הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
אומר לך את האמת לא המשכתי לקרוא אחרי זה, אני לא מנהל דיונים עם אנשים אי-רציונלים
צפה בקובץ המצורף 62528

פשוט מביך שאנשים אוכלים דברים כאלה עם כפית
תפעיל את ההיגיון שלך לשנייה אחת ותמצא את ההקלטה הזו (רמז: לא תמצא כי זה עריכה מגמתית)

היחיד שלא רציוני פה זה אתה. אתה ממשיך להגן בכל הכוח על ראש ממשלה פושע שהוכיח מעבר לכל ספק בשלל פעולות שלא אכפת לו ממני, ממך, מהציבור, ממהבטחות שהוא מחלק ומה לא. אתה כנראה בוחר ליכוד ולא משנה מה ולכן ביבי מבחינתך צדיק וכל השאר רעים. ברור לי שאתה מקרה אבוד לחלוטין ובכל זאת אשמח להעמיד אותך על הטעויות שלך, ככ קל להתווכח עם אנשים שהידע שלהם נובע מביטחון נטו וסיפורים שהם מספרים לעצמם.

התכוונתי שכתבת בציניות לקשר בין הסגר של אירופה לדחיית המשפט של ביבי, כנראה שזה היה קשה בשבילך להבין ועכשיו בןא תקשיב, אתה מציג שטויות! אתה יודע שבזמן הסגר בבריטניה בתי ספר, גנים ואונ׳ המשיכו לעבוד? הספורט היחדני והקבוצתי לא נעצר? תדייק במה שאתה מביא.
אתה דוגמה מושלמת לאדם שהולך בצורה עיוורת אחריי מה שביבי / הממשלה מוכרת ולא מנסה בכלל ללמוד מה עומד מאחורי הפרסומים. ממליץ לך בתוקף לראות שיש לא מעט מדינות שההגדרה שלהן לסגר שונה לגמריי מישראל, וגם אלו שבהן יש סגר דומה נותנות כסף לתושביה.

התכוונתי שכתבת בציניות לקשר בין הסגר של אירופה לדחיית המשפט של ביבי, כנראה שזה היה קשה בשבילך להבין ועכשיו בןא תקשיב, אתה מציג שטויות! אתה יודע שבזמן הסגר בבריטניה בתי ספר, גנים ואונ׳ המשיכו לעבוד? הספורט היחדני והקבוצתי לא נעצר? תדייק במה שאתה מביא.
אתה דוגמה מושלמת לאדם שהולך בצורה עיוורת אחריי מה שביבי / הממשלה מוכרת ולא מנסה בכלל ללמוד מה עומד מאחורי הפרסומים. ממליץ לך בתוקף לראות שיש לא מעט מדינות שההגדרה שלהן לסגר שונה לגמריי מישראל, וגם אלו שבהן יש סגר דומה נותנות כסף לתושביה.

אל תתחיל עם התירוץ הקל של ציניות כי אני מכיר טוב מאוד את הדעה של ביבי מרים סגרים בשביל שלא יהיה משפט ולפחות תיהיה עקבי עם הדעה האינפנטילית שלך.

לגבי המשך גיבובי השטויות:
אתה מציג שטויות! אתה יודע שבזמן הסגר בבריטניה בתי ספר, גנים ואונ׳ המשיכו לעבוד? הספורט היחדני והקבוצתי לא נעצר? תדייק במה שאתה מביא.

מתוך אתר ממשלת בריטניה
  • only children of critical workers and vulnerable children and young people should attend school or college – everyone else will receive remote education
ספורט יחידני בארץ נעצר??? אתה מקשיב לעצמך?

מצב חדרי הכושר בבריטניה: Gyms closed: latest national lockdown rules and when they could reopen

כן אני אדם עיוור, בסדר.
זה היה התגובה האחרונה שלי אליך, יש כמוך וכמוני עוד מיליון ברגעים אלה ממש מתכווחים וזה לא מעניין. אתה עוד אחד שנפל לרשת הרק לא ביבי ופה כל מה שיש לך להציע נגמר. אתה מחזיק בדעה חלולה שנבנתה בעיקר על פוסטים בפייסבוק פוליטיקאים קטנים שזו העבודה שלהם.
היה חשוב לי רק לנפץ את החרטוטים וזהו, אתה יכול להמשיך להתווכח עם עצמך מכאן והלאה

אל תתחיל עם התירוץ הקל של ציניות כי אני מכיר טוב מאוד את הדעה של ביבי מרים סגרים בשביל שלא יהיה משפט ולפחות תיהיה עקבי עם הדעה האינפנטילית שלך.

לגבי המשך גיבובי השטויות:

מתוך אתר ממשלת בריטניה
  • only children of critical workers and vulnerable children and young people should attend school or college – everyone else will receive remote education
ספורט יחידני בארץ נעצר??? אתה מקשיב לעצמך?

מצב חדרי הכושר בבריטניה: Gyms closed: latest national lockdown rules and when they could reopen

כן אני אדם עיוור, בסדר.
זה היה התגובה האחרונה שלי אליך, יש כמוך וכמוני עוד מיליון ברגעים אלה ממש מתכווחים וזה לא מעניין. אתה עוד אחד שנפל לרשת הרק לא ביבי ופה כל מה שיש לך להציע נגמר. אתה מחזיק בדעה חלולה שנבנתה בעיקר על פוסטים בפייסבוק פוליטיקאים קטנים שזו העבודה שלהם.
היה חשוב לי רק לנפץ את החרטוטים וזהו, אתה יכול להמשיך להתווכח עם עצמך מכאן והלאה

איפה לכל הרוחות ראית שכתבתי שבארץ ישראל (מדגיש בשבילך שלא תפספס שוב) הפסיקו ספורט יחידני? כתבתי בבירור בבריטניה לא הפסיקו.
מה שהבאת מתוך האתר שלהם התעדכן לא מזמן אחריי פרוץ המוטציה, אצלנו ב 2000 איש היה סגר כללי. בבריטניה שיחקו כדור עם פאקינג קהל בכמויות עד לפניי שבוע-שבועיים אז שוב אני מבקש ממך לדייק במה שאתה כותב ואל תציג את תמונת הסגר כסגר כללי וכן, בארץ הפסיקו את הספורט פעמיים לאלתר. בפעם הראשונה לא נתנו לקבוצות להתאמן ובפעם השנייה כן. מה הטמטום הזה? מה ההבדל בין משחק אימון למשחק ללא קהל? אין שום הבדל, אבל פה בממשלה מקבלים החלטות על סמך כלום ושום דבר.
שמח לראות שהתעלמת לחלוטין ממה שכתבתי על ״דעות המומחים״ שלך. במקום להגיד בצורה עניינית ולהודות שטעית החלטת לסלף את המילים שכתבתי ואף להמציא מילים שכלל לא נכתבו. שיהיה לך שבת שלום ידידי המביך, וקח טיפ מאדם שעבר דבר או שניים בחיים, אם אתה לא יודע ולא מבין, עדיף לשתוק.

אני מכיר טוב מאוד את הדעה של ביבי מרים סגרים בשביל שלא יהיה משפט ולפחות תיהיה עקבי עם הדעה האינפנטילית שלך.
אם אתה בטוח שהכל כה טהור....
שאלה פשוטה, גם עקיפת הדמוקרטיה של מרץ שנה שעברה בידי נתניהו תקינה בעיניך?
אם שכחת, בנימין נתניהו לקח לעצמו את כל הסמכויות במרץ שנה שעברה תחת המצב חירום עם פרוץ הקורונה.
וכשהחל הסגר הראשון ב16 במרץ, כיצד נמלטים מאימת הדין כשהדיון אמור להתרחש יומיים קדימה?
ללא רשות שופטת או אפילו רוב בכנסת - ממשלת החירום הייתה לא יותר מאשר תכסיס הבל. נתניהו עקף את הכנסת על מנת לסגור את בתי המשפט בעזרת שר המשפטים שלו.
ואם זה לא היה ברור - נתניהו, מפעילו של שר המשפטים אמיר אוחנה, היה שרוי בניגוד עניינים חמור. הוא מואשם, שבית משפט מחוזי אמור לדון בכתב אישום נגדו בסעיפי שוחד, מרמה והפרת אמונים.

לספק הבא שלך, באותה תקופה בתי דין רבניים, בתי דין לעבודה ורשות המיסים - המשיכו לעבוד כרגיל.
רק בית משפט השלום, מיקום הדיון, נסגר כמובן.

מצליח לנחש בידי מי?

בשורה תחתונה, הקפאת פעולתם של בתי המשפט, כדי שפתיחת משפטו של ראש ממשלת המעבר(לאותה תקופה) נתניהו תידחה, היא כשלעצמה הפרת אמונים בדרגת החמורה יותר ואף לכאורה שיבוש מהלכי משפט..

ולהמשך, השרלטן ידע לעמוד היטב ערב אחרי ערב מול המצלמות לתאר כמה המצב נורא וכמה הוא מגן ישראל המיוחל.
אחרת איך ניתן להשריץ החלטות פרסונליות תחת מצב חירום מבלי לזרוע פחד בציבור? פרופגנדה עובדת היטב.
ואתה עדין מסרב להאמין שאלו החלטות שאינן נגועות בשיקולים פוליטיים 🤦‍♂️
ואנחנו מדברים על מרץ 20, כן? כמה פוליטיקה התערבבה בהחלטות הממשלה עד הלום....

פעם קודמת נמנעתי מלענות לאחת מן התגובות שלך שהופנו אליי. כי ידעתי שעם ביביסטים זה נועד לכישלון תחילה.
רק שהפעם זה כבר מגוחך. לא ימין ושמאל, זה באמת ככ קשה לראות את הדברים הללו? איך אתה משווה בכלל מדינות באירופה כשכאן אתה פאקינג מדינת אי! סגר על נתבג ואתה נקי.
פשוט מדהים כמה ביביזם משפיע על הראייה ויכולת החשיבה.

נערך לאחרונה:
פעם קודמת נמנעתי מלענות לאחת מן התגובות שלך שהופנו אליי. כי ידעתי שעם ביביסטים זה נועד לכישלון תחילה.
רק שהפעם זה כבר מגוחך. לא ימין ושמאל, זה באמת ככ קשה לראות את הדברים הללו? איך אתה משווה בכלל מדינות באירופה כשכאן אתה פאקינג מדינת אי! סגר על נתבג ואתה נקי.

חבל על האנרגיות שלך אחי, גם אני ניסיתי לדבר לבחור בצורה הגיונית. הוא פשוט יתעלם מכל הוכחה שתביא, גם אם ביבי יעמוד מול המצלמות ויגיד שהוא מושחת מהיסוד החסידים שלו, כמו הבחור הנ״ל, ימשיכו בשלהם. לנו נותר לקוות ששאר המדינה תפקח את העיניים שלה בנוגע לגנב חלאה הזה שלושב אך ורק על עצמו.

הכי מצחיק אותי, שלרגע לא אמרתי שאני תומך בו, לא הצגתי דעה פאנטית/משהו דומה לזה. לא כתבתי שום דבר במשך כל העמודים פה בעד החלטות שלו, לא כתבתי את דעתי הפוליטית, לא כתבתי שאני מסכים עם ההחלטות ושום דבר דומה לזה.

הסקתם שאני ביביסט מטורף מהסיבה הפשוטה שעניתי נגד הטענות המופרכות שלכם.
ההבדל בינינו שאני אובייקטיבי, לצורך העיניין אם הייתם כותבים דברים שקריים נגד יאיר לפיד, הייתי מגיב לטובת יאיר לפיד ונגד הטענות שלכם.

הבדל נוסף בנינו שלכל טענה שלכם הבאתי הוכחה שחור על גבי לבן, ואתם פעם אחרת פעם אומרים זה ציניות או שטות אחרת וחוזרים לסורכם.

כמו ששניכם הבנתם אין טעם להתווכח, לא.תשנו את דעתי ואני לא אשנה את דעתכם, לצערי.
אגיב רק על 2 דברים שפשוט מפוצצים לי את המוח בפיגור שלהם:

פאקינג מדינת אי!
מעניין מאיפה שאבת את תפיסת העולם הזו, מדינת אי אנחנו!
אוקיי, ידידי הנאור, שהוא לא עדר וכבשה כי הוא פיצח שהפוליטיקה מסריחה, בריטניה שסגורה כרגע בלי תאריך יעד ליציאה היא גם........ תופים תופים..... מדינת אי!
את החיבור התת קרקעי שעובר דרך הים לצרפת אפשר בקלות לסגור (כמו את נתבג) והם מסודרים!
אבל הם החליטו ללכת לסגר, ממש כמו במדינה שיש בה סגר רק כדי למנוע משפט.
מביך מביך מביך ועוד אלף פעם מביך אני מוכן לשמוע ולהתמודד עם הכל אבל לא עם הדברים האלה. זה פשוט מטורף כמה אפשר להתעלם מהמציאות

לא רק ביביזם משפיע על יכולת החשיבה, כל פאנטיות שהיא (יאיר לפיזם, היטלריזם, פוטיניזן, הרב קנבקייזם נוער גבעותיזם וכו כן) משפיע באופן ישיר על השכל הישר.
למזלי אני יודע מה תפיסת העולם שלי ומשתדל לתת רק לשכל הישר ולמציאות הקיימת לקבוע אותה.
קח 10 דקות ותחשוב עם עצמך לרגע אחד, האם אתה יכול להגיד על עצמך שאתה אובייקטיבי.
(כמובן שבראשך תגיד לעצמך שאתה כזה, לא מצפה ממך לחזור בך)

שורה תחתונה, אני ביביסט עיוור שמקנא בהבנה הפוליטית הרחבה שלכם. וחבל על האנרגיה.

רציני אתה פשוט מתעלם מכול מה שהם אומרים וקורא להם אנטי ביביסטים.
זה ברור לכולם שהוא ניצל את העמדה שלו ואת הקרונה , טוב האמת הוא ושאר הפוליטקאים
רק שביבי הוא ראש הממשלה לכן האחריות הגדולה ביותר נופלת עליו.

רציני אתה פשוט מתעלם מכול מה שהם אומרים וקורא להם אנטי ביביסטים.
זה ברור לכולם שהוא ניצל את העמדה שלו ואת הקרונה , טוב האמת הוא ושאר הפוליטקאים
רק שביבי הוא ראש הממשלה לכן האחריות הגדולה ביותר נופלת עליו.

אם זה ברור לכולם אז בסדר, הצלחת לשכנע אותי

למזלי אני יודע מה תפיסת העולם שלי ומשתדל לתת רק לשכל הישר ולמציאות הקיימת לקבוע אותה
אל תשכח לעבוד על הבנת הנקרא. נושא חלש אצלך.
הבדל נוסף בנינו שלכל טענה שלכם הבאתי הוכחה שחור על גבי לבן, ואתם פעם אחרת פעם אומרים זה ציניות או שטות אחרת וחוזרים
🤣 אתה משעשע. איזו טענה בדיוק? הטענה היחידה שהצגת היא שגם באירופה יש סגרים. שאת זה בכלל אף אחד לא שלל.
בכלל לא התייחסת למלל של מי שביקר את נתניהו, שחס וחלילה לא תבקר את המנהיג הדגול.
ומשום מה, באופן מפתיע..אתה מתקשה להבין את ההבדל בין סיבת הסגר(קורונה) לבין פעולות השחמט של נתניהו בדמוקרטיה תוך ניצול הסגר בזמן מצב חירום.

עדיין לא מצליח להבין?
כי שום מדינה בעולם לא שינתה את המשטר או את הרכב הממשלה כדי לטפל בקורונה. טראמפ הנשיא לשעבר לא הזמין אישיים דמוקרטיים לעמוד בראש המשרדים. הרוב הדמוקרטי בבית הנבחרים סיכם עם משרד האוצר של טראמפ לאותה תקופה עסקת חקיקה. בוריס ג׳ונסון באותה תקופה לא ביקש מג׳רמי קורבן להצטרף לממשלתו, וכך הלאה.
נתניהו היחיד בתבל שעושה מהקורונה פוליטיקה ומה עוד בשירות עניינו האישי.

אתה מדבר על אובקטיביות ומאוד קשה לך להבין את זה. חבל שתמשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמך במשך האשכול.

אני מקשיב, איך שונה המשטר בישראל ואיך שונה הרכב הממשלה כדי לטפל בקורונה
אתה מעייף.
ללא רשות שופטת או אפילו רוב בכנסת - ממשלת החירום הייתה לא יותר מאשר תכסיס הבל. נתניהו עקף את הכנסת על מנת לסגור את בתי המשפט בעזרת שר המשפטים שלו.
ואם זה לא היה ברור - נתניהו, מפעילו של שר המשפטים אמיר אוחנה, היה שרוי בניגוד עניינים חמור. הוא מואשם, שבית משפט מחוזי אמור לדון בכתב אישום נגדו בסעיפי שוחד, מרמה והפרת אמונים.
מספר ימים לפני הסגר הראשון מדינת ישראל עמדה ללא ממשלה. אז כמובן שנתניהו דאג להשביע כנסת בעקבות המצב חירום. אחרי אינספור התנגחויות כלפיי גנץ, נתניהו דאג לבקש ממנו להקים ממשלת חירום בשביל שגנץ לא יוכל להקים אותה.
ניסית לתהות מדוע יש ממשלה כה גדולה ומנופחת?
ניסית לתהות באיזה אופן מואשם בפלילים יוכל לסגור את בית המשפט שבו יתקיים הדיון שלו(אבל לא יסגור את האחרים), כיצד הוא מעביר חוק מתחת לאף של הכנסת ללא רוב ובאיזו רשות הוא מקבל החלטות לבד?
בטוח שזו הדמוקרטיה? ניכר שנרדמת בשיעורי אזרחות.

תביא לי את הכתב אישום הפלילי שבו הואשם הנאשם בפלילים.
הכל מילים ריקות, וחוסר הבנה משוועה

הכל בסדר , יש דעות נמוכות משלך זה לא מרגש

לגבי שיעורי אזרחות, במקרה כך יצא שאני שסיימתי שנה א במדעי המדינה אבל אכן כנראה פספסתי כמה שיעורי אזרחות לעומת הידע שאתה מפגין בנושא

קיצר, תמצא אלטרנטיבה, או שתיהיה אתה האלטרנטיבה, ותחליף את שלטון האימים.
ולא תתבלבל היו איתי באותה כיתה אנשים עם דעות יותר דביליות משלך בכמה רמות, ככה שתואר או שיעורי אזרחות הם לא מדד

בלי להכנס למושגים ממשפטים
יש כתב אישום וכתב חשדות שזה במה מאשימים/חשוד הנאשם
ויש סמנטיקה שהרבה משתמשים בה "מואשם בפלילים" (גם ערוצי התקשורת המרכזיים)כאילו כבר נגזר גזר הדין, אם הכוונה אחרת אז בסדר.
בכל מקרה, אנשים שאומרים "נאשם בפלילים" ומביאים טענות מנותקות ועובדות ממצעי בחירות של מפלגות שקמות בשביל מטרה אחת, במרבית המקרים כבר גזרו את גזר הדין בראשם. העיקביים מבניהם צועקים את זה כבר שנים, אליהם נוספו ההמון שגילה את הפוליטיקה במשבר הקורונה.

תלמדו היסטוריה, תבדקו בעצמכם כמה זמן קיים ריבוי שסעים בישראל, תבדקו איך פעלו ממשלות קודמות, תבדקו כמה מהם היו מנופחות או לא.
שמח שהקורונה גרמה לאנשים להיות ביקורתיים, רק שהיבקורתיות במרבית המקרים היא תוצאה של הנדסת תודעה ודעות ש"נכפו" על אנשים בהסתמך על הזיכרון הקצר שלהם והראייה המוגבלת למה שקורה בזה הרגע בלי להבין את המורכבות שמלווה את המדינה כבר שנים.

אסכם את התגובה האחרונה שלי (הפעם באמת באמת אחרונה) בנושא: תשאפו להגר מהמדינה הזו למדינה פחות משוסעת ופחות מסובכת בפוליטיקה בעקבות ריבוי מגזרים מנוגדים.
אני מכוון לקנדה, גם נורווגיה ומערב אירופה אפשרויות טובות (אם כי ההגירה המוסלמית מייצרת ותייצר בעתיד המון בעיות)
מי מכם שבטוח שהכל חרא בלבן בגלל ה"נאשם בפלילים" , מוזמן להביא אלטרנטיבה שתבטיח עתיד וורוד יותר ותפתור את כל הבעיות. בהצלחה

בלי להכנס למושגים ממשפטים
יש כתב אישום וכתב חשדות שזה במה מאשימים/חשוד הנאשם
ויש סמנטיקה שהרבה משתמשים בה "מואשם בפלילים" (גם ערוצי התקשורת המרכזיים)כאילו כבר נגזר גזר הדין, אם הכוונה אחרת אז בסדר.
בכל מקרה, אנשים שאומרים "נאשם בפלילים" ומביאים טענות מנותקות ועובדות ממצעי בחירות של מפלגות שקמות בשביל מטרה אחת, במרבית המקרים כבר גזרו את גזר הדין בראשם. העיקביים מבניהם צועקים את זה כבר שנים, אליהם נוספו ההמון שגילה את הפוליטיקה במשבר הקורונה
כתב האישום נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו הוגש לבית המשפט המחוזי בירושלים | פרקליטות המדינה
ובכללי אין שום קשר למה שכרגע אמרתה בכלל לדיון, בכול משפט אתה נחשב חף מפשע עד סיומו אם לא כך לא היה צורך במשפט.
ובכללי כבר הגישו לו מכתב ידוע שני כבר ב2019

http://wink.globes.co.il/docs/כתב חשדות מר בנימין נתניהו.pdf

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית