הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
צפה בקובץ המצורף 62429 אולי הדגל ישראל באמצע יסגיר שלא מדובר בבני ברק, זה תל אביב. טיפה יותר גרוע ממה שהולך בערים החרדיות.

למרות שאכן יש יותר נדבקים בערים החרדיות, יש הרבה פחות מאושפזים ומתים משאר האוכלוסיה, וזה אומר לנו, שהנדבקים הם צעירים. לחרדים פשוט יש הרבה יותר צעירים.
החרדים נזהרים לדעתי בהמון מקומות גם יותר מחילוניים רבים בארץ, אבל כמות הילדים שלא, באחוזים, לא יותר גבוה משאר האוכלוסיה. סתם אזרוק מספר לדוגמה (לא בדקתי), אם נגיד 10% מהילדים החילוניים מקבלים קורונה, גם אצל החרדים זה ככה, אבל פשוט יש יותר ילדים.

ומכך שהאשפוזים והחולים הקשים נמוך יותר אצל חרדים, אולי מצביע על זהירות רבה יותר אצלהם.

ראיתי את ההתקפות נגד החרדים מאז תחילת התהליך. הסתובבתי המון, וראיתי רק אנשים מאוד זהירים. היו אזורים פחות זהירים, אבל גם בציבור החילוני פגשתי בכך.

בקיצור, קונספירציות השוות בערכם לצ'יפים בחיסונים... בעצם, אולי זה לא קונספירציה 🙄😆

Thousands join Tel Aviv 'March of Shame' - Globes

שים לב רק מתי התמונה שלך צולמה.. מר אלחנן..
תיזהר לא ליפול לשקרים שמפיצים לך..

@yujinius
נכון הברווזון המכוער מזכיר את מתי שהיה פה פעם?
חחחחחחח בול!
מפגר הלך, מפגר הגיע.
צפה בקובץ המצורף 62429 אולי הדגל ישראל באמצע יסגיר שלא מדובר בבני ברק, זה תל אביב. טיפה יותר גרוע ממה שהולך בערים החרדיות.

למרות שאכן יש יותר נדבקים בערים החרדיות, יש הרבה פחות מאושפזים ומתים משאר האוכלוסיה, וזה אומר לנו, שהנדבקים הם צעירים. לחרדים פשוט יש הרבה יותר צעירים.
החרדים נזהרים לדעתי בהמון מקומות גם יותר מחילוניים רבים בארץ, אבל כמות הילדים שלא, באחוזים, לא יותר גבוה משאר האוכלוסיה. סתם אזרוק מספר לדוגמה (לא בדקתי), אם נגיד 10% מהילדים החילוניים מקבלים קורונה, גם אצל החרדים זה ככה, אבל פשוט יש יותר ילדים.

ומכך שהאשפוזים והחולים הקשים נמוך יותר אצל חרדים, אולי מצביע על זהירות רבה יותר אצלהם.

ראיתי את ההתקפות נגד החרדים מאז תחילת התהליך. הסתובבתי המון, וראיתי רק אנשים מאוד זהירים. היו אזורים פחות זהירים, אבל גם בציבור החילוני פגשתי בכך.

בקיצור, קונספירציות השוות בערכם לצ'יפים בחיסונים... בעצם, אולי זה לא קונספירציה 🙄😆
לרגע חשבתי שמקרוגר כתב את זה,
או לפחות לא אתה.
בכל מקרה,
הבעיה לא בדתיים, בחילונים, בחרדים, בערבים וכו',
הבעיה תמיד הייתה
ותמיד תהיה
אנחנו
כולנו
בני האנוש.

חם לי.

מה ניתן להסיק מהנתונים הנ"ל? 🤦‍♂️

BJYHgKmJ00_0_0_850_693_0_x-large.jpg

rkgNs30071d_0_0_850_636_0_x-large.jpg

תודה רבה, טוב לדעת באמת.
מה ניתן להסיק מהנתונים הנ"ל? 🤦‍♂️

BJYHgKmJ00_0_0_850_693_0_x-large.jpg

rkgNs30071d_0_0_850_636_0_x-large.jpg
האמון בחיסונים, ואמצעי זהירות לא חייבים להיות כפופים.

לגמרי 🤣
גם כתבתי כאן איפשהו לפני כמה שבועות/חודשים שיחסית לברווזון המכוער מתי היה שקט ומופנם 😆
"למה להתאים כשנולדת לבלוט?"
@nlr666
@Dark Soul Omega
רואים,
אין מצטט טוב ממני.
לגמרי 🤣
גם כתבתי כאן איפשהו לפני כמה שבועות/חודשים שיחסית לברווזון המכוער מתי היה שקט ומופנם 😆
מה בי מזכיר אותו? הוא היה חתיך? חכם? מצחיק? מושלם, אולי?
תשמע גם לדעת להעתיק זה חשוב..
כך הוצאתי תעודת בגרות.

תמונה מלפני כמה שבועות באחד הרובעים החרדים באשדוד...
צפה בקובץ המצורף 62427

זו הבעיה, שבמקום לסגור רובעים עם תחלואה גבוהה(שאלו בדכ חרדים) וערים עם תחלואה גבוהה סוגרים את כל הארץ, כי החרדים מחזקים את ביבי בביצים.

דוגמה קצת קיצונית - בני ברק, ביתר עילית, מודיעין עילית, אלעד, כוכב יעקב בית שמש וכו' - עם ציון 10 ברמזור, כלומר הכי אדום שיש

לעומת זאת אילת, כפר סבא, תל אביב, קרית מוצקין, מזכרת בתיה דימונה, רמת גן, הוד השרון, נהריה, רעננה - ערים עם ציון מתחת ל6, ירוק-צהוב
ובכל זאת מטילים סגר כללי על כל הארץ במקום לסגור איזורים בעייתיים עם תחלואה גבוהה,
אפילו אשדוד הייתה יכולה להיות ירוקה/צהובה אם היו מתעלמים מרובעים ג ז וח שבהם יש תחלואה הכי גבוהה(והכי הרבה חרדים, שבדכ מצטופפים)

חכה עד שהערבים יחזיקו אותו בביצים

חכה עד שהערבים יחזיקו אותו בביצים

מה שהכי באמת כואב לי.. זה שאני לא מבין שאת החרדים?
הם לא חוששים לחיים שלהם? של היקירים שלהם.. הורים , ילדים?
אני מבין את החשיבות שלהם ללמוד תורה , אבל באמת שמדובר פה בחיים ומוות..

עם כל ה"אהבה" שלי לכל המגזרים ה"נפלאים" במדינה שלנו
אמנם החרדים והערבים עוברים הכי הרבה על ההגבלות, אבל גם לחילוניים המתקדמים הדמוקרטים והנאורים לא חסר.
כן יש קשר בין מצב סוציאוקנומי סביבה וחינוך לשמירה על ההנחיות ועל הכללים אבל המציאות מראה שלא רק.
סה''כ האשמה היא של כולם, דין מפגינים בצפיפות כדין מתפללים.

ובלי קשר אל תחפש היגיון איפה שיש מוערבות גדולה של דת. 😃

עם כל ה"אהבה" שלי לכל המגזרים ה"נפלאים" במדינה שלנו
אמנם החרדים והערבים עוברים הכי הרבה על ההגבלות, אבל גם לחילוניים המתקדמים הדמוקרטים והנאורים לא חסר.
כן יש קשר בין מצב סוציאוקנומי סביבה וחינוך לשמירה על ההנחיות ועל הכללים אבל המציאות מראה שלא רק.
סה''כ האשמה היא של כולם, דין מפגינים בצפיפות כדין מתפללים.

ובלי קשר אל תחפש היגיון איפה שיש מוערבות גדולה של דת. 😃

אני תמיד שואף לחפש היגיון...

אם באמת מעניין אותך, תצא ותפגוש אותם.
אנשים בונים חומות בינהם ולאנשים אחרים, ברור שכך לא תבין אותם.
בדיוק כמו האנשים שלו מבינים הומואים, הם מעולם לא פגשו אחד כזה, או שלא קיימו שיחה איתם.
וכשסוף סוף יוצא כזה מפגש, אנשים אומרים "טוב, אתה שונה מכל השאר". "אתה חרדי זהיר", אתה הומו בסדר".
דרוש פתיחות וסובלנות כדי להכיר מגזר על כל צבעיה. המדיה זה הדרך האחרונה כדי להכיר חרדים. אחוז גבוה מהם לא מחזיקים בכלל אינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית