נק' מוניטין:
300
- 374
- 212
אז ביומיים האחרונים הייתי בצ'יט גדול מדי (כרגע אני בחיטוב די ארוך כבר חודש וחצי) בדרך כלל אני לא עושה צ'יטים אבל החלטתי לנסות לעשות הסופ"ש העמסת פחמימות ולראות אם זה באמת ישפיע לי על הביצועים באימונים. רק שלצערי השבוע שכחתי לקנות אוכל לסופ"ש אז יצא שאתמול והיום אכלתי בעיקר מה שההורים שלי הכינו לסופ"ש. ללא ספק היה טעים אבל נכנסתי לפלוס קלורי של איזה 2500 קלוריות ביומיים האלו. אומנם אתמול רצתי את הריצה הקבועה שלי של 8 ק"מ והיום הייתי עשיתי עוד אימון קטן בבית והרגשתי מעולה ויותר חזק מבדרך כלל (קסמי הכנאפה).
עד כמה נוראי אלו היומיים האלו? ברור שזה לא ישפיע ושאני אמשיך בחיטוב הרגיל שלי ותוך 5-6 ימים אוריד את זה בחזרה, אבל אני כבר די הרבה זמן בחיטוב ודברים כאלו מעכבים אותי לגמרי.
מה אפשר לעשות? כדאי להוסיף עוד אירובי ולעלות את הכמות ל4 אימונים אירובים בשבוע ו3 כוח?
עד כמה נוראי אלו היומיים האלו? ברור שזה לא ישפיע ושאני אמשיך בחיטוב הרגיל שלי ותוך 5-6 ימים אוריד את זה בחזרה, אבל אני כבר די הרבה זמן בחיטוב ודברים כאלו מעכבים אותי לגמרי.
מה אפשר לעשות? כדאי להוסיף עוד אירובי ולעלות את הכמות ל4 אימונים אירובים בשבוע ו3 כוח?