עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה רבה על התשובה, איך לא חשבתי על זהרצים
תודה רבה רבה על התשובה, איך לא חשבתי על זה
אפשר לסגור את האשכול חברים
מצד אחד אתה צודק בקטע הזה. מצד שני אני חושב שרוב האנשים דווקא מתחילים עם יתר התלהבות וללא תכנית מסודרת. הרבה ישר נושאים עיניים למרחקים הארוכים ומנסים לרוץ את אותו המרחק יותר ויותר מהר בלי לבנות לשם בהדרגה כמו שאמרת. זה עובד לתקופה מסויימת אבל אז מתחילות השחיקה והפציעות. זה כמו לנסות לעשות PR על האימון הראשון ואז לנסות להתקדם משם כל אימון, זה יעבוד תקופה מסוימת אבל אז נתקעים.פשוט הקטע הוא שאנשים מתחילים מהרבה פחות ממה שהם מסוגלים כי זה ריצה וזה חרא ותמיד יש פחד מזה.
מצד אחד אתה צודק בקטע הזה. מצד שני אני חושב שרוב האנשים דווקא מתחילים עם יתר התלהבות וללא תכנית מסודרת. הרבה ישר נושאים עיניים למרחקים הארוכים ומנסים לרוץ את אותו המרחק יותר ויותר מהר בלי לבנות לשם בהדרגה כמו שאמרת. זה עובד לתקופה מסויימת אבל אז מתחילות השחיקה והפציעות. זה כמו לנסות לעשות PR על האימון הראשון ואז לנסות להתקדם משם כל אימון, זה יעבוד תקופה מסוימת אבל אז נתקעים.
לפי דעתי כמו שמומלץ שיהיה מאמן שיעזור בתכנון של אימוני כוח ויודע לשחק עם הפרמטרים השונים, מומלץ שיהיה מאמן שיתכנן את אימוני הריצה בהתאם לפרמטרים של המתאמן ויודע כיצד לשחק עם המשתנים כמו דופק, קצב, מרחק וכו'.
אני ממליץ בחום על גיא חלמיש מrunpanel:
RUNPANEL אימון ריצה אישי
פרוגרסיב אוברלואוד בידיוק כמו במשקולות.
מתחילים מקצת, ועולים כל הזמן מאימון לאימון
נכון, גם כתבתי לך בהתחלה שאתה צודק. ואני עדיין מחזיק בדעה שאם יש לך אופציה למאמן/מנטור תשתמש בה.אני לגמריי לא מסכים אבל בסדר, זוהי דעתך
מאמן זה פריווילגיה. אפשר להסתדר בלי כאשר המטרות לא תחרותיות. אנחנו בעידן שהמידע זמין רק צריך לדעת לברור וללמוד.
תקרא מה רשמתי שוב, בלי הדוגמא על עצמי.
אני ניראת כמו אבוב שברח משפיים,הכל קשה לי:sarcastic:מלעלות מדרגות לקפוץ בחבל ועוד סוגים של אירובי
אני מסכים עם הבחור,תודה רבה רבה על התשובה, איך לא חשבתי על זה
אפשר לסגור את האשכול חברים
לא להתייאש, אחרי כמה אימונים פתאום הדברים מתחילים להראות אחרת.
Nothing but FACTS.עושים רצה, הליכה, ריצה, הליכה, ריצה וכו וכו, עד שמתחילים להאריך את הזמנים של הריצה ולקצר את ההליכה...
לא יכול לתת מוניטיןרוצי, תתנשפי, רוצי, תתנשפי, רוצי, תתנשפי. ככה פיתחנו כושר בתור ילדים במשחקי כדורגל בשכונה. עובד מעולה!