הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
בנתיים ממשיכים את הסגר עד יום ראשון... ומשם יחליטו מה הלאה!
לצערי אני לא רואה את חדרי הכושר נפתחים בזמן הקרוב.

בהתחלה בטח יפתחו שוב גנים ובתי ספר/תיכונים.. התחלואה תעלה שוב והופל'ה אנחנו בסגר נוסף 😭

מקווה שכולם ראו שאפשר להתחסן מאתמול לכולם מעל גיל 16
קבעתי תור לשבוע הבא, לכו תתחסנו ואל תקשיבו ל @elchonon ובעזרת אללה יפתחו לנו חדרי הכושר כבר

בנתיים ממשיכים את הסגר עד יום ראשון... ומשם יחליטו מה הלאה!
לצערי אני לא רואה את חדרי הכושר נפתחים בזמן הקרוב.

בהתחלה בטח יפתחו שוב גנים ובתי ספר/תיכונים.. התחלואה תעלה שוב והופל'ה אנחנו בסגר נוסף 😭
שמע לפחות למורים יהיה אחלה אימון לטפל בילדים

עדכון.

upload_2021-2-4_15-22-27.png

תודה על העדכון!

"אנו רוצים לחזק את גנץ וחברי מפלגתו על מנהיגות נטולת שיקולים פוליטיים" 🤣🤣

"ואין בהם הדבקה"

פוליטקאים צריכים למכור לציבור את מה שהם רוצים לשמוע.

בכל אופן, יום ראשון משרד הבריאות יציג לממשלה את התכנית ליציאה מהסגר.

מחוייבים זה יפה מאוד אבל מה יכולים לעשות?
הכוח הפוליטי של כחול לבן בקושי לא יצליח לעשות כלום כי זה ברור לכולם שאחרי הבחירות האלו היא מתפרקת

הם ילחצו לפתוח הכל וכמה שיותר מהר על מנת להציג תמונה "פתחנו את כל מה שהרודן מבלפור סגר" ואם לא הם ישימו מקלות בגלגלים להליכים אחרים. בעצם מה שהם עושים עד עכשיו.

הם ילחצו לפתוח הכל וכמה שיותר מהר על מנת להציג תמונה "פתחנו את כל מה שהרודן מבלפור סגר" ואם לא הם ישימו מקלות בגלגלים להליכים אחרים. בעצם מה שהם עושים עד עכשיו.
זה לא יעבוד , הם גם איימו לא להעביר את חוקים אם יחריפו את הקנסות ובסוף הם היתקפלו.

זה לא יעבוד , הם גם איימו לא להעביר את חוקים אם יחריפו את הקנסות ובסוף הם היתקפלו.

אני מסכים שזה לא יעבוד, אבל הם כן מצליחים לתקוע הליכים אחרים כ"דווקא", אפשר לראות הרבה החמרות שמשרד הבריאות הביא לממשלה והם נפלו בגללם או בזכותם תלוי איך מסתכלים על זה. ואז נמכרו לציבור כהישג.

בכל מקרה בנתיים זה מה שמשרד הבריאות אומר- משרד הבריאות מציע: כשמקדם הדבקה יהיה מתחת ל-1 ומספר החולים קשה מתחת ל-1,000 - יבוטלו מגבלת הק"מ, איסור השהייה בבית אחר ויוחזרו שירותי אחד-על-אחד, איסוף עצמי ומערכת החינוך לגיל הרך.

הסגר מתארך ולא פחות מפחיד בן גביר וסמוטריץ מתאחדים.
לכו על דימיון מודרך.
רק תדמיינו אחרי המחדל של 2020 שוב את ממשלת נתניהו וחרדים והפעם עם בן גביר - סמוטריץ.

בן גביר שר משפטים, סמוטריץ שר החינוך..
פחד אלוהים.

הסגר מתארך ולא פחות מפחיד בן גביר וסמוטריץ מתאחדים.
לכו על דימיון מודרך.
רק תדמיינו אחרי המחדל של 2020 שוב את ממשלת נתניהו וחרדים והפעם עם בן גביר - סמוטריץ.

בן גביר שר משפטים, סמוטריץ שר החינוך..
פחד אלוהים.

נכנסתי עמוק מידי לדימיון המודרך..
עכשיו אני מדמיין גם ממשלת יאיר לפיד-ליברמן. מפחיד באותה מידה כמו בן גביר וסמוטריץ.

אני מסכים שזה לא יעבוד, אבל הם כן מצליחים לתקוע הליכים אחרים כ"דווקא", אפשר לראות הרבה החמרות שמשרד הבריאות הביא לממשלה והם נפלו בגללם או בזכותם תלוי איך מסתכלים על זה. ואז נמכרו לציבור כהישג.

בכל מקרה בנתיים זה מה שמשרד הבריאות אומר- משרד הבריאות מציע: כשמקדם הדבקה יהיה מתחת ל-1 ומספר החולים קשה מתחת ל-1,000 - יבוטלו מגבלת הק"מ, איסור השהייה בבית אחר ויוחזרו שירותי אחד-על-אחד, איסוף עצמי ומערכת החינוך לגיל הרך.
מה שמחזק את הטענה שלי- כרגע המצב שבו נחזור לשגרה יקרה רק כאשר מקדם הדבקה ירד לרמה יותר סבירה וזה יכול לקרות רק בזכות שתי מקרים
א כולנו נקשיב להגבלות והריחוק החברתי יוריד את הפצה
ב רמת החיסונים תעלה לרמה גבוהה מאוד
אז
א ישראלים זה מאנקיים ומערכת האכיפה היא בדיחה
ב צריך לחכות הרבה זמן שזה יקרה לכן פתיחת מכוני עדיין רחוקה מאיתנו

מה שמחזק את הטענה שלי- כרגע המצב שבו נחזור לשגרה יקרה רק כאשר מקדם הדבקה ירד לרמה יותר סבירה וזה יכול לקרות רק בזכות שתי מקרים
א כולנו נקשיב להגבלות והריחוק החברתי יוריד את הפצה
ב רמת החיסונים תעלה לרמה גבוהה מאוד
אז
א ישראלים זה מאנקיים ומערכת האכיפה היא בדיחה
ב צריך לחכות הרבה זמן שזה יקרה לכן פתיחת מכוני עדיין רחוקה מאיתנו

א' לא יעבוד כי גם ישראלים וגם כל המגזרים שלא שמים פס
לכן נצטרך להמתין לסעיף ב' + לקוות שלא יהיו מוטציות עמידות.

לפי הפרסומים האחרונים זה יקרה כשיהיה 4 מיליון מחוסני מנה שנייה.
יקח זמן, אבל יש אור בקצה המנהרה.

א' לא יעבוד כי גם ישראלים וגם כל המגזרים שלא שמים פס
לכן נצטרך להמתין לסעיף ב' + לקוות שלא יהיו מוטציות עמידות.

לפי הפרסומים האחרונים זה יקרה כשיהיה 4 מיליון מחוסני מנה שנייה.
יקח זמן, אבל יש אור בקצה המנהרה.
לכן סורי לכול מי שרואה הודעות כאלה כאור במנהרה אבל הם פשוט לא,עד כמה שזה מצער

לכן סורי לכול מי שרואה הודעות כאלה כאור במנהרה אבל הם פשוט לא,עד כמה שזה מצער

למה? אם אתה מדבר על ההודעה של משרד היח''צ של בני גנץ אז כן מסכים זה חרטא בפיתה.
אבל
בוא ניקח תרחיש שלא מתגלות מוטציות שעמידות לחיסון
3.2 מיליון כבר חוסנו מנה 1, 2 מיליון כמעט חוסנו מנה 2.
תוך זמן לא ארוך מידי אפשר להגיע ל4 מיליון מחוסנים מנה שנייה. ואז אנחנו בחדר כושר.

למה? אם אתה מדבר על ההודעה של משרד היח''צ של בני גנץ אז כן מסכים זה חרטא בפיתה.
אבל
בוא ניקח תרחיש שלא מתגלות מוטציות שעמידות לחיסון
3.2 מיליון כבר חוסנו מנה 1, 2 מיליון כמעט חוסנו מנה 2.
תוך זמן לא ארוך מידי אפשר להגיע ל4 מיליון מחוסנים מנה שנייה. ואז אנחנו בחדר כושר.
החברות של התרופות אמרו שגם אם יתגלו מוטציות שעמידות לחיסון, אפשר לתקן ולהתאים
את החיסון הקיים למוטציות חדשות(במידה ויש צורך) תוך כמה שבועות בלבד

החברות של התרופות אמרו שגם אם יתגלו מוטציות שעמידות לחיסון, אפשר לתקן ולהתאים
את החיסון הקיים למוטציות חדשות(במידה ויש צורך) תוך כמה שבועות בלבד
זה נכון, אבל כל מוטציה כזאת תחזיר אותנו למתח ולשכיבות סמיכה בפארקים לזמן מסויים.

אני מאוד מעריך את בני גנץ עד כמה שזה לא פופולרי בקרב מצביעיו שטופי השנאה, הבנאדם היחיד בפוליטיקה הישראלית שהוכיח במעשים שטובת ישראל מעל הכול בשבילו והוא הקריב עשרות מנדטים למען המטרה הזאת, אם שותפיו הפוליטיים לא היו כל כך רחוקים מהשקפת העולם שלי גם הייתי מצביע לו.
ועדיין, אני אישית כבר שבעתי לגמרי ממילים. גם יולי אדלשטיין דיבר ככה על חדרי הכושר, גם ביבי דיבר ככה על חדרי הכושר, אני כבר לא קונה אף מילה של אך אחד, רק מעשים ידברו מבחינתי.
תנו לנו כבר לנשום חבורה של חלאות אדם, מילא הצעדים שננקטים היו עוזרים להוריד את התחלואה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית