הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
הבדל עצום בין לבכות ולחבק ידיים לבין למחוא כנגד התנהלות כזו או אחרת.

אני מבין טוב טוב את החשיבות של בריאות הנפש אבל מנגד יש את בריאות הציבור, ואם כל הכבוד לחדרי הכושר הם הראו יפה מאוד את היחס שלהם לתו הסגול ולתקנות. אז כמאמן בחדר כושר מובטל אני יכול להגיד לך שחדרי הכושר קיבלו את שלהם.

מי שצריך כושר לבריאות - יש אופציות. חדכ פרטי. סטודיו. להרים סלע או פשוט למצוא תחביב אחר. זה אולי לא אופטימלי אבל זה מה שיש כרגע.
"בריאות הציבור" בולשיט בפיתה שדוחפים לנו

מנזקי האינטרנט וחופש הדעה.
לך לבית חולים הקרוב לביתךדניאלביטון10, למחלקת קורונה, תחזור עם רשמים.
זה סתם אנשים בריאים שמשלמים להם על המשחק
גוגל- תמותה עודפת בישראל, עומס בתי חולים בישראל
אחריי זה אותו דבר באנגלית בלי ישראל. תופתע לגלות
בשביל מה גוגל אם יש מלא מומחים בפייסבוק שאומרים שזה הכל שקר עחי
כמו בשנה שעברה רק שזה לא היה מחלקת קורונה
לא בדקתי מספרים בבתי חולים אבל אני מכיר כמה וכמה אנשי צוותים רפואיים בבי"ח ויכול להגיד לך שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. כדאי לך לבדוק קצת לפני שאתה פולט שטויות לאוויר.

upload_2021-2-9_19-48-39.png

לנושא שלנו, משרד הבריאות הגיש את ההמלצה שלו להמשך הצעדים- פתיחת חדרי כושר בתו ירוק עוד שבועיים

לא בדקתי מספרים בבתי חולים אבל אני מכיר כמה וכמה אנשי צוותים רפואיים בבי"ח ויכול להגיד לך שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. כדאי לך לבדוק קצת לפני שאתה פולט שטויות לאוויר.

מה לדעתך הפיתרון להורדת נתוני התחלואה הקשה?

לא נראה לי שהולכים לפתוח את חדרי הכושר לפני הבחירות..ולפני חג הפסח.
😭

מתאמן בבית , אבל אין כמו להתאמן במכון מסודר.
זכור לי הבטחה שחדרי הכושר יהיו הראשונים שיפתחו.. 😆

llllllll.jpg

לדעתי יפתחו, אם לא החודש אז חודש אחריי
אבל צריך לקחת בחשבון שיש סבירות גבוהה שיסגרו בעתיד עוד פעם

זה סתם אנשים בריאים שמשלמים להם על המשחק

צ׳יל
פעם אחרונה שקראתי נתונים על תחלואה בחדרי כושר היא הייתה נמוכה בצורה מביכה
תחדשו לי פשוט במקום לחפור לי על תחלואה כללית (אני דיי בטוח שלא מתו יותר אנשים ב2020 משנים אחרות) מוזמנים להוכיח לי אחרת אני אקרא ואחכים אם זה לא ווינט

צ׳יל
תחדשו לי פשוט במקום לחפור לי על תחלואה כללית (אני דיי בטוח שלא מתו יותר אנשים ב2020 משנים אחרות) מוזמנים להוכיח לי אחרת אני אקרא ואחכים אם זה לא ווינט

מחיר הקורונה בישראל: תמותה עודפת של כ-20% מאז הקיץ
תפיץ את השמועה

הסרטון מכיל כמובן רעשי רקע אבל שווה להקדיש מחשבה.
מה מזה נכון קשה לדעת, בפרט עם כניסת המוטציות למגרש, אך אני די משוכנע שהסגר הגורף וההדוק למשך כל כך הרבה זמן הוא הרסני ולא מצדיק את התשואה.
ברור שבראש ובראשונה עומדים שיקולים פוליטיים, ובהתחשב בזה לא חושב שנראה את חדרי הכושר חוזרים לפעילות סדירה ומתמשכת בחודשים הקרובים. מקסימום פתיחה לשלוש וחצי שניות, עד הסגר הבא.

(אגב, את הכתבה הם צילמו מכספם כי לא קיבלו תקציב ובמה. פרופ' פרידמן שמופיע שם פוטר בסמיכות זמנים מתמיהה)

כל שנה יש יותר אנשים אי אפשר להשוות מספרים שלא ביחס לאוכלוסיה זה דבילי
ואולי אני אדם נוראי אבל במספרי תמותה קטנים כאלה זה בסדר, בייחוד שהרוב כנראה היו מתים בשנים הקרובות כנראה ממחלות וזקנה או שתיהם
ועכשיו שהמבוגרים מחוסנים
איזו הצדקה בעולם יש להמשיך סגר? ואל תגידו זה לא סגר כי ליטרלי הכל סגור זה שמותר לי לצאת לא אומר כלום.

קשה לי להאמין שאני הצודק פה כי אני לא מבין בזה מספיק אבל אין טיפת סיכוי שאתם צודקים פה עם החרדתיות הקיצונית הזאת, תפסיקו לראןת חדשות כבר זה קרינג׳

צ׳יל
תסתכל מה ציטטת ועל מה דיברתי, לא דיברתי על חדר כושר
מה לדעתך הפיתרון להורדת נתוני התחלואה הקשה?
חיסון. אם אפשר לקרוא לזה דעה

חיסון. אם אפשר לקרוא לזה דעה
אם מותר לי לשאול, מה רמת היעילות של החיסון לעומת מי שכבר קיבל קורונה? האם פחות אנשים עם חיסון קיבלו קורונה ביחס לאנשים שקיבלו קורונה בפעם השניה?

אני חותר לכך שיכולנו לחלק תעודות ירוקות כבר מתחילת השנה, לפני החיסונים. מה שגורם לי לחשוב שהחיסונים זה עניין פוליטי. לא שאין תועלת, רק שמגזימים עם התועלת ודוחפים את זה לכולם כדי לתת לנו תחושת אמון בממשלה שמצאה את הפתרון לבעיה מורכבת, בזמן שהממשלה הייתה ועדיין רשלנית.

אני יודע שזה אחוז נמוך מהמחוסנים שקיבלו קורונה, אבל אם באחוזים עסקינן, אחוז חולי הקורונה בארץ גם נמוך יותר בהרבה מהמספר היבש של החולים.

גם אם תוכיח שהחיסון עוזר ב50% למזער התפשטות, ואני חושב שעדיין מוקדם מידי לקבוע את העובדה הזאת, כמו שמוקדם מידי לקבוע אם יש נזקים מהחיסון. מה יקרה בעתיד? האם המוטציות יגרמו לכך שאין הבדל אם התחסנת או לא?

הכל מוקדם מידי. אבל אני לא אופטימי או פסימי עם התנהלות הממשלה ומצב הקורונה. הכל יכול להיות. אבל יש לי הרגשה יש לנו עוד הרבה זמן עם הנגיף הזה, ואולי כדאי ללמוד להסתגל למצב הלא נעים הזה.

אם מותר לי לשאול, מה רמת היעילות של החיסון לעומת מי שכבר קיבל קורונה? האם פחות אנשים עם חיסון קיבלו קורונה ביחס לאנשים שקיבלו קורונה בפעם השניה?

אני חותר לכך שיכולנו לחלק תעודות ירוקות כבר מתחילת השנה, לפני החיסונים. מה שגורם לי לחשוב שהחיסונים זה עניין פוליטי. לא שאין תועלת, רק שמגזימים עם התועלת ודוחפים את זה לכולם כדי לתת לנו תחושת אמון בממשלה שמצאה את הפתרון לבעיה מורכבת, בזמן שהממשלה הייתה ועדיין רשלנית.

אני יודע שזה אחוז נמוך מהמחוסנים שקיבלו קורונה, אבל אם באחוזים עסקינן, אחוז חולי הקורונה בארץ גם נמוך יותר בהרבה מהמספר היבש של החולים.

גם אם תוכיח שהחיסון עוזר ב50% למזער התפשטות, ואני חושב שעדיין מוקדם מידי לקבוע את העובדה הזאת, כמו שמוקדם מידי לקבוע אם יש נזקים מהחיסון. מה יקרה בעתיד? האם המוטציות יגרמו לכך שאין הבדל אם התחסנת או לא?

הכל מוקדם מידי. אבל אני לא אופטימי או פסימי עם התנהלות הממשלה ומצב הקורונה. הכל יכול להיות. אבל יש לי הרגשה יש לנו עוד הרבה זמן עם הנגיף הזה, ואולי כדאי ללמוד להסתגל למצב הלא נעים הזה.

בקצרה עובדות שאנחנו יודעים:
יעילות החיסון כרגע בעיקר מונעת תחלואה קשה בצורה משמעותית.
מונעת התפשטות של הווריאנט שנגדו פותח החיסון בצורה משמעותית.

אי אפשר לחלק כבר דרכונים ירוקים בגלל שיש מוטציות ווריאנטים שמתגלים אחת לכמה זמן ברחבי העולם ומהר מאוד מגיעים אלינו. לכל ווריאנט התנהגות שונה ואין וודאות עד כמה החיסון יעיל מולם. מול הווריאנטים הידועים לנו כרגע החיסון יעיל.

מה אפשר?
להתחסן, לצמצם את ההדבקה, לצמצם את התחלואה הקשה שמגיעה בעיקר בקרב גילאי 60+.
לקוות שלא יהיו ווריאנטים עמידים לחיסון, ואם יהיו, יצאו "עדכוני גרסא" לחיסונים בהתאם למוטציות.
כמו שמוקדם מידי לקבוע אם יש נזקים מהחיסון.

אלחנן זה פשוט לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית