותה פעם נוספת, אולי, אבל החיסון אמור לעזור לא לקבל אותה גם פעם ראשונה.

מה לגבי אנשים שמתו מקורונה? מה לגבי אנשים שהחלימו ונשארו להם תופעות לוואי חודשים אחרי שלא יודעים אם יעברו אי פעם?
לא אמרתי שכולם רוצו להידבק.
אמרתי שבאופן אישי, בתור אחד שלא רוצה להתחסן, אני מעדיף להידבק.
יעיל במה? קצת הזוי לי...
החיסון אמור למנוע ממך להידבק במחלה. אתה אומר שלקבל את המחלה יותר יעיל בלמנוע מלקבל אותה פעם נוספת, אולי, אבל החיסון אמור לעזור לא לקבל אותה גם פעם ראשונה.
יש לך הסבר למה לא נתנו כבר דרכון ירוק לחולים שהחלימו כדי לפתוח בפניהם את המשק? אני מאוד סקפטי.

לא אמרתי שכולם רוצו להידבק.
אמרתי שבאופן אישי, בתור אחד שלא רוצה להתחסן, אני מעדיף להידבק.
לא אמר
יש לך הסבר למה לא נתנו כבר דרכון ירוק לחולים שהחלימו כדי לפתוח בפניהם את המשק? אני מאוד סקפטי.
אין לי, וגם אני סקפטי. זה לא קשור לדברים שאמרתי ואמרת קודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית