הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי התוכנית שלי

• פותח/ת השרשור OriFX
  • פורסם בתאריך

OriFX

משתמש מתחיל
133
11
נק' מוניטין:
11
133
11
אהלן
אני עובד במתכונת ab של יום כן יום לא .
אני כרגע בחיטוב
אשמח אם תתנו דעה לשיפור אם צריך לגבי כמות הנפח / שינוי תרגילים וכו '

A:
בנץ פרס - 3×5
חזה עליון בדאמבלס - 3×10
פרפר - 3×12

לחיצת כתפיים בדאמבלס - 8×3
הרחקה לצדדים - 12×3

מקבילים + משקל - 8×4

B:
מתח + משקל - 5×4
חתירה בדאמבלס - 10×4

כפיפית מרפקים - 12×4

סקואט - 4×8

בטן

אני יודע שחסר כרגע נפח לרגליים , אנע כרגע בפציעה יש לי דלקת בגיד הפיקה בשני הברכיים וכל תרגיל אחר כואב לי חוץ מסקואט , בכל מקרה הרגליים שלי חד משמעית השריר הדומיננטי שלי בגוף .

חשיוב לציין שאני מתאמן בינוני מבחינת הוותק , יש לי נסיון ומסת שריר יפה - היקף יד 39 לצורך העיניין

יש אנשים עם ציוד משלהם

אה ולא חסר חדרי כושר שעובדים במתכונת פיראטית
אני גם יש לי כמה משקולות, אבל מה זה כבר שווה אם אי אפשר להתקדם במשקלים ולהעמיס...
אלא אם כן יש פה אנשים עם חתיכת מכון כושר בבית זה משהו אחר

אם מישהו מכיר חדר כושר פיראטי שיישלח לי! נהייתי סחבה כבר ינעל העולם

נערך לאחרונה:
כל עוד יש לך מוט מספיק פלאטות ספה וסקוואט ראק אפשר לעשות הכל לא חייב את כל המכשירים המבודדים שיש במכון..

כל עוד יש לך מוט מספיק פלאטות ספה וסקוואט ראק אפשר לעשות הכל לא חייב את כל המכשירים המבודדים שיש במכון..
כן רק שאין לי מוט, אין לי סקוואט ריק ואין לי מספיק פלאטות. יש לי ספה, דאמבלים וכמה פלטות, שכמובן אי אפשר להעמיס את כולם על הדאמבלים. לא יודע היה נראה לי מיותר לקנות לבית מלא ציוד, הייתי בטוח כל הזמן שהמכונים אוטוטו נפתחים, אבל בקצב הזה אולי יישארו סגורים לנצח

כן רק שאין לי מוט, אין לי סקוואט ריק ואין לי מספיק פלאטות. יש לי ספה, דאמבלים וכמה פלטות, שכמובן אי אפשר להעמיס את כולם על הדאמבלים. לא יודע היה נראה לי מיותר לקנות לבית מלא ציוד, הייתי בטוח כל הזמן שהמכונים אוטוטו נפתחים, אבל בקצב הזה אולי יישארו סגורים לנצח
גם לי אין

יפתחו יפתחו, שרדנו חצי שנה של אימונים בחום בגשם ובבוץ, נשרוד עוד חודשיים עד סוף מרץ.

מרפרוף בתכנית חסר לך נפח בעיקר לרגליים , ולמה אתה לא מבודד יד קדמית אחורית?
קודם כל אין לי מושג על איזו תוכנית אתה מדבר. אם הסתכלת בהיסטוריית הודעות שלי ואתה מדבר על התוכנית שפרסמתי שם, אז זו לא תוכנית מלאה, כתבתי רק את החלק שרלוונטי לפוסט שלי אז.
ובכל אופן, אני בכלל לא עובד בה כרגע מן הסתם כי אין לי את הציוד. אני עכשיו עושה איזו תוכנית מאולתרת. אבל כשעבדתי במכון הייתי בסדר גמור, גם בנפח רגליים.

אני לא פותח השרשור אגב, למקרה שהתבלבלת

• פותח/ת השרשור
מרפרוף בתכנית חסר לך נפח בעיקר לרגליים , ולמה אתה לא מבודד יד קדמית אחורית?
רשמתי שכרגע יש לי דלקת בשני הברכיים וסקואט זה התרגיל היחיד שלא כואב לי בו הברכיים .
מה הכוונה לבודד ידיים ?
אני ניתן 4 סטים ליד קידמית
ו4 סטים במקבילים ליד אחורית
אפשר לשאול איך אנשים פה עדיין מתאמנים עם משקלים כשחדרי הכושר סגורים? 😳
לא אשקר לך
בשנייה שהשתחררתי והבנתי שלא יהיה לי דרך להתאמן יותר בגלל הקורונה,
שמתי 4 אלף שקל ובניתי לי מכון ביתי כולל כלוב , מתח , מקבילים , מוט + פלטות ומשקולות מתכוננות עד 40 ק"ג .
הקנייה הכי טובה שהייתה לי , לא רואה סיבה גם לחזור למכון יותר וזה חוסך לי מלא זמן שגם ככה אין לי בגלל העבודה .
בקיצור , תענוג .

לא ראיתי מתנצל, ליד אחורית יש לך מקבילים שזה לא תרגיל אידיאלי ליד אחורית הייתי עושה במקום לחיצה צרפתית.

חוץ מזה אם אתה מרגיש התקדמות בהכל רואה תוצאות אז לא רואה סיבה לשנות משהו.
אישית אני הייתי מוריד תרגיל מהחזה ומשנה את הלחיצות לפרס עם המוט. ומכניס דדליפט

רשמתי שכרגע יש לי דלקת בשני הברכיים וסקואט זה התרגיל היחיד שלא כואב לי בו הברכיים .
מה הכוונה לבודד ידיים ?
אני ניתן 4 סטים ליד קידמית
ו4 סטים במקבילים ליד אחורית

לא אשקר לך
בשנייה שהשתחררתי והבנתי שלא יהיה לי דרך להתאמן יותר בגלל הקורונה,
שמתי 4 אלף שקל ובניתי לי מכון ביתי כולל כלוב , מתח , מקבילים , מוט + פלטות ומשקולות מתכוננות עד 40 ק"ג .
הקנייה הכי טובה שהייתה לי , לא רואה סיבה גם לחזור למכון יותר וזה חוסך לי מלא זמן שגם ככה אין לי בגלל העבודה .
בקיצור , תענוג .
כן זה אחלה פתרון, אם אתה גר בוילה בכפר שמריהו. אבל לפשוטי העם שבינינו שגרים בדירת 3 חדרים קטנה אין מקום לזה.
אבל הכל אופן, אני אישית לא חושב שזה עדיף. גם אם היה לי מכשירים בבית, הייתי מעדיף ללכת למכון ולהתאמן כמו שצריך, עם אווירה של מכון, עם כל מיני דושבגים שעושים פוזות למראה, או נסחפים שדופקים צעקה בכל דחיקה בבנץ, או קרציות שתמיד מבקשות להיכנס איתך סט-סט, או בנות שחושבות שהן כוסיות בגלל שיש להן תחת אבל בתכלס הן שטוחות כמו קרש... זה חסר

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי מתנצל, ליד אחורית יש לך מקבילים שזה לא תרגיל אידיאלי ליד אחורית הייתי עושה במקום לחיצה צרפתית.

תודה , אעשה שינויים בהתאם
הפסקתי לעשות דדליפט אגב , לא רואה בזה שום צורך , תרגיל שמזיין לך את היום אי אפשר לזוז אחרי זה
כן זה אחלה פתרון, אם אתה גר בוילה בכפר שמריהו. אבל לפשוטי העם שבינינו שגרים בדירת 3 חדרים קטנה אין מקום לזה.
אבל הכל אופן, אני אישית לא חושב שזה עדיף. גם אם היה לי מכשירים בבית, הייתי מעדיף ללכת למכון ולהתאמן כמו שצריך, עם אווירה של מכון, עם כל מיני דושבגים שעושים פוזות למראה, או נסחפים שדופקים צעקה בכל דחיקה בבנץ, או קרציות שתמיד מבקשות להיכנס איתך סט-סט, או בנות שחושבות שהן כוסיות בגלל שיש להן תחת אבל בתכלס הן שטוחות כמו קרש... זה חסר
בסדר ... זה לא משנה את העובדה שאתה כבר חצי שנה בלי מכון , אני טועה?

תודה , אעשה שינויים בהתאם
הפסקתי לעשות דדליפט אגב , לא רואה בזה שום צורך , תרגיל שמזיין לך את היום אי אפשר לזוז אחרי זה

בסדר ... זה לא משנה את העובדה שאתה כבר חצי שנה בלי מכון , אני טועה?
לא אתה לא טועה אבל לא הבנתי מה אתה רוצה. קודם כל כתבתי את התגובה בחצי ציניות אם לא הבנת. דבר שני כן חסר לי מכון, אבל בלי קשר אין לי מקום להכניס את כל הציוד הזה, אז מה בעצם הביקורת פה לא ברור לי? אני בלי מכון בגלל הסגר, לא שזה אשמתי.
אני כן מתאמן פה ושם עם ציוד מינמלי, ובחוץ קצת על הברזלים וכאלה אבל זה כמובן לא אותה רמה.

לבן אדם יש 13 סטים של לחיצה בשלל כיוונים וצורות...

לא נראה לי שהוא מסיים את האימון שלו בתחושה ש-"וואי, היד האחורית שלי לא נתנה עבודה היום, כי לא היה לה תרגיל מבודד!", או שהאימונים שלו מעידים על כך שהיד האחורית שלו מתאוששת הרבה יותר מדי מהר, ולכן היה אפשר להעמיס עליה עוד.

כמובן, אם הוא כן - אז אפשר להוסיף אייסולציות. בשביל זה הן קיימות - fine tuning איפה שצריך, או אפשר. אבל לצאת מנק' הנחה שאם זה לא שם באופן סופר מבודד ומפורש אז חובה להוסיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית