הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
תסתכל מה ציטטת ועל מה דיברתי, לא דיברתי על חדר כושר

חיסון. אם אפשר לקרוא לזה דעה
רשמתי בריאות הציבור חרטא בפיתה בהקשר למה מסכן את הציבור ונפתח ikea בתקופתו ומה לא מסכן את הציבור אבל יש להם פחות אינטרס פוליטי לפתוח אותו
בריאות הציבור זה תירוץ גרוע ממש למה שלא נפתח במדינה

רשמתי בריאות הציבור חרטא בפיתה בהקשר למה מסכן את הציבור ונפתח ikea בתקופתו ומה לא מסכן את הציבור אבל יש להם פחות אינטרס פוליטי לפתוח אותו
בריאות הציבור זה תירוץ גרוע ממש למה שלא נפתח במדינה

האינטרס הפוליטי הוא לפתוח הכל.
כל עוד אתה משאיר דברים סגורים כך אנשים פחות ירצו להצביע לך. לא משנה אם זה חדרי כושר אולמות תרבות חתונות או חופים.
בחדרי הכושר בישראל מתאמנים אלוהים יודע כמה? 500 אלף? 700? מיליון? זה מספר לא מבוטל של אנשים שב23 במרץ ינקמו את זעמם.

@elchonon
לא תומך בתעודות הירוקות בשום צורה, זו כפיה מוגזמת מצד המדינה. אבל אין ממש היגיון לתת את זה רק לאנשים שחלו לפני שיש חיסון. זה גם מתמרץ אנשים לזייף הידבקות או אפילו להידבק (לעומת תמריץ להתחסן) וזה גם בקושי חצי מיליון איש בכל הארץ. זה שמדובר בעניין פוליטי זה תמיד נכון, פוליטיקאים עובדים בשביל מנדטים.

בעניין העתיד ומוטציות. אף אחד לא יודע מה יהיו ההשלכות של החיסון בעתיד, אף אחד לא יודע מה יהיו ההשלכות של הוירוס בעתיד, אף אחד לא יודע את העתיד. אם עושים השוואה קרה, הוירוס מגיע ליותר מקומות בגוף, מבצע יותר פעולות בתא ונשאר לאורך יותר זמן מה-RNA שבחיסון. אם מניחים שהחיסון לא מונע התפשטות, המסקנה היא שכמעט כל אדם צריך לבחור בין חיסון ובין קורונה. לי נראה מההשוואה הנ"ל שהחיסון עדיף.

אי אפשר לדעת מה יהיה עם מוטציות, הן אקראיות וקשה לזהות אותן באוכלוסיה הומוגנית (אוכלוסיה של וירוסים). דרך אפקטיבית למצוא מוטנטים היא באמצעות ברירה, מה שחיסון נותן לנו (באוכלוסיה מחוסנת ישגשג הוריאנט שלא מושפע מהחיסון). כלומר, גם אם החיסון לא עוזר מול כל המוטנטים, הוא כן עוזר לזהות מוטנטים בשלבים מוקדמים יותר לפני שהם מתפשטים. דרך נוספת שהחיסון עוזר פה היא הקטנת האוכלוסיה הכללית של הוירוס מה שגם בהכרח מקטין את מס' המוטציות ובכך מקטין את ההסתברות להיווצרות מוטנטים בעייתיים נוספים.

המצב הפיזי והנפשי שלכם טוב? 😃

upload_2021-2-10_11-20-41.png

המצב הפיזי והנפשי שלכם טוב? 😃

צפה בקובץ המצורף 63111

שווה ערך למחקרים של חברות טבק בשנות ה60 , איזה בולשיט

"18 אחוז העידו כי הם מעשנים יותר"
אין חדר כושר, נעשן יותר. הגיוני

"80 אחוז מהנשאלים העידו כי לא מצאו תחלופה"
אני בטוח שזה אנשים כמו אלחנן שצריכים מוט עם 200 קילו עליו בשביל אימון. בטוח.

אם מותר לי לשאול, מה רמת היעילות של החיסון לעומת מי שכבר קיבל קורונה? האם פחות אנשים עם חיסון קיבלו קורונה ביחס לאנשים שקיבלו קורונה בפעם השניה?
ראיתי אותך לא מעט פעמים אומר שעדיף לחלות בקורונה ולהבריא מאשר להתחסן. סלח לי אבל אני חושב שזה בולשיט ונובע מבורות טהורה (אמרתי *חושב* לא *יודע* שים לב)
כמו שאמרו לך כאן שכרגע מה שידוע על החיסון זה שהוא מונע תחלואה קשה באחוז גבוה יותר מאשר מונע הדבקה, ואני מכיר כמה אנשים ומכיר גם לא מעט אנשים שמכירים אנשים שהחלימו מקורונה והיום כעבור חצי שנה+ אחרי שהחלימו הגוף פשוט לא חזר לעצמו ואין להם מושג אם יחזור בכלל.

חיסון. אם אפשר לקרוא לזה דעה

אפשר, כי כרגע 90 אחוז מאוכלוסיית ישראל שנמצאת בסיכון לפתח תחלואה קשה מהנגיף מחוסנת ועדיין הסגר עומד על כנו.
השאלה הזאת הייתה שאלה רטורית, מצד אחד החיסון הוא הפיתרון ומצד שני עדיין מצדדים בסגר גם אחרי שיש חיסון וגם אחרי שסגר הרמטי של חודש לא הוביל לשום שיפור, לא במספר המאומתים ולא בכמות המאושפזים שאלה שני נתונים שונים בתכלית שצריכה להיות אליהם התייחסות שונה.
מעניין שאתמול החליטו שיפתחו את המכונים בסוף החודש ופתאום זה הגיוני, מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? התחלואה לא ירדה, מספר החולים קשה לא ירד, פתאום מתמיכה בסגר יש קונצנזוס שאפשר לפתוח פתיחה חלקית של המשק כשמכוני הכושר הם חלק מהפתיחה הזאת?
רק מראה שההחלטות האלה הגיעו הרבה יותר מדי מאוחר, וההתנהלות הביזיונית של הממשלה העלובה הזאת מנעה את הפעולות האלה שהיו צריכות להתקיים כבר לפני חודש, כל יום של פתיחה חלקית של המשק במסגרת האפשר זה עוד חמצן לכלכלה ולחברה הישראלית שהממשלה הזאת מנעה מאיתנו ללא סיבה.

בקצרה עובדות שאנחנו יודעים:
יעילות החיסון כרגע בעיקר מונעת תחלואה קשה בצורה משמעותית.
מונעת התפשטות של הווריאנט שנגדו פותח החיסון בצורה משמעותית.

אי אפשר לחלק כבר דרכונים ירוקים בגלל שיש מוטציות ווריאנטים שמתגלים אחת לכמה זמן ברחבי העולם ומהר מאוד מגיעים אלינו. לכל ווריאנט התנהגות שונה ואין וודאות עד כמה החיסון יעיל מולם. מול הווריאנטים הידועים לנו כרגע החיסון יעיל.

מה אפשר?
להתחסן, לצמצם את ההדבקה, לצמצם את התחלואה הקשה שמגיעה בעיקר בקרב גילאי 60+.
לקוות שלא יהיו ווריאנטים עמידים לחיסון, ואם יהיו, יצאו "עדכוני גרסא" לחיסונים בהתאם למוטציות.

אלחנן זה פשוט לא נכון.
התעלמת טיפה מהנקודות שלי. התחלת להסביר את החשיבות של החיסון, ואולי אתה צודק.

הנקודה שלי, שרמת היעילות אולי נמוכה יותר ממה שמציירים, וכולנו, ואנחנו עדיין יכולים לפתוח את חדרי הכושר והמשק הכללי עם הגבלות יותר נורמליות.

למה לעזאזל אין למחלימי קורונה תעודה ירוקה מאז תחילת השנה? ולמה הם לא מורשים להתאמן ולקיים עסקים קורסים?

יש כאן משהו מסריח. הקורונה זה אמיתי, החיסון די יעיל. אבל מה דרגת הסיכון של הקורונה כרגע? ומה רמת היעילות של החיסון? זה נמצא אצלי בסימן שאלה ענק.
כל עוד אתה משאיר דברים סגורים כך אנשים פחות ירצו להצביע לך. לא משנה אם זה חדרי כושר אולמות תרבות חתונות או חופים.
בחדרי הכושר בישראל מתאמנים אלוהים יודע כמה? 500 אלף? 700? מיליון? זה מספר לא מבוטל של אנשים שב23 במרץ ינקמו את זעמם.
האינטרס הפוליטי הוא לשכנע אותך שיש כאן בעיה מאוד רצינית שהם היחידים שיכולים לעזור לך.
איך עושים את זה?
מנפחים את הבעיה, מתגאים בהצלחה שלהם עד כה בהתמודדות איתה (גם אם זה לא נכון), וגורמים לך לחשוב שבלעדיהם היית אבוד.

והם די הצליחו. רוב חולי הקורונה מחלימים בלי אשפוז וסיבוכים, תראה בארה"ב, הסתובבתי שם, הרבה אנשים חוששים מקורונה כמו מצינון. אבל הם שכנעו אותך שכנראה תמות או תרצח את סבא שלך אם תידבק. או שיהיה לך תופעות לואי חודשים אחרי.

הם מתגאים בחיסון שלמרות שלא הוריד את כמות הנדבקים, הם טוענים שלפחות הוריד את החומרה, דבר שאף אחד מאיתנו לא יכול לבדוק. ושהכל זה מוטציות, ולכן החיסון זה הצלחה מול פוטנציאל חמור יותר, עוד דבר שלא נצליח לבדוק.

בקיצור, הכל עניין פוליטי.
@elchonon
לא תומך בתעודות הירוקות בשום צורה, זו כפיה מוגזמת מצד המדינה. אבל אין ממש היגיון לתת את זה רק לאנשים שחלו לפני שיש חיסון. זה גם מתמרץ אנשים לזייף הידבקות או אפילו להידבק (לעומת תמריץ להתחסן) וזה גם בקושי חצי מיליון איש בכל הארץ. זה שמדובר בעניין פוליטי זה תמיד נכון, פוליטיקאים עובדים בשביל מנדטים.

בעניין העתיד ומוטציות. אף אחד לא יודע מה יהיו ההשלכות של החיסון בעתיד, אף אחד לא יודע מה יהיו ההשלכות של הוירוס בעתיד, אף אחד לא יודע את העתיד. אם עושים השוואה קרה, הוירוס מגיע ליותר מקומות בגוף, מבצע יותר פעולות בתא ונשאר לאורך יותר זמן מה-RNA שבחיסון. אם מניחים שהחיסון לא מונע התפשטות, המסקנה היא שכמעט כל אדם צריך לבחור בין חיסון ובין קורונה. לי נראה מההשוואה הנ"ל שהחיסון עדיף.

אי אפשר לדעת מה יהיה עם מוטציות, הן אקראיות וקשה לזהות אותן באוכלוסיה הומוגנית (אוכלוסיה של וירוסים). דרך אפקטיבית למצוא מוטנטים היא באמצעות ברירה, מה שחיסון נותן לנו (באוכלוסיה מחוסנת ישגשג הוריאנט שלא מושפע מהחיסון). כלומר, גם אם החיסון לא עוזר מול כל המוטנטים, הוא כן עוזר לזהות מוטנטים בשלבים מוקדמים יותר לפני שהם מתפשטים. דרך נוספת שהחיסון עוזר פה היא הקטנת האוכלוסיה הכללית של הוירוס מה שגם בהכרח מקטין את מס' המוטציות ובכך מקטין את ההסתברות להיווצרות מוטנטים בעייתיים נוספים.
אני מסכים עם כל מילה. השאלה שלי, זה איך מודדים את כל זה? יש סיכוי שמעוותים דברים בגלל פוליטיקה, או בגלל שאנשים פשוט רוצים להאמין שסיימנו עם הקורונה אז הם נאחזים בתקוות החיסונים. מי יודע?

כל זה לא כזה רלוונטי, מי שרוצה להתחסן, שיתחסן. מי שרוצה להצביע למפלגה מסוימת, שיצביע. זה רק רלוונטי כדי לחזות כמה זמן נשאר לנו עם הקורונה, סגרים, ומכונים סגורים. אם החשש שלי נכון שיש כאן הרבה מאוד שקרים ואמונות חסרי מספיק ביסוס בגלל סיבות שונות, צפוי לנו עוד הרבה זמן עם הגיהנום הזה.
ראיתי אותך לא מעט פעמים אומר שעדיף לחלות בקורונה ולהבריא מאשר להתחסן. סלח לי אבל אני חושב שזה בולשיט ונובע מבורות טהורה (אמרתי *חושב* לא *יודע* שים לב)
כמו שאמרו לך כאן שכרגע מה שידוע על החיסון זה שהוא מונע תחלואה קשה באחוז גבוה יותר מאשר מונע הדבקה, ואני מכיר כמה אנשים ומכיר גם לא מעט אנשים שמכירים אנשים שהחלימו מקורונה והיום כעבור חצי שנה+ אחרי שהחלימו הגוף פשוט לא חזר לעצמו ואין להם מושג אם יחזור בכלל.
אמרתי שבאופן אישי אני מעדיף לחלות מלהתחסן. לא המלצתי לקבוצות סיכון לנהוג ככה, וזה גם היה רק בגלל שלדעתי לא עבר מספיק זמן כדי לראות את רמת היעילות והנזקים של החיסון, אולי אשנה את דעתי בעתיד אם אראה נתונים חדשים.

כמו שכתבתי, אני לא יודע מה אמיתי ומה לא, יש כאן הרבה בולש** בתקשורת. אני מכיר לפחות 100 מחלימי קורונה, ורק אישה אחת מבוגרת עם תופעות לואי חודשים אחרי. ובגלל שהיא קרובת משפחה, אני במקרה יודע שהיא לא נבדקה אם היה לה קורונה בכלל, רק קבעה לבד, ומי יודע עם הכל צירוף מקרים שהתחילו הבעיות בלב שלה באותה זמן. אולי התחילו לה בעיות לב סתם ככה, אין בדיקת קורונה, והיא החליטה על סמך מה שהיא קראה בחדשות שהיה לה קורונה וסובלת עד היום מזה.

בקיצור, כולנו ניזונים מהתקשורת שרוצים לעניין אותנו. ומעניין אותנו לשמוע שהמצב קשה, ומצאנו פתרון. זה מעניין. וחדשות רעות זה החדשות הכי חמות ומוכרות. תסלח לי שאני סקפטי לגבי דברים שאני לא רואה בשטח, או מסתדרים בהגיון שלי שאולי הם לא כפי שמתוארים.

הם מתגאים בחיסון שלמרות שלא הוריד את כמות הנדבקים, הם טוענים שלפחות הוריד את החומרה, דבר שאף אחד מאיתנו לא יכול לבדוק. ושהכל זה מוטציות, ולכן החיסון זה הצלחה מול פוטנציאל חמור יותר, עוד דבר שלא נצליח לבדוק.

אלחנן אתה מתעלם מעובדות בסיסיות / לא מאמין לגורמים רשמיים שמוציאים נתונים / לא מודע לנתונים
אני לא יכול להתווכח עם בן אדם שאומר שעכשיו חושך בחוץ אין טעם לזה.

התחסנתי היום מנה 1, בנתיים הכל בסדר

תראה בארה"ב, הסתובבתי שם, הרבה אנשים חוששים מקורונה כמו מצינון. אבל הם שכנעו אותך שכנראה תמות או תרצח את סבא שלך אם תידבק. או שיהיה לך תופעות לואי חודשים אחרי.

הם מתגאים בחיסון שלמרות שלא הוריד את כמות הנדבקים, הם טוענים שלפחות הוריד את החומרה, דבר שאף אחד מאיתנו לא יכול לבדוק. ושהכל זה מוטציות, ולכן החיסון זה הצלחה מול פוטנציאל חמור יותר, עוד דבר שלא נצליח לבדוק
אלחנן על מה לעזאל אתה מדבר ארצות הברית זה המקום האחרון שאפשר לקחת אותו כמודל להתמדדות עם הנגיף

אלחנן על מה לעזאל אתה מדבר ארצות הברית זה המקום האחרון שאפשר לקחת אותו כמודל להתמדדות עם הנגיף
כל מדינה בארהב מתמודדת בצורה שונה
מה שהוא ראה על זה הוא מדבר.
זה הבעיה עם ראיה צרה, מה שיש לפי זה אתה שופט. מקביל לאנשים שאומרים "אבל בסינגפור/דרום קוריאה/יפן"בכלל פועלים אחרת!"

אלחנן אתה מתעלם מעובדות בסיסיות / לא מאמין לגורמים רשמיים שמוציאים נתונים / לא מודע לנתונים
אני לא יכול להתווכח עם בן אדם שאומר שעכשיו חושך בחוץ אין טעם לזה.

התחסנתי היום מנה 1, בנתיים הכל בסדר
אל תתוכח, תראה לי עובדות. כמות החולים לא ירד, אומרים שיש פחות חולים קשים, אבל לך תדע. אומרים שרוב המחוסנים חולים רק במוטציה, לך תוכיח.

אני שואל איזה נתונים יש לך שמוכיחים יעילות לחיסון? ואיזה סוג יעילות? ותראה לי שהנתונים האלו מוכחים ולא סתם כי אמרו בתקשורת שככה נראה להם.
לא אמרתי שהם יודעים להתמודד עם הנגיף. אמרתי ששם אין את הפחד שיש כאן בהרבה אזורים.
גם שם אם תלך לtrader Joe's תראה את כל הפאנטים עם 5 מסכות, עם OCD למרחק, ואתה תתבייש להיות איש לבן סטרייט שהצביע לטראמפ.
שם החדשות מזינות מידע שונה מכאן, וזה משפיע אחרת על דעת הציבור לטוב ולמוטב. אני לא בא להחליט מי צודק ומה נכון. אני מציין עובדה שכל מה שאתם חושבים על הקורונה לא בהכרח נכון ומדויק.
הטבע ההרסני ומסוכן של הנגיף אמיתי, אבל באיזה רמה? כאן בפורום מציירים אותו פי 10 ממה שאני חושב שאולי הוא באמת. ובארה"ב פי 10 פחות ממה שהוא. כנ"ל לגבי החיסונים, כאן בפורום מציירים את היעילות שלהם פי כמה ממה שנראה בשטח. לעומת מתנגדי החיסונים שמציירים את זה עם נזק מטורף והזוי כדוגמת הצ'יפים.

מה האמת? מי יודע. האם זה משנה לי? לא. אני עדיין לא מתחסן, ושומר על אמצעי זהירות. אבל אני לא אומר לאף אחד איך לחיות את החיים שלו בשונה מהרבה מהדת הרפואית המודרנית.

לגבי נושא הדיון, אני חושב שעוד נראה כמה החיסון לא יעיל, נמשיך לפחד מהנגיף, נמשיך לנסות לחסל אותו עם הגבלות וסגרים, ואם וכאשר המכונים סוף סוף יפתחו, הם יסגרו מיד עם איזה תרוץ מטומטם. בעלי תעודה ירוקה ירגישו האריים ביחס למתנגדים והחרדים שינעלו בתוך גטאות. גם כשהמדינה תכיר התעודה הירוקה שווה לפח וגם הם לא מחוסנים באמת, אנשים עדיין ינסו להרגיש לא פראיירים בכל מחיר.

זה כולה תאוריה, אין טעם להתעצבן, אולי אני טועה. אולי אנחנו כבר מגרדים את הסוף, וכבר בפסח נחגוג עם המשפחה בלי מסיכות. נחיה ונראה.
כל מדינה בארהב מתמודדת בצורה שונה
מה שהוא ראה על זה הוא מדבר.
זה הבעיה עם ראיה צרה, מה שיש לפי זה אתה שופט. מקביל לאנשים שאומרים "אבל בסינגפור/דרום קוריאה/יפן"בכלל פועלים אחרת!"
ראיתי משהו, בשונה ממכם שמתנהגים כמו בובות. לפני החיסונים כולם התנגדו, אחרי שזה התחיל, כולכם כבר בעד. ועכשיו אנחנו מתחילים לשמוע קולות שאולי זה לא יעיל שבעתיד עלול להיות הכאה על חטא.

אל תתוכח, תראה לי עובדות. כמות החולים לא ירד, אומרים שיש פחות חולים קשים, אבל לך תדע. אומרים שרוב המחוסנים חולים רק במוטציה, לך תוכיח.
אני יכול לשבת עכשיו ולדוג לך את כל הכתבות שמדברות על יעילות החיסון שאני אמצא לחיפוש "יעילות החיסון בגוגל". כמו זה סיבה לאופטימיות: שני גרפים ומחקר חדש מדגימים את יעילות חיסוני הקורונה

אתה יכול לעשות זאת בעצמך, אני לא אמון על שכנוע הציבור להתחסן, אתה לא מצפה שאני אתווכח עם בכמה מיליונים שלא רוצים להתחסן ואשכנע אותם להתחסן נכון?

כלל קופות החולים הודיעו פה אחד כי נמצאו מעט מאוד נדבקים אחרי המנה השנייה, מספרים של 0.משהו אחוז מתוך אלפים.
כנל תחלואה קשה. תבדוק בעצמך. מספר מאוד נמוך של חולים קשה לאחר החיסון השני.

אתה מדבר על המספרים של התחלואה באולסוכיה הכללית? רק 3 מיליון מחוסנים מנה שנייה, זה משאיר 6 מיליון לא מחוסנים. תוריד מחלימים עם נוגדנים. מה אתה מצפה, שיהיה 0 חולים? יש 7 אלף כל יום, אי אפשר להעריך שום דבר מזה. זה טיפה בים אל מול כמות הלא מחוסנים
לגבי תחלואה קשה, זה פשוט מוכח שחור על גבי לבן תבדוק

ועוד נקודה חשובה
אתה חוזר על זה שהתקשורת משכנעים להתחסן ואתה לא כבש שנופל לזה.
חביבי בתקשורת מפמפמים כבר תקופה ארוכה את ההפך. בתקשורת יום יום מראיינים מתנגדי חיסונים, מראיינים אנשים שלא רוצים להתחסן ובעיקר אנשים עם תופעות לוואי במקרי קיצון. אני לא יודע על איזה תקשורת אתה מדבר.

אף פוליטיקאי מוביל חוץ מבנט לא עושה את המינימום של לתת דוגמא אישית ולהגיד לציבור תתחסנו.

היחידים שמפמפמים את זה כל היום זה משרד הבריאות בשיתוף עם קופות החולים. זהו.
אם אנחנו כבר מדברים פוליטיקה, השולטים במדיה + מתנגדי נתניהו אינם בעלי אינטרס שתתחסן. מבחינתם כמה שהמצב הזה יתדרדר יותר וימשך יותר זמן פוליטית הם רק מרוויחים מזה. כל יום שעובר במשבר הזה לא טוב לנתניהו.

ראיתי משהו, בשונה ממכם שמתנהגים כמו בובות. לפני החיסונים כולם התנגדו

לא יודע מה איתך, אותי מגיל 0 עד 23 באיזה 15 חיסונים שונים. אף פעם לא היה לי משהו נגד חיסונים, ההפך. ממה שאני יודע חיסונים הם הפתרון הכי טוב שיש לרפואה להציע נגד מחלות. כל חיסון חדש הוא מבורך. כל חיסון העלים מחלות קשות מן העולם. אני מאמין לרפואה. מאמין למדע. ואין חדש תחת השמש בחיסוןצ לקורונה, אני חושב אותו דבר.
לא פיתחו אותו ב5 דקות, השיטה שעלייה הוא יושב קיימת כבר מעל 10 שנים. כל המומחים שהם לא מומחי פייסבוק טוענים שהחיסון תקין ב100% על כל מה שתרצה.
אז חלאס עם המנטרה המפגרת הזאת.

לא אמרתי שהם יודעים להתמודד עם הנגיף. אמרתי ששם אין את הפחד שיש כאן בהרבה אזורים.
גם שם אם תלך לtrader Joe's תראה את כל הפאנטים עם 5 מסכות, עם OCD למרחק, ואתה תתבייש להיות איש לבן סטרייט שהצביע לטראמפ.
שם החדשות מזינות מידע שונה מכאן, וזה משפיע אחרת על דעת הציבור לטוב ולמוטב. אני לא בא להחליט מי צודק ומה נכון. אני מציין עובדה שכל מה שאתם חושבים על הקורונה לא בהכרח נכון ומדויק.
הטבע ההרסני ומסוכן של הנגיף אמיתי, אבל באיזה רמה? כאן בפורום מציירים אותו פי 10 ממה שאני חושב שאולי הוא באמת. ובארה"ב פי 10 פחות ממה שהוא. כנ"ל לגבי החיסונים, כאן בפורום מציירים את היעילות שלהם פי כמה ממה שנראה בשטח. לעומת מתנגדי החיסונים שמציירים את זה עם נזק מטורף והזוי כדוגמת הצ'יפים.
ותראה את התוצאה מהגישה הזאת אלפי שבירת שיא במספר המתים

בידיוק הפוך האינטרס הפוליטי הוא להראות שאתה עושה
וכמובן להראות לקראת הבחירות אופוריה בזה שהכל נפתח
מצחיק שמלא אוכלים את זה

בידיוק הפוך האינטרס הפוליטי הוא להראות שאתה עושה
וכמובן להראות לקראת הבחירות אופוריה בזה שהכל נפתח
מצחיק שמלא אוכלים את זה
האינטרס הפוליטי הוא לסגור הכל לציבור שבוחר בקלפי. זה מחזק את ביבי פוליטית. אתה צודק.

@elchonon אתה מתאמן בחדכ? אמרו היום בחדשות שמשרד הבריאות שוקל לפתוח חדרי כושר רק למחוסנים כדי לעודד את הצעירים להתחסן.
אני לא מתאמן בחדרי כושר. אבל אוהב לקפוץ אליהם לפעמים כדי להתאמן עם חברים.
זה לא יעודד אותי להתחסן, אם אחליט להתחסן, זה יקרה בלי קשר למכונים.

אם הבנתי נכון, החיסון לא מונע הדבקות, אלא גורם לכך שהנגיף לא תשפיע על המחוסן, או לפחות פחות חריף מאשר אם לא היה היה מתחסן.
לפחות ככה שמעתי, תתקנו אותי אם אני טועה.

אם כך, אדם שאינו מתחסן לא מסכן אף אחד מלבד את עצמו. אנשים מחוסנים מוגנים, והוא לבדו יהיה חשוף להידבק מכמעט כל אדם.

אם כך, בשביל מה להטיל סנקציות על מי שלא מתחסן? זה בעיה שלו בלבד. תוך לא הרבה זמן הוא יקבל את הנגיף וישלם על טיפשותו.

אם פספסתי משהו, תתקנו אותי בבקשה. אני לא רואה סיבה לסנקציות אלא אם כן באמת יש צ'יפים בחיסונים (תרגיעו, קצת ציניות הורג פחות מקורונה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית