צ'יט מוגזם בייומיים האחרונים

Tommy Shelby

משתמש פעיל
374
212
נק' מוניטין:
300
374
212
אז ביומיים האחרונים הייתי בצ'יט גדול מדי (כרגע אני בחיטוב די ארוך כבר חודש וחצי) בדרך כלל אני לא עושה צ'יטים אבל החלטתי לנסות לעשות הסופ"ש העמסת פחמימות ולראות אם זה באמת ישפיע לי על הביצועים באימונים. רק שלצערי השבוע שכחתי לקנות אוכל לסופ"ש אז יצא שאתמול והיום אכלתי בעיקר מה שההורים שלי הכינו לסופ"ש. ללא ספק היה טעים אבל נכנסתי לפלוס קלורי של איזה 2500 קלוריות ביומיים האלו. אומנם אתמול רצתי את הריצה הקבועה שלי של 8 ק"מ והיום הייתי עשיתי עוד אימון קטן בבית והרגשתי מעולה ויותר חזק מבדרך כלל (קסמי הכנאפה).
עד כמה נוראי אלו היומיים האלו? ברור שזה לא ישפיע ושאני אמשיך בחיטוב הרגיל שלי ותוך 5-6 ימים אוריד את זה בחזרה, אבל אני כבר די הרבה זמן בחיטוב ודברים כאלו מעכבים אותי לגמרי.
מה אפשר לעשות? כדאי להוסיף עוד אירובי ולעלות את הכמות ל4 אימונים אירובים בשבוע ו3 כוח?

ההשפעה שיש ליומיים האלה לעומת תקופה ארוכה של חיטוב היא אפסית, מה גם ש2500 קלוריות נשמע הערכת יתר מוגזמת או שבאמת נכנסת ל"בולמוס" מטורף, כי אני מאמין שההורים שלך לא מכינים ג'אנק בשמן עמוק (סטייל מקדונלדס) ו2500 קלוריות באוכל "רגיל" זה לא מעט אוכל. מה הנייטרלי שלך?
עד כמה נוראי? לא נוראי אם אתה ממשיך בחיטוב ולא חוזר על זה כל שבוע.
מה אפשר לעשות? לעשות צ'יטים נורמאליים לא לאכול כפול ממה שאתה צורך בדרך כלל. אתה יכול יום-יומיים-שבוע להגדיל את הגרעון אם באמת היית בפלוס של 2500.
לעלות את האירובי כן- אם אתה חושב שתמשיך לא לעמוד בחיטוב כדי לאפשר כניסה לגרעון בלונג ראן. להכניס אירובי בשביל "לשרוף" את ה5000 קלוריות פלוס שהכנסת לטווח הארוך לא יעשה כלום.
אבל אני כבר די הרבה זמן בחיטוב ודברים כאלו מעכבים אותי לגמרי.

תתכנן מראש את הארוחות שלך, תדאג לא להכנס לבינג' ואם אתה לא מצליח להלחם עם הרעב ונופל כל הזמן, יש יש המון דרכים לטפל בזה כמו מאכלים דלי קלוריות אבל גדולים מבחינת הכמות, קפה, זירו, סודה, פירכיות ועוד אין סוף. אתה יכול כאמור גם להגדיל את ההוצאה הקלורית שלך כדי שתוכל לאכול יותר ועדיין להיות בגרעון הרצוי.
דברים כאלה על בסיס קבוע אכן יעכבו אותך, אבל יומיים כאלה אחת לשנה נניח, לא יעשו את ההבדל. השאלה איפה אתה נמצא בטווח בין אחת ל לבין ליפול לבולמוסים כאלה כל שבוע שבועיים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה, יכול שהגזמתי טיפה עם ה2500 אבל אני מעדיף לעגל כלפי מעלה דברים שאני לא בטוח ב100 אחוז בהרכב שלהם לגמרי. הנייטרלי שלי הוא בסביבות ה1,500 ביום מנוחה (אני 1.60 ושוקל בסביבות ה64). הכנסתי 2500 יותר במשך היומיים האלו ביחד, בסביבות ה1500 אתמול ועוד איזה 800-1000- עודפים היום.
זהלא משהו שאני עושה באופן קבוע ובדרך כלל הציטים שלי הם פעם בשבוע - שבועיים אבל קטנים ואני נכנס במקרה הכי גרוע לפלוס של 300. אבל באמת השבוע לא הספקתי ללכת לסופר לפני שישי שבת. כרגע אני נמצא אחת ל.... זה באמת לא קורה הרבה אבל כן יש לי לפעמים צ'יטים יותר קטנים בשישי שבת אבל לא נוראיים כמו זה
ההשפעה שיש ליומיים האלה לעומת תקופה ארוכה של חיטוב היא אפסית, מה גם ש2500 קלוריות נשמע הערכת יתר מוגזמת או שבאמת נכנסת ל"בולמוס" מטורף, כי אני מאמין שההורים שלך לא מכינים ג'אנק בשמן עמוק (סטייל מקדונלדס) ו2500 קלוריות באוכל "רגיל" זה לא מעט אוכל. מה הנייטרלי שלך?
עד כמה נוראי? לא נוראי אם אתה ממשיך בחיטוב ולא חוזר על זה כל שבוע.
מה אפשר לעשות? לעשות צ'יטים נורמאליים לא לאכול כפול ממה שאתה צורך בדרך כלל. אתה יכול יום-יומיים-שבוע להקטין את הגרעון\להשאר על נייטרלי אם באמת היית בפלוס של 2500.
לעלות את האירובי כן- אם אתה חושב שתמשיך לא לעמוד בחיטוב כדי לאפשר כניסה לגרעון בלונג ראן. להכניס אירובי בשביל "לשרוף" את ה5000 קלוריות פלוס שהכנסת לטווח הארוך לא יעשה כלום.

תתכנן מראש את הארוחות שלך, תדאג לא להכנס לבינג' ואם אתה לא מצליח להלחם עם הרעב ונופל כל הזמן, יש יש המון דרכים לטפל בזה כמו מאכלים דלי קלוריות אבל גדולים מבחינת הכמות, קפה, זירו, סודה, פירכיות ועוד אין סוף. אתה יכול כאמור גם להגדיל את ההוצאה הקלורית שלך כדי שתוכל לאכול יותר ועדיין להיות בגרעון הרצוי.
דברים כאלה על בסיס קבוע אכן יעכבו אותך, אבל יומיים כאלה אחת לשנה נניח, לא יעשו את ההבדל. השאלה איפה אתה נמצא בטווח בין אחת ל לבין ליפול לבולמוסים כאלה כל שבוע שבועיים
שכחתי לצטט:)

הבנתי, אז פשוט תמשיך בחיטוב, אתה יכול ביום יומיים הקרובים להעמיק את הגרעון אבל לא חייב.
יכול להציע לך להכניס "צ'יטים" במהלך היום, 10% מסך הקלוריות היומי, וככה תצטרך פשוט צ'יטים רציניים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז פשוט תמשיך בחיטוב, אתה יכול ביום יומיים הקרובים להעמיק את הגרעון אבל לא חייב.
יכול להציע לך להכניס "צ'יטים" במהלך היום, 10% מסך הקלוריות היומי, וככה תצטרך פשוט צ'יטים רציניים.
זה משהו שאני כן עושה לפעמים, מוסיף חטיף או משהו.
אני אמשיך השבוע כרגיל ואולי אוסיף עוד אירובי, מקווה שזו הפעם האחרונה שזה קורה לי. לפחות לומדים להיות חכמים יותר להבא

זה משהו שאני כן עושה לפעמים, מוסיף חטיף או משהו.
אני אמשיך השבוע כרגיל ואולי אוסיף עוד אירובי, מקווה שזו הפעם האחרונה שזה קורה לי. לפחות לומדים להיות חכמים יותר להבא

אמת, בהצלחה! ואם זה קורה שוב פשוט תשתדל שזה יהיה מצומצם יותר ולא "מוגזם"

לאוהבי להאשים רק את החרדים בתחלואה:
600c50931be09b4a1.jpg
בובי,התבלבת בפוסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית