הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
המקורבים לרב קנייבסקי, הם מה שאנשים מאמינים שמייצג את דעתו. אבל הם אנשים מושחתים ומבולבלים ביותר.

והמון אנשים מאמינים לדברי ההבדל האלו.
אני בצד שלך בעקרון, את ההנחיות מפירים בכל המגזרים מכל המינים וכל הסוגים.
הערבים והחרדים יותר, זה עובדה

הכל מתוכנן היטב, כולל המוות של שלדון אדלסון
נו באמת. יופי של קישור בין מה שאמרתי לזה. 😳

אם אתה חושב שאין קשר בין הסגר לדחיית המשפט של נתניהו..אחלה. זו כבר נקודת מבט שלך.

בהחלט רחמים על מר נתניהו שכ״כ משתוקק להוכיח את חפותו אך הוירוס סוגר לו את בית המשפט כל פעם מחדש.

מקווה שהוא נזהר כפליים כשהוא נהר לנצרת לקושש קולות מהערבים והביט בדאגה לבתי המשפט שהמשיכו לעבוד כרגיל חרף הסגר.

סליחה שאני חוזר לנושא של הפוסט...
נראה לכם שיפתחו את חדרי הכושר לפני מרץ?

לי אישית נראה שחדרי הכושר לא יפתחו כבר..
משרד הבריאות חושש מגל תחלואה נוסף באפריל.. יש חשש מאוד גדול ממוטציות חדשות וחסינות/עמידות יותר...

מה דעתכם?

איזה לפני מרץ?!🤣
לא נכנסתי לדיון הזה כדי לא לפוצץ לאנשים את הבועה אבל בעיניי אנחנו צריכים להגיד תודה אם בקיץ יפתחו את המכונים, גם זה לא נראה לי שיקרה.

בקצב הזה מושון עוד ייפתח תת פורום תמונות איך כולנו איבדו את המסה ממרץ 20 >> מרץ 21 🤡

סליחה שאני חוזר לנושא של הפוסט...
נראה לכם שיפתחו את חדרי הכושר לפני מרץ?

לי אישית נראה שחדרי הכושר לא יפתחו כבר..
משרד הבריאות חושש מגל תחלואה נוסף באפריל.. יש חשש מאוד גדול ממוטציות חדשות וחסינות/עמידות יותר...

מה דעתכם?
מה זה משנה מוטציות אם רוב האוכלוסייה תהיה מחוסנת עד אז?
החיסון תקף גם למוטציות...

מלפני חצי שנה אני אומר שלא יפתחו את המכונים לפני פסח.
מה אנשים והממשלה עוד לא מבינים, שאין בכזה זמן קצר טיפול מחץ למצב, שתחזיר אותנו לשגרה.
אנשים צריכים להתרגל למציאות החדשה, ולנהל חיים סביב המצב, זה לא הולך לחלוף מהר.
הממשלה עוד יותר איטית עם ההבנה הזאת, היא לא מראה שום נכונות להחזיר את השגרה עם רעיונות כיצד תוך כדי לשמור לנו על הבריאות.

גם אם נאמר שהחיסון עובד, מי יודע לגבי המוטציה? מי יודע אם יהיו עוד מוטציות? וגם אם נגיד שכן, האם אנשים יסמכו ויקחו את החיסון? והאם באמת אין נזקים חדשים מהחיסון?

בקיצור, כולנו כבר יודעים שאת המכונים אפשר לפתתוח למחוסנים, לאנשים שעברו את המחלה, עם הגבלות אנשים וזמן, בתנאים סטריליים ומאווררים. אבל אין נכונות להתרגל למצב, יש חלום שטותי לחסל את האוייב, וכל מה שהצליחו עד עכשיו זה להחליש את הכלכלה, לפרק אמון בממשלה, לקחת קנסות ממפרי הנחיות הרעבים ללחם (או לחופש מהסבל) ולשמור על המשכורת של הממשלה על חשבון האזרח. דמוקרטיה? לא!

נוצר מצב שמחפשים מי אשם במשימה המטופשת לעצור ברגע את הנגיף. החרדים, הערבים, המפגינים. זה החרדים שמשחקים את הממשלה כמו היהודים בגרמניה, אז לא. זה הממשלה שחוגגת על הטיפשות של כולם, החרדים הם הנכס הכי יקר של הממשלה, זה שומר על הקולות החילונים במפלגה שמשתמשת בקלף הזה.
"נגייס את החרדים" עלק, "הם רוצים מדינת הלכה שומרת שבת", מי? 250 אנשים ממאה שערים שהם אפילו לא מצביעים בכנסת.
והפוליטיקאים החרדים לא פחות נבזים, זורמים עם הטיעונים במחשבה שזה לפחות ישרת אותם בכמה דרכים.

בקיצור, חדרי הכושר הולכים להיות סגורים לעוד הרבה זמן. העם משחק את המשחק בדיוק כפי שציפו.

"נגייס את החרדים" עלק, "הם רוצים מדינת הלכה שומרת שבת", מי? 250 אנשים ממאה שערים שהם אפילו לא מצביעים בכנסת.

אז אתה אומר שחוץ מ250 אנשים ממאה שערים שאר החרדים בעד הפרדת דת ומדינה ובעד פתיחת עסקים ותחב''צ בשבת
מעניין...

אני עדיין חושב שחדרי הכושר יפתחו במרץ 🥷 ויסגרו מתישהו אח''כ
נו באמת. יופי של קישור בין מה שאמרתי לזה. 😳

אם אתה חושב שאין קשר בין הסגר לדחיית המשפט של נתניהו..אחלה. זו כבר נקודת מבט שלך.

בהחלט רחמים על מר נתניהו שכ״כ משתוקק להוכיח את חפותו אך הוירוס סוגר לו את בית המשפט כל פעם מחדש.

מקווה שהוא נזהר כפליים כשהוא נהר לנצרת לקושש קולות מהערבים והביט בדאגה לבתי המשפט שהמשיכו לעבוד כרגיל חרף הסגר.

לדבר היחיד שנאמר בציניות דווקא התייחסת?
אמרת משהו זה ששינו את ההקהלויות מ10 ל5 כדי שלא יהיה משפט
כל הדעה שאתה מחזיק בה מבוססת על זה הרי לא? אז תביא הוכחות, הוכחה או משהו לעבוד איתו.
או שתביא לי את העמוד פייסבוק\הודעת וואטסאפ שעלייה נבנתה השקפת עולמך ואבין משם יותר טוב אולי.

סגרים יש בכל העולם, אם סגרים מקושרים למשפט נתינהו הרי שהסגר שהוכרז בבריטניה וגרמניה בוודאי גם נועד כדי למנוע את המשפט נכון?

חתונה באשקלון: חולה קורונה מאומתת חגגה בחתונה

הפאשקעוויל היומי נגד חרדים! הכול המצאות של האנטישמים!
אדם שהולך במודע כחולה קורונה מחוץ לביתו הפרטי ובמיוחד להתקהלות בדמות חתונה הוא חלאת המין האנושי, לאנשים כאלה מגיע עונש מוות.
החתונה הייתה בבית כנסת למי ששאל, לא באולמות אירועים שנסגרו ובצדק כי אירועים הם מוקד הדבקה, לא במכוני כושר שנסגרו כי למשרד הבריאות קל לעשות שרירים על אזרחים שומרי חוק, בבית כנסת שפועל באין מפריע.

חתונה באשקלון: חולה קורונה מאומתת חגגה בחתונה

הפאשקעוויל היומי נגד חרדים! הכול המצאות של האנטישמים!
אדם שהולך במודע כחולה קורונה מחוץ לביתו הפרטי ובמיוחד להתקהלות בדמות חתונה הוא חלאת המין האנושי, לאנשים כאלה מגיע עונש מוות.
החתונה הייתה בבית כנסת למי ששאל, לא באולמות אירועים שנסגרו ובצדק כי אירועים הם מוקד הדבקה, לא במכוני כושר שנסגרו כי למשרד הבריאות קל לעשות שרירים על אזרחים שומרי חוק, בבית כנסת שפועל באין מפריע.

לתת לך כתבות של חילונים נאורים מתל אביב במסיבות?

לתת לך כתבות של חילונים נאורים מתל אביב במסיבות?

חלאות אדם! אמרתי אדם שהולך במודע מחוץ לביתו כשהוא חולה קורונה, לא חרדי.
למה אני נטפל לחרדים אתה שואל? כי 35 אחוז מהבדיקות החיוביות אתמול היו של אזרחים חרדים, כי הערים עם אחוז הנדבקים הגבוה ביותר במדינת ישראל הם ביתר עילית מודיעין עילית ואלעד. אה וגם כי אני אנטישמי.
בתל אביב רק 4 אחוז מהבדיקות שנערכו יצאו חיוביות אם אתה שואל. חלאות אדם יש בכל מקום במדינה הזאת ולכולם אני מאחל עונש מוות, עובדתית יש יותר חרדים וערבים כאלה.

יש באירופה כרגע סגר עד אפריל.
למה אתה לא מקשר את זה עם המשפט של ביבי?
ראש הממשלה מחליט על סגר בלי אך המלצה של מומחים - המומחים שאליהם אתה מתייחס ומתעלם לגמריי מהמומחים שכן ממליצים, כמה קל.
בית המשפט דחה את המשפט בגלל הקורונה, מפתיע, שגם שופטים, עורכי דין ועובדי בתי המשפט, עשויים בשר וגם ולא רוצים שידבקו ויעבדו בזמן סגר.
והמשפט שרק אני שמעתי עליו מתנהל אתה מוזמן לבדוק.

הקישור בין קורונה לסגרים למשפט של ביבי מופרך באותה מידה כמו הצ'יפים בחיסון.

אני אתעלם מהשטויות שכתבת על אירופה.

אילו מומחים ביבי הקשיב להם? בעובדה כבר חשפו איך התקבלו ההחלטות הן במשרד הבריאות (בניגוד מוחלט לפרוייקטור הקורונה ושאר המומחים) והן במשרד האוצר שם השר כ״ץ וביבי ביטלו את כולם והחליטו על דעת עצמם להגיד את התקציב. לא מצפה ממך להאמין לי, לך תראה עובדה שם האנשים האלו שאני מדבר עליהם מתייצבים מול המצלמות ומספרים איך דברים עובדים.
אתה לא שם לב שכל מי שחושב אחרת מביבי מוצא את עצמו בחוץ? רוני גמזו, שאשא ביטון, קרן טרנר, שאול מרידור וזה רק על קצה הקרחון. אם אתה מאותם אנשים שגם כאשר שמים להם את המציאות והאמת מול הפנים ממשיכים להצדיק את ביבי אז באמת חבל על הדיון בנינו.

נערך לאחרונה:
אני אתעלם מהשטויות שכתבת על אירופה.

אומר לך את האמת לא המשכתי לקרוא אחרי זה, אני לא מנהל דיונים עם אנשים אי-רציונלים
upload_2021-1-22_23-3-34.png

פשוט מביך שאנשים אוכלים דברים כאלה עם כפית
תפעיל את ההיגיון שלך לשנייה אחת ותמצא את ההקלטה הזו (רמז: לא תמצא כי זה עריכה מגמתית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית