עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבר מי שעשה חיסון 1 לא יכנס, זה כן יאכף מהסיבה הפשוטה שמאוד קל לאכוף את זה.לדעתי בסוף כולם יכנסו ואף אחד לא יאכוף את זה הכל חרטא עשיתי חיסון כחד ואני לא מתכוון לחכות עוג 3שבועות שבוע אחרי החיסון השני, אין שום מידע לגביי מי שעשה חיסון אחד אם הוא יוכל להיכנס או לא??
לדעתי אתה מתבצר כרגע רק כי הלכת רחוק מידי עם התאוריות ועלית על עץ גבוה מידי. להגיד טעיתי זה לא בושה..מספיק לי לשמוע שאתה מתחסן, ואני מתבצר בעמדתי.
תמיד אמרתי שאולי אתחסן, תעבור על כל ההודעות שלי.לדעתי אתה מתבצר כרגע רק כי הלכת רחוק מידי עם התאוריות ועלית על עץ גבוה מידי. להגיד טעיתי זה לא בושה..
ההפך, אני מופתע כשאנשים אינטליגנטים (כמוך) נופלים למקומות של אנשים לא כל כך.אתה סטריוטיפיסט שמכליל את כל מי שלא חושב כמוך ביחד.
הרבה אנשים חכמים נפלו בפח שאני נפלתי.ההפך, אני מופתע כשאנשים אינטליגנטים (כמוך) נופלים למקומות של אנשים לא כל כך.
חדר כושר זה מותרות אחת מיני רבות, צריך להתחסן בשביל של כולנו יהיה טוב יותר.
זה שטיפת מוח 'חיובית' (יש דבר כזה אני יודע שלא תסכים) אל מול מאות אלפים (לא רק בציבור החרדי בכלל) שלא מתחסנים בגלל סיבות לא נכונות.יש יותר שטיפת מוח להתחסן בציבור החרדי מכל מקום וציבור אחר.
אף אחד לא מכריח אותך ובטח שלא אני, אבל קח בחשבון הדרכון הירוק יהיה תנאי לעוד מלא דברים חוץ מהחדר כושריש לי את השיקולים שלי, אם זה אכן יהיה טוב יותר בעיני, אתחסן.
שטיפת מוח זה אף פעם לא חיובי.זה שטיפת מוח 'חיובית' (יש דבר כזה אני יודע שלא תסכים) אל מול מאות אלפים (לא רק בציבור החרדי בכלל) שלא מתחברים בגלל סיבות לא נכונות.
נחיה ונראה.אף אחד לא מכריח אותך ובטח שלא אני, אבל קח בחשבון הדרכון הירוק יהיה תנאי לעוד מלא דברים חוץ מהחדר כושר
🤣🤣🤣🤣חוץ מזה שכבר יש לי תור לקורונה
יש חדש בקשר לחדרי כושר ?
עדיין הם הולכים להיפתח רק למחוסנים ולמחלימים ?
או לכולם ?
פרצו לאלחנן למשתמש? 😉לכו להתחסן למענכם, ולמען יקירכם.
נראה לך? כמה שיותר יתחסנו,פחות יפריע המעט שלא.פרצו לאלחנן למשתמש? 😉