מאיפה המידע?תכינו בניידים את הקוד QR
כל עסק מחיוב לשים מדבקה על הדלת,וכל מי שנכנס,מעביר את הנייד!
הנתונים מאומתים אצל המחשב/נייד של בעל העסק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה המידע?תכינו בניידים את הקוד QR
כל עסק מחיוב לשים מדבקה על הדלת,וכל מי שנכנס,מעביר את הנייד!
הנתונים מאומתים אצל המחשב/נייד של בעל העסק
אני בעל עסק פרטי
כחלק ממשבר הקורונה,נתבקשנו להעביר את אפשרות הסליקה(ללא מגע יד)
הלקוח מעביר את הנייד על מכשיר הסליקה,עם קוד QR וכך עובר התשלום.
ובאשר לחדרי הכושר
תיהיה אפשרות או להראות את תעודת המתחסן
או סריקת קוד
*לזייף את תעודת המתחסן כל אחד יכול,אבל תיהיה הצלבת נתונים ממוחשבת
הרשתות ״יפחדו״ יותרלדעתך אם יראו תעודה הפקיד/ פקידה ירוצו למחשב להצליב?
יאללה שיהיה לנו בהצלחה בראשון רק שנחזור לשגרההרשתות ״יפחדו״ יותר
המכונים הקטנים פחות
*הנקודה פה זה באמת לשמור שלא תיהיה הדבקה
אז כל אחד לביתו כמו שאומרים
לדעתך אם יראו תעודה הפקיד/ פקידה ירוצו למחשב להצליב?
ארגון בעלי העסקים בענף הספורט והכושר בישראל הודיע: ''מכוני הכושר לא יפתחו ביום ראשון''
ארגון בעלי העסקים בענף הספורט בישראל הודיע היום (שישי) כי מכוני הכושר הפועלים במסגרתו יישארו סגורים ביום ראשון. הארגון הוא גוף המאגד מאות עסקים מתחומי מכוני הכושר, הסטודיו והפעילות הגופנית המאורגנת ומייצג את העסקים בענף.
"הארגון פעל לאורך משבר הקורונה בתיאום מלא עם משרדי הממשלה והבריאות ולעולם לא המליץ לחברי הארגון לקחת את החוק לידיים ולפעול בניגוד להנחיות משרד הבריאות והתו הסגול", נמסר בהודעה, "נציגי הארגון נפגשו פעמים רבות עם שר הבריאות יולי אדלשטיין ונציגי משרדו והבהירו כי מתווה הדרכון הירוק חושף את בעלי עסקי הכושר, הסטודיו ובריכות השחייה לתביעות משפטיות ופרסום שלילי חריף, מצד לקוחות ואנשי צוות שטרם התחסנו ולא יורשו להיכנס למתקני האימון. בנוסף, ברור כי ללא רגולציה מתאימה, כל מתווה תו ירוק הוא בלתי חוקי ובלתי ישים ולפיכך, מתווה הדרכון הירוק יוצר סלקטיביות בלתי חוקית ובלתי מוסרית ויביא בוודאות להפרות חמורות ואי ציות של המלצות/תקנות משרד הבריאות בעסקים שיבחרו לפתוח את עסקיהם ביום ראשון".
🤦♂️🤦♂️
אני לא אתבע אף אחד, תגיד להם שהם יכולים לפתוח לבעלי דרכון ירוק בלבד.ארגון בעלי העסקים בענף הספורט והכושר בישראל הודיע: ''מכוני הכושר לא יפתחו ביום ראשון''
ארגון בעלי העסקים בענף הספורט בישראל הודיע היום (שישי) כי מכוני הכושר הפועלים במסגרתו יישארו סגורים ביום ראשון. הארגון הוא גוף המאגד מאות עסקים מתחומי מכוני הכושר, הסטודיו והפעילות הגופנית המאורגנת ומייצג את העסקים בענף.
"הארגון פעל לאורך משבר הקורונה בתיאום מלא עם משרדי הממשלה והבריאות ולעולם לא המליץ לחברי הארגון לקחת את החוק לידיים ולפעול בניגוד להנחיות משרד הבריאות והתו הסגול", נמסר בהודעה, "נציגי הארגון נפגשו פעמים רבות עם שר הבריאות יולי אדלשטיין ונציגי משרדו והבהירו כי מתווה הדרכון הירוק חושף את בעלי עסקי הכושר, הסטודיו ובריכות השחייה לתביעות משפטיות ופרסום שלילי חריף, מצד לקוחות ואנשי צוות שטרם התחסנו ולא יורשו להיכנס למתקני האימון. בנוסף, ברור כי ללא רגולציה מתאימה, כל מתווה תו ירוק הוא בלתי חוקי ובלתי ישים ולפיכך, מתווה הדרכון הירוק יוצר סלקטיביות בלתי חוקית ובלתי מוסרית ויביא בוודאות להפרות חמורות ואי ציות של המלצות/תקנות משרד הבריאות בעסקים שיבחרו לפתוח את עסקיהם ביום ראשון".
🤦♂️🤦♂️
הטענה שהם חשופים לתביעות נשמע כמו תירוץ למשהו אחראני לא אתבע אף אחד, תגיד להם שהם יכולים לפתוח לבעלי דרכון ירוק בלבד
לדעתי יפתחו כבר בראשון אחרי שחלק יעשו קצת שריריםקשה לי לראות את המכונים נפתחים לפני פסח, ואני מאוד מקווה שיפתחו מיד.
אני מכיר מאמן שאמר למכון, "אני לא מתחסן, תפטר אותי אם תרצה". אני בטוח שיש עוד כאלו. זה נזק לחדרי הכושר, אני משער שזה גם יכול להיות חלק מהסיבה.הטענה שהם חשופים לתביעות נשמע כמו תירוץ למשהו אחר
100% השיקול כלכלי, לא מובן לגמרי מה הוא - אני משער שהם נלחמים על אחרון הלקוחות שיבואו.
מה זה חשופים לתביעות? אם כך כל עסק במדינה חשוף לזה הרי כולם הולכים לעבוד לפי התו הירוק. אין הגיון
לדעתי יפתחו כבר בראשון אחרי שחלק יעשו קצת שרירים
מוצאים מאמן אחר מתוך ה4.25 מיליון שהתחסנואני מכיר מאמן שאמר למכון, "אני לא מתחסן, תפטר אותי אם תרצה". אני בטוח שיש עוד כאלו. זה נזק לחדרי הכושר, אני משער שזה גם יכול להיות חלק מהסיבה.
רוב המתחסנים מבוגרים, ולא אנשי צוות של מכוני הכושר או של עסקים.מוצאים מאמן אחר מתוך ה4.25 מיליון שהתחסנו
אני מאמין שזה שזה לא הסיבה העיקרית..אבל לך תדע
קורונה - לוח בקרהרוב המתחסנים מבוגרים, ולא אנשי צוות של מכוני הכושר או של עסקים.
ברשת אייקון פיטנס כבר שלחו הודעה היום בצהריים שהחל מיום ראשון יתווסף באפליקציה כפתור שמאפשראני בעל עסק פרטי
כחלק ממשבר הקורונה,נתבקשנו להעביר את אפשרות הסליקה(ללא מגע יד)
הלקוח מעביר את הנייד על מכשיר הסליקה,עם קוד QR וכך עובר התשלום.
ובאשר לחדרי הכושר
תיהיה אפשרות או להראות את תעודת המתחסן
או סריקת קוד
*לזייף את תעודת המתחסן כל אחד יכול,אבל תיהיה הצלבת נתונים ממוחשבת
לדעתי,בקלות.הסיכוי שיעלו עליי