הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
ספייס, אייקון פיטנס, הולמס פלייס פותחים ביום ראשון הקרוב לפי מתווה התו הירוק.

גרייט שייפ ופרופיט - לא מקבלים את מתווה הפתיחה ומשאירים את המכונים סגורים.

ולדעתי זה בגלל שרוב המנויים של פרופיט הם צעירים ולא יכולים להיכנס במתווה הנוכחי ( אם אפשר לקרוא לו ככה)

ולדעתי זה בגלל שרוב המנויים של פרופיט הם צעירים ולא יכולים להיכנס במתווה הנוכחי ( אם אפשר לקרוא לו ככה)

אני חושב שבכל חדר כושר יש אוכלוסייה צעירה..
גם אייקון פיטנס נחשבים 'Low cost' והם כן פותחים.

אייקון פותחים כי הם חלק מרשת הולמס פלייס, והולמס פלייס נלחמים כבר חודשים כדי לפתוח.
יהיה מצחיק אם הם ייפתחו רק את השערים של המכונים היקרים שלהם ולא את הלואו קוסט אחרי כל הרעש והצילצולים שעשו. לכן גם אייקון ניפתח.

עם כל הכבוד לבני ה16 (אני מאוד מקווה שימצאו פתרון כלשהו לסיפור) זה פשוט מטומטם. אם אתה יודע שהמכון יהיה ב50% תפוסה תנהל את ההוצאות בזמן הזה בהתאם (אפשר לקצץ בעובדים וכו') ותפתח. לא מכיר מכון שיש בו 100% צעירים

כבר שמעתי מכמה חדרי כושר שלא ידרשו חיסונים, אבל שום דבר לא בטוח.
לכו להתחסן למענכם, ולמען יקירכם.
יכול להיות שרשת אייקון פיטנס לא ידרשו חיסונים ?
ואני כבר עשיתי את החיסון הראשון לפני שבוע ואת החיסון השני אעשה
ב4 במרץ(כבר יש לי תור), אבל למה שבינתיים ימנעו ממני להיכנס אם כן התחסנתי ?!
כל האנשים שכבר עשו חיסון ראשון כבר "שיתפו פעולה" עם מבצע התו הירוק וככל הנראה לא יוותרו
על השני(במקרה של הקופ"ח שלי התור השני נקבע לי אוטומטית ברגע שקבעתי את התור לחיסון הראשון)
ככה שזה ממש לא בסדר ההחלטה ההזויה של הממשלה פה בארץ.

יכול להיות שרשת אייקון פיטנס לא ידרשו חיסונים ?
ואני כבר עשיתי את החיסון הראשון לפני שבוע ואת החיסון השני אעשה
ב4 במרץ(כבר יש לי תור), אבל למה שבינתיים ימנעו ממני להיכנס אם כן התחסנתי ?!
כל האנשים שכבר עשו חיסון ראשון כבר "שיתפו פעולה" עם מבצע התו הירוק וככל הנראה לא יוותרו
על השני(במקרה של הקופ"ח שלי התור השני נקבע לי אוטומטית ברגע שקבעתי את התור לחיסון הראשון)
ככה שזה ממש לא בסדר ההחלטה ההזויה של הממשלה פה בארץ.
התור נקבע אוטומטית לכולם
חיכינו כמעט שנה עוד שבועיים לא יהרגו אף אחד. היעילות העיקרית של החיסון מתחילה אחרי מנת החיסון השנייה.

התור נקבע אוטומטית לכולם
חיכינו כמעט שנה עוד שבועיים לא יהרגו אף אחד. היעילות העיקרית של החיסון מתחילה אחרי מנת החיסון השנייה.

אתה יודע איזה עוגמת נפש רצינית נגרמה לי בכל ה"חצי שנה של סגר" מאז ספטמבר ? אני גם ככה בן אדם עם בעיות נפשיות
ובחצי שנה הזאת חוויתי כל כך הרבה אירועים טראומטיים וכפי שאמרתי נגרמה לי עוגמת נפש רצינית ואני כבר לא בטוח אם ואיך
אוכל לשקם את זה אז אני צריך להמתין עכשיו עוד 2-3 שבועות רק בגלל ה"הנחיות" המטופשות של הממשלה ?. לא בא חלילה בטענות לאף אחד בפורום הזה ומי הבעיות שלי לא מעניינות אותו זה גם בסדר גמור
אך מצער אותי מאוד שהממשלה חשבה כל השנה הזאת רק על איך להוריד את התחלואה ולא על האנשים שחייבים שגרה
אחרת הם חולים במה שאני מכנה "קורונה נפשית" שזה בדיוק או לא יותר גרוע מחולים קשה בקורונה שמאושפזים בבתי
חולים..

אתה יודע איזה עוגמת נפש רצינית נגרמה לי בכל ה"חצי שנה של סגר" מאז ספטמבר ? אני גם ככה בן אדם עם בעיות נפשיות
ובחצי שנה הזאת חוויתי כל כך הרבה אירועים טראומטיים וכפי שאמרתי נגרמה לי עוגמת נפש רצינית ואני כבר לא בטוח אם ואיך
אוכל לשקם את זה אז אני צריך להמתין עכשיו עוד 2-3 שבועות רק בגלל ה"הנחיות" המטופשות של הממשלה ?. לא בא חלילה בטענות לאף אחד בפורום הזה ומי הבעיות שלי לא מעניינות אותו זה גם בסדר גמור
אך מצער אותי מאוד שהממשלה חשבה כל השנה הזאת רק על איך להוריד את התחלואה ולא על האנשים שחייבים שגרה
אחרת הם חולים במה שאני מכנה "קורונה נפשית" שזה בדיוק או לא יותר גרוע מחולים קשה בקורונה שמאושפזים בבתי
חולים..
אתה כבר מזמן מוזמן להתאמן איתי כאן בבית שמש
20210218_144906.jpg

אני חייב להגיד שיש פה מעט הגזמה ואני לא בא לשפוט אף אחד אבל גם אני סובל מבעיות נפשיות ואני מכיר מלא אנשים שסובלים מבעיות נפשיות ויש הרבה מאוד דברים אחרים שנגרמו מהקרונה שפוגעים בנו, עם אבל כול הכבוד המכון כושר זה לא אחד הם.

אני חייב להגיד שיש פה מעט הגזמה ואני לא בא לשפוט אף אחד אבל גם אני סובל מבעיות נפשיות ואני מכיר מלא אנשים שסובלים מבעיות נפשיות ויש הרבה מאוד דברים אחרים שנגרמו מהקרונה שפוגעים בנו, עם אבל כול הכבוד המכון כושר זה לא אחד הם.
במקרה שלי יש קשר גם למכון כושר, לא יכול לפרט כי זה עניין קצת אישי..

אתה כבר מזמן מוזמן להתאמן איתי כאן בבית שמש
צפה בקובץ המצורף 63415
לקח לי זמן להבין איך זה עומד שמה באוויר

במקרה שלי יש קשר גם למכון כושר, לא יכול לפרט כי זה עניין קצת אישי..
מבין אבל תחשוב על זה ככה את זה ככה בקרוב תחזור למכון והכול יהיה טוב, עד עכשיו הקרבתה קצת למען עצמך ולאחרים , אני יודע שזה היה קשה אבל זה היה פשוט בלתי נמנע.

מישו יכול להגיד לי,אם בחדכים יצטרכו להתאמן עם מסכות(לכל אורך השהיה)?
גם אם כולם עם תעודת מתחסן!

מישו יכול להגיד לי,אם בחדכים יצטרכו להתאמן עם מסכות(לכל אורך השהיה)?
גם אם כולם עם תעודת מתחסן!
לא נראלי עוד יצא הנחיה לזה אבל סביר להניח שגם אם כן זה לא יאכף בכלל, כשהיה פתוח לא היה צריך אני זוכר

מי שעשה מנה שנייה בשבועיים האחרונים
קיבלתם את הדרכון הירוק תוך יום יומיים או שלקח שבוע?

עדיין לא חוקקו חוק של הדרכון הירוק נראלי הכל חרטא, וכל אחד יוכל להיכנס ואף אחד לא יאכוף את זה.

תכינו בניידים את הקוד QR
כל עסק מחיוב לשים מדבקה על הדלת,וכל מי שנכנס,מעביר את הנייד!
הנתונים מאומתים אצל המחשב/נייד של בעל העסק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית