הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
אני בעל עסק פרטי
כחלק ממשבר הקורונה,נתבקשנו להעביר את אפשרות הסליקה(ללא מגע יד)
הלקוח מעביר את הנייד על מכשיר הסליקה,עם קוד QR וכך עובר התשלום.

ובאשר לחדרי הכושר
תיהיה אפשרות או להראות את תעודת המתחסן
או סריקת קוד

*לזייף את תעודת המתחסן כל אחד יכול,אבל תיהיה הצלבת נתונים ממוחשבת

אני בעל עסק פרטי

ובאשר לחדרי הכושר
או סריקת קוד

לדעתך אם יראו תעודה הפקיד/ פקידה ירוצו למחשב להצליב?

עדכון מהולמספלייס

קבצים מצורפים

• 049CB62C-B8FE-468E-B11E-A39F40476232.png
    049CB62C-B8FE-468E-B11E-A39F40476232.png
    KB 145.3 · צפיות: 42

ארגון בעלי העסקים בענף הספורט והכושר בישראל הודיע: ''מכוני הכושר לא יפתחו ביום ראשון''

ארגון בעלי העסקים בענף הספורט בישראל הודיע היום (שישי) כי מכוני הכושר הפועלים במסגרתו יישארו סגורים ביום ראשון. הארגון הוא גוף המאגד מאות עסקים מתחומי מכוני הכושר, הסטודיו והפעילות הגופנית המאורגנת ומייצג את העסקים בענף.

"הארגון פעל לאורך משבר הקורונה בתיאום מלא עם משרדי הממשלה והבריאות ולעולם לא המליץ לחברי הארגון לקחת את החוק לידיים ולפעול בניגוד להנחיות משרד הבריאות והתו הסגול", נמסר בהודעה, "נציגי הארגון נפגשו פעמים רבות עם שר הבריאות יולי אדלשטיין ונציגי משרדו והבהירו כי מתווה הדרכון הירוק חושף את בעלי עסקי הכושר, הסטודיו ובריכות השחייה לתביעות משפטיות ופרסום שלילי חריף, מצד לקוחות ואנשי צוות שטרם התחסנו ולא יורשו להיכנס למתקני האימון. בנוסף, ברור כי ללא רגולציה מתאימה, כל מתווה תו ירוק הוא בלתי חוקי ובלתי ישים ולפיכך, מתווה הדרכון הירוק יוצר סלקטיביות בלתי חוקית ובלתי מוסרית ויביא בוודאות להפרות חמורות ואי ציות של המלצות/תקנות משרד הבריאות בעסקים שיבחרו לפתוח את עסקיהם ביום ראשון".

🤦‍♂️🤦‍♂️

ארגון בעלי העסקים בענף הספורט והכושר בישראל הודיע: ''מכוני הכושר לא יפתחו ביום ראשון''

ארגון בעלי העסקים בענף הספורט בישראל הודיע היום (שישי) כי מכוני הכושר הפועלים במסגרתו יישארו סגורים ביום ראשון. הארגון הוא גוף המאגד מאות עסקים מתחומי מכוני הכושר, הסטודיו והפעילות הגופנית המאורגנת ומייצג את העסקים בענף.

"הארגון פעל לאורך משבר הקורונה בתיאום מלא עם משרדי הממשלה והבריאות ולעולם לא המליץ לחברי הארגון לקחת את החוק לידיים ולפעול בניגוד להנחיות משרד הבריאות והתו הסגול", נמסר בהודעה, "נציגי הארגון נפגשו פעמים רבות עם שר הבריאות יולי אדלשטיין ונציגי משרדו והבהירו כי מתווה הדרכון הירוק חושף את בעלי עסקי הכושר, הסטודיו ובריכות השחייה לתביעות משפטיות ופרסום שלילי חריף, מצד לקוחות ואנשי צוות שטרם התחסנו ולא יורשו להיכנס למתקני האימון. בנוסף, ברור כי ללא רגולציה מתאימה, כל מתווה תו ירוק הוא בלתי חוקי ובלתי ישים ולפיכך, מתווה הדרכון הירוק יוצר סלקטיביות בלתי חוקית ובלתי מוסרית ויביא בוודאות להפרות חמורות ואי ציות של המלצות/תקנות משרד הבריאות בעסקים שיבחרו לפתוח את עסקיהם ביום ראשון".

🤦‍♂️🤦‍♂️

לפי מנכלית הולמס פלייס קרן שתוי פותחים
ולעומת זאת פרופיט לא פותחים

🤦‍♂️🤦‍♂️
אני לא אתבע אף אחד, תגיד להם שהם יכולים לפתוח לבעלי דרכון ירוק בלבד.
עם כל הכאב שבדבר, קשה לי לראות את המכונים נפתחים לפני פסח, ואני מאוד מקווה שיפתחו מיד.

אני לא אתבע אף אחד, תגיד להם שהם יכולים לפתוח לבעלי דרכון ירוק בלבד
הטענה שהם חשופים לתביעות נשמע כמו תירוץ למשהו אחר
100% השיקול כלכלי, לא מובן לגמרי מה הוא - אני משער שהם נלחמים על אחרון הלקוחות שיבואו.
מה זה חשופים לתביעות? אם כך כל עסק במדינה חשוף לזה הרי כולם הולכים לעבוד לפי התו הירוק. אין הגיון

קשה לי לראות את המכונים נפתחים לפני פסח, ואני מאוד מקווה שיפתחו מיד.
לדעתי יפתחו כבר בראשון אחרי שחלק יעשו קצת שרירים

הטענה שהם חשופים לתביעות נשמע כמו תירוץ למשהו אחר
100% השיקול כלכלי, לא מובן לגמרי מה הוא - אני משער שהם נלחמים על אחרון הלקוחות שיבואו.
מה זה חשופים לתביעות? אם כך כל עסק במדינה חשוף לזה הרי כולם הולכים לעבוד לפי התו הירוק. אין הגיון

לדעתי יפתחו כבר בראשון אחרי שחלק יעשו קצת שרירים
אני מכיר מאמן שאמר למכון, "אני לא מתחסן, תפטר אותי אם תרצה". אני בטוח שיש עוד כאלו. זה נזק לחדרי הכושר, אני משער שזה גם יכול להיות חלק מהסיבה.

אני מכיר מאמן שאמר למכון, "אני לא מתחסן, תפטר אותי אם תרצה". אני בטוח שיש עוד כאלו. זה נזק לחדרי הכושר, אני משער שזה גם יכול להיות חלק מהסיבה.
מוצאים מאמן אחר מתוך ה4.25 מיליון שהתחסנו
אני מאמין שזה שזה לא הסיבה העיקרית..אבל לך תדע

רוב המתחסנים מבוגרים, ולא אנשי צוות של מכוני הכושר או של עסקים.
קורונה - לוח בקרה
תרד לאחוז מתחסנים לפי גיל
מנה ראשונה 20-29 מעל 50%
30-39 58%
הכל בסדר, לא חסר אנשים. בנוסף החיסון נפתח לכל לגילאי 35 ומטה לפני רק שבועיי וחצי ותראה איזה נתונים אחריי כל כך מעט זמן.

אתה שוב מדבר ממשאלת ליבך

אלחנן יש אניפלסיה בכמות המאמנים בארץ למצוא מאמנים שיחליפו את אלו שלא מסכימים להתחסן זה הדבר הקל ביותר(ולצערי לפטר סתם מאמנים זה לא משהו שמכוני הכושר לא עשו ברגיל)

אז יפתחו בראשון או לא ?
אני בעל עסק פרטי

ובאשר לחדרי הכושר
או סריקת קוד

ברשת אייקון פיטנס כבר שלחו הודעה היום בצהריים שהחל מיום ראשון יתווסף באפליקציה כפתור שמאפשר
להעלות את הצילום של התעודת מתחסן\מחלים. מה הסיכוי שיעלו עליי אם אעלה תעודת מתחסן מזוייפת ?(אני לא מתנגד חיסונים
וכבר התחסנתי במנה הראשונה לפני שבוע אבל אני אהיה שבוע אחרי המנה השנייה רק ב11 במרץ ואני ממש לא מתכוון לחזור למכון רק עוד
חודש בגלל ה"תו הירוק" המטופש של משרד הבריאות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית