הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
מה זה אין בזה רווחים
מה שונה חדר כושר מכל עסק אלחנן?
הוא מוכר מוצר ומקבל על כך כסף, יש מצליחים יותר ויש מצליחים פחות
בעל רשת שאומר לך שהוא לא מרוויח טוב או שמשקר או שרוצה להרוויח כמו מנכל גוגל או לא יודע מה
שליחות...זה מקור פרנסה ועסק ותו לא צר לי
ומי שמפסיד צריך לעשות ככה שירוויח אם צריך אז למכור את החד"כ ולהיות שכיר מה זה מפסיד אז למה הוא קם בבוקר לעבודה בשביל להפסיד כסף?

אלחונן זורם לך עוד 2-3 עמודי וויכוח כמו באשכול קורונה???🤣

אה שכחתי את האופציה של אנשים שלא יודעים להתנהל ולכן מפסידים/עסק לא טוב
ירד הסיבולת וויכוח שלי, אז אני יאלץ לפרוש אם הנושא יהיה חם:sarcastic:

חדר כושר פחות רווחי רק בארץ, בגלל שמודעות הספורט נמוכה, שחובה למכון לשלם למאמנים, שהמדינה בקושי ממנת ספורטאים, יוקר המחיה גבוה, אנשים מגדירים כושר "מותרות", כי המדינה שוחטת לך את הרווחים.

אני מדבר על מכוני כושר בסכנת סגירה, והמנהל הוא חבר שלי. אני לא אוהב להביא שמות, אבל אני מדבר על מכון די פופולרי שנראה משגשג, אבל תסתכל על הנתונים.
לא תמיד להיות המנהל מרוויח לך.

ולא אמרתי מפסיד, אמרתי לא מרוויח מספיק, וכרגע עם הקורונה אני חושש שהם יסגרו עוד מעט.

• פותח/ת השרשור
ירד הסיבולת וויכוח שלי, אז אני יאלץ לפרוש אם הנושא יהיה חם:sarcastic:

חדר כושר פחות רווחי רק בארץ, בגלל שמודעות הספורט נמוכה, שחובה למכון לשלם למאמנים, שהמדינה בקושי ממנת ספורטאים, יוקר המחיה גבוה, אנשים מגדירים כושר "מותרות", כי המדינה שוחטת לך את הרווחים.

אני מדבר על מכוני כושר בסכנת סגירה, והמנהל הוא חבר שלי. אני לא אוהב להביא שמות, אבל אני מדבר על מכון די פופולרי שנראה משגשג, אבל תסתכל על הנתונים.
לא תמיד להיות המנהל מרוויח לך.

ולא אמרתי מפסיד, אמרתי לא מרוויח מספיק, וכרגע עם הקורונה אני חושש שהם יסגרו עוד מעט.

אני מסכים עם הכל אבל זה לא טיעונים שקשורים..מודעות הספורט (איןתלי נתונים אני משער) בארץ רגילה לגמריי כמו בכל מדינה. לאחרונה יש עלייה בגלל כל עולם הפיטנס ברשתות החברתיות. מה שקורה בארה"ב בדרך כלל מועתק לפה בקטעים האלה וזה אכן קרה וגם פה העולם הזה פורח בשנים האחרונות והמון אנשים בארץ מנויים לחדרי כושר (גם כאלה שלא הלכו מאז שנרשמו)
יש אולי כמה מדינות שמעלינו בדירוג הזה אבל אנחנו בוודאות במצב סביר פלוס בקטאצהזה. מספיק לראות כמה חדרי כושר יש בכל עיר בארץ וכמה נפתחים וכמה הנושא הזה תופס תאוצה עם כל התוספות חלבון לאוכל וכו
.
ספורטאים שממומנת אותם המדינה לרוב יתאמנו בחדרי כושר שלהם/מספר מאוד מצומצם של חדרי כושר "עממיים" , הםצלא קהל היעד של חדר כושר רגיל

לגבי יוקר המחיה וכו וכו מסכים לגמריי. אבל הוא לא מוגבל רק לתחום חדרי הכושר כל עסק אחר סובל מזה באותה מידה

הסיבולת שלי דווקא בשיא היום

אני מסכים עם הכל אבל זה לא טיעונים שקשורים..מודעות הספורט (איןתלי נתונים אני משער) בארץ רגילה לגמריי כמו בכל מדינה. לאחרונה יש עלייה בגלל כל עולם הפיטנס ברשתות החברתיות. מה שקורה בארה"ב בדרך כלל מועתק לפה בקטעים האלה וזה אכן קרה וגם פה העולם הזה פורח בשנים האחרונות והמון אנשים בארץ מנויים לחדרי כושר (גם כאלה שלא הלכו מאז שנרשמו)
יש אולי כמה מדינות שמעלינו בדירוג הזה אבל אנחנו בוודאות במצב סביר פלוס בקטאצהזה. מספיק לראות כמה חדרי כושר יש בכל עיר בארץ וכמה נפתחים וכמה הנושא הזה תופס תאוצה עם כל התוספות חלבון לאוכל וכו
.
ספורטאים שממומנת אותם המדינה לרוב יתאמנו בחדרי כושר שלהם/מספר מאוד מצומצם של חדרי כושר "עממיים" , הםצלא קהל היעד של חדר כושר רגיל

לגבי יוקר המחיה וכו וכו מסכים לגמריי. אבל הוא לא מוגבל רק לתחום חדרי הכושר כל עסק אחר סובל מזה באותה מידה

הסיבולת שלי דווקא בשיא היום
אין לך הרבה מדינות בהם מודעות הספורט גבוה, שלוקח מעל חצי שעה להגיע למכון הכושר הקרוב ביותר. כאן בארץ המצב לא ככה.
חדרי כושר זה עסק קשוח, פשוט תדבר עם מנהלים.

לא אציין שמות, דיברתי עם שלוש מנהלים של חדרי כושר די מפורסמים, אחד מהם רשת.

איזה קישור? זה אנשים שאני מכיר.
באזור נווה יעקב בירושלים הרבה מאוד אנשים מחוסנים עם קורונה.
אנקדוטלי לחלוטין. מה עם הנתון שרק 16% (אל תתפוס אותי על המספר המדוייק אבל זה היה הסדר גודל שקראתי) מהחולים הקשים התחסנו, כאשר 80% מאוכלוסית הסיכון כבר מחוסנת? וזה הנתונים אחרי חיסון אחד בלבד.
אומרים שחיסון יחיד מקנה הגנה של 50-75% מהקורונה. זה מתיישב לא רע עם הנתונים האלה.

אין לך הרבה מדינות בהם מודעות הספורט גבוה, שלוקח מעל חצי שעה להגיע למכון הכושר הקרוב ביותר. כאן בארץ המצב לא ככה.
חדרי כושר זה עסק קשוח, פשוט תדבר עם מנהלים.

אני גר כ-150 מטרים ממכון הכושר, פריווילגיה. מתגורר בדרום פלורידה.

הלוואי והיו פה חדרי כושר כמו בארצות הברית..
פה אתה משלם הרבה על מקלט עם 8 מכשירים...
😆

אני מעל עשור לא חי בארץ כך שאני לא יודע להגיד לך יקר או זול. אני משלם $26 לחודש, זה כולל מקלחות ג׳קוזי שיעורי ספורט למיניהם מגרש טניס מגרש כדורסל ומכשירים בשפע. יש גם מכוני כושר שמחייבים $10 בחודש אבל הם גם נראים בהתאם.

אני מעל עשור לא חי בארץ כך שאני לא יודע להגיד לך יקר או זול. אני משלם $26 לחודש, זה כולל מקלחות ג׳קוזי שיעורי ספורט למיניהם מגרש טניס מגרש כדורסל ומכשירים בשפע. יש גם מכוני כושר שמחייבים $10 בחודש אבל הם גם נראים בהתאם.

מעורר קנאה.. באמת.
אין רמות כאלה בארץ.

אנקדוטלי לחלוטין. מה עם הנתון שרק 16% (אל תתפוס אותי על המספר המדוייק אבל זה היה הסדר גודל שקראתי) מהחולים הקשים התחסנו, כאשר 80% מאוכלוסית הסיכון כבר מחוסנת? וזה הנתונים אחרי חיסון אחד בלבד.
אומרים שחיסון יחיד מקנה הגנה של 50-75% מהקורונה. זה מתיישב לא רע עם הנתונים האלה.
ברור, אני לא חורץ שהחיסון לא עובד או מזיק.
אבל בתור אחד עם הפריווילגיה להמתין, אני שמח לחכות עוד לפני שאתחסן אם בכלל.
אני בטוח שלא חסר לכם מכוני כושר שם.
אני שילמתי 30$ לחודש על מכון ענק בשיקאגו, ויכולתי למצוא זולים יותר, אבל התאהבתי במקום.

עוד לא הייתי במכון כושר בארץ שמתקרב למה שראיתי שם.

אבל שכירות, מחיה, מיסים והכל זול בהרבה בארה"ב. ובינינו כולם שם צריכים דחוף חדר כושר, אני מדמיין שזה המדינה עם אחוז המנויים שלא מופיע הגדול בעולם.

בשביל להיות מאמן שם, מספיק קורס אונליין קצר לעומת 8-10 אלף ש"ח כאן בארץ.

חדר כושר יכול לפתוח בכל מקום עם או בלי מאמנים בכלל. כל מה שאתה צריך זה ציוד ומקום, שבארץ המחיר של שכירות וציוד זה פי 10 משם, וזה לא הגזמה.

להיות בעלים של חנות יותר ריווחי בארץ מחדר כושר, כי הרווחים לעומת מה ההוצאות קרוב יותר למצב בחו"ל. חדר כושר זה פי 10 הוצאות, פי 2-4 רק מחיר מנוי. הקהל הישראלי מקבל איכות ירודה יותר בגלל זה, במחיר מופקע, לא פלא שאין ביקוש. ממילא זה עסק קשה הבנת @Biggg ?

זה לא אומר שאדם כמוני שחי את הנושא ורואה בזה חשיבות לא אכנס לעסק כזה, במיוחד אם אני חושב שאני יכול להיות חכם יותר.

ברור, אני לא חורץ שהחיסון לא עובד או מזיק.
אבל בתור אחד עם הפריווילגיה להמתין, אני שמח לחכות עוד לפני שאתחסן אם בכלל.

אני בטוח שלא חסר לכם מכוני כושר שם.
אני שילמתי 30$ לחודש על מכון ענק בשיקאגו, ויכולתי למצוא זולים יותר, אבל התאהבתי במקום.

עוד לא הייתי במכון כושר בארץ שמתקרב למה שראיתי שם.

אבל שכירות, מחיה, מיסים והכל זול בהרבה בארה"ב. ובינינו כולם שם צריכים דחוף חדר כושר, אני מדמיין שזה המדינה עם אחוז המנויים שלא מופיע הגדול בעולם.

בשביל להיות מאמן שם, מספיק קורס אונליין קצר לעומת 8-10 אלף ש"ח כאן בארץ.

חדר כושר יכול לפתוח בכל מקום עם או בלי מאמנים בכלל. כל מה שאתה צריך זה ציוד ומקום, שבארץ המחיר של שכירות וציוד זה פי 10 משם, וזה לא הגזמה.

להיות בעלים של חנות יותר ריווחי בארץ מחדר כושר, כי הרווחים לעומת מה ההוצאות קרוב יותר למצב בחו"ל. חדר כושר זה פי 10 הוצאות, פי 2-4 רק מחיר מנוי. הקהל הישראלי מקבל איכות ירודה יותר בגלל זה, במחיר מופקע, לא פלא שאין ביקוש. ממילא זה עסק קשה הבנת @Biggg ?

זה לא אומר שאדם כמוני שחי את הנושא ורואה בזה חשיבות לא אכנס לעסק כזה, במיוחד אם אני חושב שאני יכול להיות חכם יותר.

תגובה מעמיקה ומעניינת. ונכון, בשנת 2013 לקחתי קורס של שעתיים וחצי ולאחר שבוע קיבלתי את התעודה שאני ״ מאמן מוסמך ״. בדיחה.

אם מישהו בראש של מחאה בדמות אימון.

69tSyk7.png

אני לא מבין את התמימות הזו? יש פה מישהו שעוד לא הבין שביבי וכל תומכיו ואולי למעשה כל הפוליטיקאים לקחו את הקורונה למקום פוליטי?
אני אחדד- אם פתיחת חדרי הכושר תיתן לביבי מנוף כלשהו בזירה הפוליטית אז כן, הם יפתחו בקרוב. אם זה לא המצב אז אנחנו לגמריי תלויים במצב הרוח השלו. אני לא אהיה מופתע כלל אם ביציאה מהסגר החד״כים ישארו סגורים בטענה מגוחכת כלשהי, ביבי שקרן מדופלם וככה אני רואה את כל עושי דברו/תומכיו בכנסת, ככה שההבטחה של יולי אדלשטיין לא שווה מבחינתי דבר.

רק מזכיר לכם כמה מההבטחות ה״קלות״ של הממשלה שלנו כגון: לא יהיו בחירות בפעם השנייה. לא יהיו בחירות בפעם השלישית. לא יהיו בחירות בפעם הרביעית. לא יהיה סגר. לא יהיה סגר שני. לא יהיה סגר שלישי. אז בואו, הבטחה שניתנה לחדרי הכושר לא תופר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית