עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזר לי בכמה דברים.. אבל זה רק אני או שהדרך שהוא מראה איך ללחוץ שונה קצת מהדרך של ריפטו?
למשל המוט אצלו אמור לרדת לאיזור שמתחת לחזה ואני זוכר שלפי הDVD והסרט של ריפטו המוט צריך לרדת לחזה.
גם הוא תופס אל המוט בצורה מסוכנת קצת.... הוא יכול להחליק למתאמן מתחיל.
מישהו יכול להביא סרטון ברור שמסביר את הטכניקה של הבנץ' פרס כמו שצריך (לא מצאתי משהו נורמלי של דייב טייט) או שחובה לקרוא ב-SS?
מה השאלה? אם הטכניקה שהוא מראה זאת הדרך האופטימלית? בשביל להרים כמה שיותר כנראה שכן, כי הוא לוחץ כמו PL והם כידוע מנסים ללחוץ כמה שיותר משקל. כשאתה אומר T אתה מתכוון שהזרועות ממשיכות בקו הכתפיים? אם כן אז זאת דרך די נוראית ללחוץ, מזיק ומקטין את טווח התנועה, אם שאלת אם טכניקת הT כמו שקראת לה היא הדרך האופטימלית אז התשובה היא ממש לא.אסור לעשות T POSITION או מה שזה לא יהיה כדי להוריד מהלחץ על הכתפיים נכון ?
אבל זאת הדרך האופטימלית לעשות בנץ' ? ככה אני מרים את המקסימום ?
אם הבנתי נכון הכוונה בT היא הדרך שבה ריפטו ממליץ ללחוץ ... האם זה אומר שהדרך אינה נכונה מבחינה אנטומית?😳מבחינה מכנית, ה T הזה שאתם מתארים כאן זה כן אופטימלי, כי זו הדרך היחידה ללחוץ בקו ישר. מבחינה אנטומית זה גרוע.
אם הבנתי נכון הכוונה בT היא הדרך שבה ריפטו ממליץ ללחוץ ... האם זה אומר שהדרך אינה נכונה מבחינה אנטומית?😳
אז באיזה זווית המרפקים צריכים להיות בשביל שלא יהיה עומס על הכתפיים אני ממש מבולבל והכתף השמאלית שלי הורגת אותי אחרי הבנץ' שעשיתי לפני יומיים :\