הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
כתב האישום נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו הוגש לבית המשפט המחוזי בירושלים | פרקליטות המדינה
ובכללי אין שום קשר למה שכרגע אמרתה בכלל לדיון, בכול משפט אתה נחשב חף מפשע עד סיומו אם לא כך לא היה צורך במשפט.
ובכללי כבר הגישו לו מכתב ידוע שני כבר ב2019

http://wink.globes.co.il/docs/כתב חשדות מר בנימין נתניהו.pdf

הכוונה היא שעד שבית המשפט לא קובע אחרת, נכון להגיד חשוד בפלילים ולא נאשם בפלילים.
נאשם= אשם= נקבע גזר הדין לטובת התובע
חשוד=הוגש כתב אישום=מחכה לגזר דין עד שתתקבל החלטת בית המשפט לאחר המאבק המשפטי של החשוד והמאבק המשפטי של התובע

הכוונה היא שעד שבית המשפט לא קובע אחרת, נכון להגיד חשוד בפלילים ולא נאשם בפלילים.
נאשם= אשם= נקבע גזר הדין לטובת התובע
חשוד=הוגש כתב אישום=מחכה לגזר דין עד שתתקבל החלטת בית המשפט לאחר המאבק המשפטי של החשוד והמאבק המשפטי של התובע
לא זה לא , לא ככה עברית פועלת
אני מאשים אותך לכן אתה נאשם כעת יש עליי להוכיח את האשמה, אם אתה נמצא אשם אז אתה פושע.
שים לב שאפילו הפרקליטות קוראת לצד שלכאורה ביצע את הפשע ''הנאשם''
להגיד שמישהו הוא נאשם לא אומר שדינו נגזר זה פשוט אומר שהוא כעת מועמד לדין.

לא זה לא , לא ככה עברית פועלת
אני מאשים אותך לכן אתה נאשם כעת יש עליי להוכיח את האשמה, אם אתה נמצא אשם אז אתה פושע.
שים לב שאפילו הפרקליטות קוראת לצד שלכאורה ביצע את הפשע ''הנאשם''
להגיד שמישהו הוא נאשם לא אומר שדינו נגזר זה פשוט אומר שהוא כעת מועמד לדין.

אתה צודק, הכוונה הייתה בסמנטיקה ובביטויים שנבחרים בקפידה על מנת לחזק את הלך הרוח.
על הנייר אחרי שהוגש כבר כתב אישום אפשר להגיד נאשם, לא ניתן לוויכוח

אתה צודק, הכוונה הייתה בסמנטיקה ובביטויים שנבחרים בקפידה על מנת לחזק את הלך הרוח.
על הנייר אחרי שהוגש כבר כתב אישום אפשר להגיד נאשם, לא ניתן לוויכוח
אני לא מבין איך זה קשור לדיון הרי אין קשר לזה שקוראים לו נאשם אלא למה שהוא עשה בקשר לפעולות שלו בזמן ניהול המשבר.

אני לא מבין איך זה קשור לדיון הרי אין קשר לזה שקוראים לו נאשם אלא למה שהוא עשה בקשר לפעולות שלו בזמן ניהול המשבר.

ואני לא מבין איך אתה טוען שביבי ניצל את הקורונה ואיך שאר החברים הצליחו לקשר סגרים (שמתרחשים בחצי עולם בנוסף אלינו) לזה שהסגרים שלנו נועדו כדי לסגור את מערכת המשפט
כשאקבל הסבר מתקבל ולא "אנחנו מדינת אי" "בבריטניה מותר ספורט יחידני ולא סגרו את בתי הספר" "בשיקאגו אין סגר" "המודל השוודי" "רק מערכת המשפט סגורה" נתקדם לאנשהו, או שקודם אני אפסיק להפר את ההבטחה שלי לא להגיב יותר בנושא...

זהו. חופש הביטוי זה דבר בעייתי. שיניתי את דעתי.

מסכים עם מה שנאמר בציניות, אגב גם דמוקרטיה זה לא הגישה הנכי נכונה למדינות מוכות מגזרים שמאמינים בכישופים כמו שלנו. לכל דבר יתרונות וחסרונות, אותו החופש ביטוי, הביא לכך שאנשים לא חכמים במיוחד מאמינים אחריי קריאת פוסט בפייסבוק לצ'יפים בחיסונים במקרה הטוב.
לאוהבי להאשים רק את החרדים בתחלואה:
600c50931be09b4a1.jpg

ואני לא מבין איך אתה טוען שביבי ניצל את הקורונה ואיך שאר החברים הצליחו לקשר סגרים (שמתרחשים בחצי עולם בנוסף אלינו) לזה שהסגרים שלנו נועדו כדי לסגור את מערכת המשפט
כשאקבל הסבר מתקבל ולא "אנחנו מדינת אי" "בבריטניה מותר ספורט יחידני ולא סגרו את בתי הספר" "בשיקאגו אין סגר" "המודל השוודי" "רק מערכת המשפט סגורה" נתקדם לאנשהו, או שקודם אני אפסיק להפר את ההבטחה שלי לא להגיב יותר בנושא...
זה לא למה הוא מטיל זה איך הוא מטיל סגרים, אתה מגיע למסקנות לא נכונות על דעת עצמך, ואז אתה טוען שאנחנו לא מובנים

זה לא למה הוא מטיל זה איך הוא מטיל סגרים, אתה מגיע למסקנות לא נכונות על דעת עצמך, ואז אתה טוען שאנחנו לא מובנים
א. אתה אולי חושב ככה, אתה מוזמן להתסכל בתגובות שהגבתי אליהם בעמודים הקודמים ולראות שרוב הטענות או לפחות חלק מהם היו ספציפית על הטלת הסגרים ולא על דרכי ההטלה.
ב. מה השוני בין הסגרים המוטלים בישראל לבין הסגרים המוטלים בUK?
אכן, מסכים, יש בעיותיות גדולה באכיפת הסגר + הגדרת "גבולות הגזרה" של הסגרים. מדוע? כי אתה צריך להתחשב ב50 מגזרים שונים שלכל אחד יש את הקפריזות שלו. חרדים רוצים ללמוד, ערבים לא מאמנים בקורונה, ישראלים צריכים להפגין (כל מגזר של "ישראלים" עסוק בהפגנות בנושאים שונים כרגע מנוער גבעות עד הפגנות השמאל וכלה בהפגנות החרדים), וכו כו.

זוהי המציאות שלתוכה המדינה הזו נולדה - ריבוי מגזרים ואוכלוסיות שונות להפליא מה שגרם גורם ויגרום לריבוי שסעים.
מרבית הקושי הפוליטי נובע מזה, וכך גם לדוגמא אכיפת הסגר.
מצד אחד, בתחילת הקורונה, היו הפגנות ענק ללא שמירה על הנהלים, אתה לא יכול לבוא עם צבא ולעצור 20 אלף+ איש, איך יראו תמונות כאלה?
מצד שני, כיום, החרדים החליטו שצריך לחזור ללמוד (או חלקם שאף פעם לא הפסיקו) - אותו כנ''ל, מה תעשה? מבצע צבאי למעצר של עשרות תלמידים?
אז אוכפים כמה שאפשר, תוסיף על זה את המשטרה העקומה מלאת הערסים חסרי השכל (לא כולם, מרביתם, בתור אחד שעבר עם המשטרה יש שם גם אנשים מצויינים) תוסיף על זה 8 מיליון אנשים עם 8 מיליון דעות שונות וקיבלת את "מחדל הקורונה". המחדל קיים מ48 חברים יקרים, ולא ממרץ 2020.והוא לא מסתכם בקורונה, ואין אדם אחד אשר חתום עליו.
ממליץ שוב, להגר למדינות בעלות אוכלסיות הומוגניות יותר.

בכל אופן, כתבת שביבי מנצל את הקורונה, אשמח עדיין לשמוע איך בידיוק

א. אתה אולי חושב ככה, אתה מוזמן להתסכל בתגובות שהגבתי אליהם בעמודים הקודמים ולראות שרוב הטענות או לפחות חלק מהם היו ספציפית על הטלת הסגרים ולא על דרכי ההטלה.
ב. מה השוני בין הסגרים המוטלים בישראל לבין הסגרים המוטלים בUK?
אכן, מסכים, יש בעיותיות גדולה באכיפת הסגר + הגדרת "גבולות הגזרה" של הסגרים. מדוע? כי אתה צריך להתחשב ב50 מגזרים שונים שלכל אחד יש את הקפריזות שלו. חרדים רוצים ללמוד, ערבים לא מאמנים בקורונה, ישראלים צריכים להפגין (כל מגזר של "ישראלים" עסוק בהפגנות בנושאים שונים כרגע מנוער גבעות עד הפגנות השמאל וכלה בהפגנות החרדים), וכו כו.

זוהי המציאות שלתוכה המדינה הזו נולדה - ריבוי מגזרים ואוכלוסיות שונות להפליא מה שגרם גורם ויגרום לריבוי שסעים.
מרבית הקושי הפוליטי נובע מזה, וכך גם לדוגמא אכיפת הסגר.
מצד אחד, בתחילת הקורונה, היו הפגנות ענק ללא שמירה על הנהלים, אתה לא יכול לבוא עם צבא ולעצור 20 אלף+ איש, איך יראו תמונות כאלה?
מצד שני, כיום, החרדים החליטו שצריך לחזור ללמוד (או חלקם שאף פעם לא הפסיקו) - אותו כנ''ל, מה תעשה? מבצע צבאי למעצר של עשרות תלמידים?
אז אוכפים כמה שאפשר, תוסיף על זה את המשטרה העקומה מלאת הערסים חסרי השכל (לא כולם, מרביתם, בתור אחד שעבר עם המשטרה יש שם גם אנשים מצויינים) תוסיף על זה 8 מיליון אנשים עם 8 מיליון דעות שונות וקיבלת את "מחדל הקורונה". המחדל קיים מ48 חברים יקרים, ולא ממרץ 2020.והוא לא מסתכם בקורונה, ואין אדם אחד אשר חתום עליו.
ממליץ שוב, להגר למדינות בעלות אוכלסיות הומוגניות יותר.

בכל אופן, כתבת שביבי מנצל את הקורונה, אשמח עדיין לשמוע איך בידיוק
א הסיברו לך את זה כבר
לא רשות שופטת או אפילו רוב בכנסת - ממשלת החירום הייתה לא יותר מאשר תכסיס הבל. נתניהו עקף את הכנסת על מנת לסגור את בתי המשפט בעזרת שר המשפטים שלו.
ואם זה לא היה ברור - נתניהו, מפעילו של שר המשפטים אמיר אוחנה, היה שרוי בניגוד עניינים חמור. הוא מואשם, שבית משפט מחוזי אמור לדון בכתב אישום נגדו בסעיפי שוחד, מרמה והפרת אמונים.

לספק הבא שלך, באותה תקופה בתי דין רבניים, בתי דין לעבודה ורשות המיסים - המשיכו לעבוד כרגיל.
רק בית משפט השלום, מיקום הדיון, נסגר כמובן.

מצליח לנחש בידי מי?

בשורה תחתונה, הקפאת פעולתם של בתי המשפט, כדי שפתיחת משפטו של ראש ממשלת המעבר(לאותה תקופה) נתניהו תידחה, היא כשלעצמה הפרת אמונים בדרגת החמורה יותר ואף לכאורה שיבוש מהלכי משפט..

ב לא ממש לא יפן חברה הומוגנית סבלה מאותם הגבלות כמונו,פאק אט גם קוראיה ופורטגול אין שום קשר לתאוריה שלך .
יודע מה תסביר בקשה למה סגרו את בית משפט השלום בקרונה אבל לא את בת הדין לעבודה?
מקום שיש עובדית יותר מפגש בין אנשים מאשר מהעליון

ב לא ממש לא יפן חברה הומוגנית סבלה מאותם הגבלות כמונו,פאק אט גם קוראיה ופורטגול אין שום קשר לתאוריה שלך .

אתחיל בלהגיב לזה, התאוריה שלי לא אומרת שבמדינות הומגניות אין הגבלות, ובמדינות לא הומגניות יש.
התיאוריה אומרת שככול שיש לך יותר חרא פנימי במדינה, כך הרבה יותר קשה לממשלה ולרשות המבצעת להתנהל.
אשמח שתעשה סיבוב בגוגל ותראה איך התנהלו סגרים במדינות שציינת. בעיקר יפן וקוריאה. ובכמה קלות היה אפשר להחזיק את הכלכלה עוד איכשהו בחיים במדינות הללו מכיוון שיש כמעט 100% בשמירה על הנהלים.

לספק הבא שלך, באותה תקופה בתי דין רבניים, בתי דין לעבודה ורשות המיסים - המשיכו לעבוד כרגיל.

יופי, זה מה שרציתי לשמוע, חשבתי שאיתך יהיה לפחות דיון ענייני ושהדעה שלך מורכבת מדעה עצמית לא מ5 פוסטים בפייסבוק וynet.
אז הגענו לרגע המכריע:
תן לי הוכחה לבולשיט בפיתה הזה שמצוטט, ואני כותב כאן שאני אידיוט גמור וסוגר את המשתמש שלי כאן באתר.
אם לא תיהיה לך הוכחה, אשמח שתפעל באותה צורה (לא חייב שתסגור את המשתמש זה בונוס שרק אני אבצע)

לא רשות שופטת או אפילו רוב בכנסת - ממשלת החירום הייתה לא יותר מאשר תכסיס הבל. נתניהו עקף את הכנסת על מנת לסגור את בתי המשפט בעזרת שר המשפטים שלו.
ואם זה לא היה ברור - נתניהו, מפעילו של שר המשפטים אמיר אוחנה, היה שרוי בניגוד עניינים חמור. הוא מואשם, שבית משפט מחוזי אמור לדון בכתב אישום נגדו בסעיפי שוחד, מרמה והפרת אמונים.

מי שהיה שותף לממשלת התכסיסים הזאת זה מנהיג המפלגה הגדולה ביותר אלקטוריאלית וחלק גדול מחברי מפלגתו שהייתה אמורה להוות אלטרנטיבה שלטונית ומתנגדים מוצהרים של נתניהו. אז אולי אכן היה צורך לממשלת חירום וזה לא רק תכסיס?
את הדיון הזה אני מוכן להמשיך רק אחריי שאני או אתה נצהיר פה שאנחנו אידיוטים.

יודע מה תסביר בקשה למה סגרו את בית משפט השלום בקרונה אבל לא את בת הדין לעבודה?
מקום שיש עובדית יותר מפגש בין אנשים מאשר מהעליון
ואני בנוסף רוצה הסבר מדוע הוירוס סגר לנתניהו שוב את בית המשפט לפני שבועיים(בזמן שהאחרים עבדו כרגיל) ומדוע הוא לא נזהר / חשש מהתקהלות כשהוא נהר לנצרת לקושש קולם מהערבים וכשהוא הצטלם עם המחוסן המליון באום אל פאחם?

ומדוע פתאום חוק ההתקהלות במקום סגור שונה מ10 אנשים ל5 אנשים? בניגוד לסגר הראשון והשני כשאותו חוק היה רלוונטי עם 10 אנשים?
ייתכן ו..יכול להיות ש..במקרה ו..דיון בבית משפט אינו יכול להתקיים עם 5 אנשים בלבד, אך עם 10 כן?

ואני בנוסף רוצה הסבר מדוע הוירוס סגר לנתניהו שוב את בית המשפט לפני שבועיים(בזמן שהאחרים עבדו כרגיל) ומדוע הוא לא נזהר / חשש מהתקהלות כשהוא נהר לנצרת לקושש קולם מהערבים וכשהוא הצטלם עם המחוסן המליון באום אל פאחם?

ומדוע פתאום חוק ההתקהלות במקום סגור שונה מ10 אנשים ל5 אנשים? בניגוד לסגר הראשון והשני כשאותו חוק היה רלוונטי עם 10 אנשים?
ייתכן ו..יכול להיות ש..במקרה ו..דיון בבית משפט אינו יכול להתקיים עם 5 אנשים בלבד, אך עם 10 כן?

סגר שלישי: בתי המשפט יפעלו במתכונת מצומצמת
קח בלאט ואל תזיין לי מוח.

מה זה לא נזהר? הוא היה עם מסכה ולא הייתה התקהלות במקום, תראה לי תמונה של מעבר על ההנחיות.
לקושש קולות - אגלה סוד קטן ונחמד תפקידו של כל פוליטיקאי הוא לקושש קולות, ללא קולות, אין לו כלום. ימני שמאלני ערבי או דו מיני זה לא משנה, תפקידו לקושש קולות.
עוד פעם ה5 ו10? לא עברו את זה כבר? תראה לי שהמשפט קם ונפל על החוק של התקהלות 5 או 10 ותרד לי מהווריד

אתחיל בלהגיב לזה, התאוריה שלי לא אומרת שבמדינות הומגניות אין הגבלות, ובמדינות לא הומגניות יש.
התיאוריה אומרת שככול שיש לך יותר חרא פנימי במדינה, כך הרבה יותר קשה לממשלה ולרשות המבצעת להתנהל.
אשמח שתעשה סיבוב בגוגל ותראה איך התנהלו סגרים במדינות שציינת. בעיקר יפן וקוריאה. ובכמה קלות היה אפשר להחזיק את הכלכלה עוד איכשהו בחיים במדינות הללו מכיוון שיש כמעט 100% בשמירה על הנהלים.
מה זה קשור להומגוני? אחי היכולת המדינית גם של יפן וגם קוראיה שונה פי שתיים משלנו חשבתי שלמדתה את מדעי המדינה אתה אמור לדעת את החרא הזה. אם כבר עזוב בואו נשכח לשנייה שגם בקוראיה וגם ביפן יש אגדות תרבתויות עשיצרו סלידה מתעטשות, וזה למה מהתקופה הקדומה הם לבשו מסכות בתקופות החולי , מה שהתגלל היום ללבישה של מסכה בזמן שאתה חולה בשפעת על מנת לא להדביק אף אחד . זה למה הם במצב טוב הם פשוט רגילים לחרא הזה כבר שנים.

יופי, זה מה שרציתי לשמוע, חשבתי שאיתך יהיה לפחות דיון ענייני ושהדעה שלך מורכבת מדעה עצמית לא מ5 פוסטים בפייסבוק וynet.
אז הגענו לרגע המכריע:
תן לי הוכחה לבולשיט בפיתה הזה שמצוטט, ואני כותב כאן שאני אידיוט גמור וסוגר את המשתמש שלי כאן באתר.
אם לא תיהיה לך הוכחה, אשמח שתפעל באותה צורה (לא חייב שתסגור את המשתמש זה בונוס שרק אני אבצע

אם לא תיהיה לך הוכחה, אשמח שתפעל באותה צורה (לא חייב שתסגור את המשתמש זה בונוס שרק אני אבצע)
הוכחה? לי היה הדיון בבית לעבודה בזמן הסגר לי וכמה אנשים שמכיר.

ופאקניג תענה לי על השאלה במקום לזרוק מילים

הוכחה? לי היה הדיון בבית לעבודה בזמן הסגר לי וכמה אנשים שמכיר.

ופאקניג תענה לי על השאלה במקום לזרוק מילים

חחחחחחחחחחחח בסדר, קיבלתי את מה שרציתי.
סופית לא נשאר לי עם מי להתווכח מבינכם

@elchonon תחזור אני מחכה לך.

עוד פעם ה5 ו10? לא עברו את זה כבר? תראה לי שהמשפט קם ונפל על החוק של התקהלות 5 או 10 ותרד לי מהווריד
אם תצליח לספור לבד את מספר המשתתפים, שעולה על 5 וקטן מ10(כולל ההגנה של נתניהו-אלוביץ׳) אני מאמין שתסתדר.

קבצים מצורפים

• EB1E91A0-B7C2-4081-AC09-616A2D2DA582.png
    EB1E91A0-B7C2-4081-AC09-616A2D2DA582.png
    KB 60.8 · צפיות: 31
תמשיך להגיד לעצמך שצדקתה אני בטוח שבאיזה שלב אתה תאמין בזה
היה לך פאקינג הזדמנות להעיף אותי מכאן אחת ולתמיד
עדיין יש לך, ואתה לא משתמש בה

מעניין מי מאיתנו הצודק 😃

מה זה קשור להומגוני? אחי היכולת המדינית גם של יפן וגם קוראיה שונה פי שתיים משלנו חשבתי

לא יודע למה התכוונת במושג יכולת מדינית אבל אם התכוונת למה שאני חושב שהתכוונת, ה"יכולת המדינית" שלהם כזו בידיוק בגלל האחידות באוכלוסיה - ואחידות לצד הטוב ולא אחידות כמו במדינות לא מפותחות שכולם אחידים לתפילות או למלחמות דת.

אין קשר בין זה שהם גדולים חזקים ועשירים מאיתנו ל"יכולת המדינית" לאכוף תקנות אם לזה התכוונת.

לא יודע למה התכוונת במושג יכולת מדינית אבל אם התכוונת למה שאני חושב שהתכוונת, ה"יכולת המדינית" שלהם כזו בידיוק בגלל האחידות באוכלוסיה - ואחידות לצד הטוב ולא אחידות כמו במדינות לא מפותחות שכולם אחידים לתפילות או למלחמות דת.

היה לך פאקינג הזדמנות להעיף אותי מכאן אחת ולתמיד
עדיין יש לך, ואתה לא משתמש בה

מעניין מי מאיתנו הצודק 😃
ו
אין קשר בין זה שהם גדולים חזקים ועשירים מאיתנו ל"יכולת המדינית" לאכוף תקנות אם לזה התכוונת
אחי אתה טרול?
איזה הזדמנות הייתה לי להעיף אותך?
אתה חושב שאני מנהל או משה
אין מצב שלמדתה מדעי המדינה ולא ההבנתה מה אמרתי
ן

אם תצליח לספור לבד את מספר המשתתפים, שעולה על 5 וקטן מ10(כולל ההגנה של נתניהו-אלוביץ׳) אני מאמין שתסתדר.

אהאה... תספור לי בבקשה כמה משתתפים היו צריכים להיות בדיון הזה, ותראה לי שהוא היה >10 <5 ועקב כך נפל הפור
אחי אתה טרול?
איזה הזדמנות הייתה לי להעיף אותך?
אתה חושב שאני מנהל או משה
אין מצב שלמדתה מדעי המדינה ולא ההבנתה מה אמרתי
ן

לא הייתה, עדיין יש, כל מה שאתה צריך זה להוכיח בכתבה ממקור קביל לזה: לספק הבא שלך, באותה תקופה בתי דין רבניים, בתי דין לעבודה ורשות המיסים - המשיכו לעבוד כרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית