עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח לא חייב על הנקודה העשרונית19.217
נראה שמאוד משנה לך, החלטתי להשקיע ולתת לך את תשובתי המדויקת.חחח לא חייב על הנקודה העשרונית
אני יודע שזה לא הכי קריטי ומה שמשנה זה כשאני מסתכל במראה אבל סתם הייתי רוצה לדעת איפה אני עומד עכשיו ואיפה אני עומד לאחר החיטוב.נראה שמאוד משנה לך, החלטתי להשקיע ולתת לך את תשובתי המדויקת.
וברצינות,
לא משנה, תתמקד במה שחשוב.
תמונה - האם ירדתי בשומן(הבדל של חודש בערך)נראה שמאוד משנה לך, החלטתי להשקיע ולתת לך את תשובתי המדויקת.
וברצינות,
לא משנה, תתמקד במה שחשוב.
למדוד היקפים+משקל+תמונותאני יודע שזה לא הכי קריטי ומה שמשנה זה כשאני מסתכל במראה אבל סתם הייתי רוצה לדעת איפה אני עומד עכשיו ואיפה אני עומד לאחר החיטוב.
אין ספק שאתה צודק אך לא עשיתי זאת מהתחלה, תאמת אין לי מושג אם אצליח חיטוב ארוך אני יעשה כמיטב יכולתי ,בסופו של יום ברור שזה ההעדפה שלי אבל כן הייתי רוצה לשמוע דעות נגיד כי גם מתמונות בלבד אפשר לשפוט , אשמח לשמוע עוד אנשים.למדוד היקפים+משקל+תמונות
לא יעזור סתם מספרים שיעלו לאוויר.
אתה יכול להתחיל חיטוב, אבל זו כמובן צריכה להיות רק בגלל העדפה שלך.
איך שנוח לך להתנהל.
רק קח בחשבון שלא הרבה אוהבים חיטוב ארוך.
חח מה אתה מדליק אותיאור יותר סוס ממך
#רק_אומר
גם לו איןחח מה אתה מדליק אותי
יש לי 0 ציוד , אי אפשר לבנות הרבה שריר מכמה פושאפס
חכה אני עושה חיטוב ארוך עד 67-68 ואני אגלח תשיער שאני לא יהיה קוףגם לו אין
אמר לי שהתחיל ריצות
גבר אמיתי משאיר סוודר בכל מצבואני אגלח תשיער
יהיה לי חם בקיץגבר אמיתי משאיר סוודר בכל מצב
דוקא אימוני משקל גוף לא כזה רע לחיטוב , כאילו מתח, מקבילים ויש טבעות,ניראה לי אםילו עדיף כי במסה לא הייתי משתפר במתח ובחיטוב אני כן ישתפר. ואם כל העניין של החיסונים עכשיו , תקרא לי אופטימי אבל אולי יחזור החדר כושראני חושב שיש לך נקודת פתיחה לא רעה לחיטוב בכלל. אם תוכל להתארגן על ציוד לחיטוב זה יהיה מושלם, ככה תוכל להעלות את העצימות של האימון ולהיכנס לחיטוב רגוע כמו שאמרת. אני מאוד אוהב את הגישה הזו. לאנשים קשה בחיטוב כי הם ממהרים לרדת במשקל, מה שהופך את החיטוב לאגרסיבי מידי. תרכיב לך תפריט שאתה אוהב, מאכלי דלי קלוריות עם דחיסות גבוהה, תמצא משקולות או איזה סטודיו שפתוח בשושו ואני בטוח שיהיו אחלה תוצאות.
דוקא אימוני משקל גוף לא כזה רע לחיטוב , כאילו מתח, מקבילים ויש טבעות,ניראה לי אםילו עדיף כי במסה לא הייתי משתפר במתח ובחיטוב אני כן ישתפר. ואם כל העניין של החיסונים עכשיו , תקרא לי אופטימי אבל אולי יחזור החדר כושר
ידוע אח , אני יודע שזה ממש לא אידיאלי אבל זה המצב הקיים , חלום שלי שיפתחו את החדרי כושר ומה לעשות שלא בורכתי בחדר כושר בבניין ,בלי שום קשר אני ממש סובל מהסטריט וזה ממש לא בשבילי , אני מתגעגע לחדר כושר. אגב לדעתך אפשרי לרדת ל10% שומן בחיטוב הזה? ולדעתך להמשיך מסה עד שיחזרו חדרי כושר? כי אני כבר צברתי הרבה שומן ואם אני עושה חיטוב ארוך לא רוצה ממש מאוחר ואני אצטרך אפילו לחטב יותר.ממש לא עדיף. בחיטוב יש פוטנציאל הרבה יותר גדול לאיבוד מסת השריר ולכן כמה שתוכל להתאמן חזק יותר ולהפעיל עומס על השרירים ככה תאבד פחות מסת שריר, הגוף יחשוב ״וואו אני אשכרה צריך את כל המסה הזו כדי לתחזק את האימונים...״
אני לא אומר שאי אפשר להגיע לאחלה תוצאות עם אימוני משקל גוף. אני אומר שהרבה יותר קל עם משקולות/מכונות וזה תקף גם למסה וגם לחיטוב.
ידוע אח , אני יודע שזה ממש לא אידיאלי אבל זה המצב הקיים , חלום שלי שיפתחו את החדרי כושר ומה לעשות שלא בורכתי בחדר כושר בבניין ,בלי שום קשר אני ממש סובל מהסטריט וזה ממש לא בשבילי , אני מתגעגע לחדר כושר. אגב לדעתך אפשרי לרדת ל10% שומן בחיטוב הזה? ולדעתך להמשיך מסה עד שיחזרו חדרי כושר? כי אני כבר צברתי הרבה שומן ואם אני עושה חיטוב ארוך לא רוצה ממש מאוחר ואני אצטרך אפילו לחטב יותר.
הבנתי , אני מאמין שיפתחו בקרוב החדרי כושר אי אפשר לסגור אותם לנצח.האם אפשרי לרדת ל 10% שומן? בטח. אתה לא צריך אפילו אימוני משקל גוף. מספיק גרעון קלורי ואירובי (שגם הוא לא באמת חובה), השאלה כמה מסת שריר תאבד בדרך הזו. החוכמה היא למזער איבוד שריר פוטנציאלי בזמן הירידה ובדרך שאתה מציע יהיה קשה מאוד.