הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 5 טעויות בבנצ' - דייב טייט

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
עזר לי בכמה דברים.. אבל זה רק אני או שהדרך שהוא מראה איך ללחוץ שונה קצת מהדרך של ריפטו?
למשל המוט אצלו אמור לרדת לאיזור שמתחת לחזה ואני זוכר שלפי הDVD והסרט של ריפטו המוט צריך לרדת לחזה.

• פותח/ת השרשור
עזר לי בכמה דברים.. אבל זה רק אני או שהדרך שהוא מראה איך ללחוץ שונה קצת מהדרך של ריפטו?
למשל המוט אצלו אמור לרדת לאיזור שמתחת לחזה ואני זוכר שלפי הDVD והסרט של ריפטו המוט צריך לרדת לחזה.

כן מעט שונה, יותר נמוך והזוית של הידיים קצת שונה, הוא לוחץ כמו PL

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם הוא תופס אל המוט בצורה מסוכנת קצת.... הוא יכול להחליק למתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
גם הוא תופס אל המוט בצורה מסוכנת קצת.... הוא יכול להחליק למתאמן מתחיל.

רק בסרטון הזה (הוא לא תופס ככה שהוא עובד, ובאמת אתה צודק שזה מטעה)
תוספים באחיזה סגורה

מישהו יכול להביא סרטון ברור שמסביר את הטכניקה של הבנץ' פרס כמו שצריך (לא מצאתי משהו נורמלי של דייב טייט) או שחובה לקרוא ב-SS?

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול להביא סרטון ברור שמסביר את הטכניקה של הבנץ' פרס כמו שצריך (לא מצאתי משהו נורמלי של דייב טייט) או שחובה לקרוא ב-SS?

מה שהבאתי פה רק תחזיק באחיזה סגורה
יש לך את זה גם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אסור לעשות T POSITION או מה שזה לא יהיה כדי להוריד מהלחץ על הכתפיים נכון ?
אבל זאת הדרך האופטימלית לעשות בנץ' ? ככה אני מרים את המקסימום ?

• פותח/ת השרשור
אם תרים כמו שדייב ממליץ אחרי שתתרגל אתה תרים יותר ברוב המקרים

הבנץ' של דייב סבבה, אני זוכר שהייתי מרים איתו יותר
ב-SS אני עושה כמו שריפ מסביר, כשאני אסיים SS אני אחליף לסטייל של דייב

אסור לעשות T POSITION או מה שזה לא יהיה כדי להוריד מהלחץ על הכתפיים נכון ?
אבל זאת הדרך האופטימלית לעשות בנץ' ? ככה אני מרים את המקסימום ?
מה השאלה? אם הטכניקה שהוא מראה זאת הדרך האופטימלית? בשביל להרים כמה שיותר כנראה שכן, כי הוא לוחץ כמו PL והם כידוע מנסים ללחוץ כמה שיותר משקל. כשאתה אומר T אתה מתכוון שהזרועות ממשיכות בקו הכתפיים? אם כן אז זאת דרך די נוראית ללחוץ, מזיק ומקטין את טווח התנועה, אם שאלת אם טכניקת הT כמו שקראת לה היא הדרך האופטימלית אז התשובה היא ממש לא.

מבחינה מכנית, ה T הזה שאתם מתארים כאן זה כן אופטימלי, כי זו הדרך היחידה ללחוץ בקו ישר. מבחינה אנטומית זה גרוע.

מבחינה מכנית, ה T הזה שאתם מתארים כאן זה כן אופטימלי, כי זו הדרך היחידה ללחוץ בקו ישר. מבחינה אנטומית זה גרוע.
אם הבנתי נכון הכוונה בT היא הדרך שבה ריפטו ממליץ ללחוץ ... האם זה אומר שהדרך אינה נכונה מבחינה אנטומית?😳

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון הכוונה בT היא הדרך שבה ריפטו ממליץ ללחוץ ... האם זה אומר שהדרך אינה נכונה מבחינה אנטומית?😳

לא
T הכוונה גיליוטינה שהידיים 90 מעלות לגוף
ולא כמו ריפ/דייט ששוברים מרפקים והזוויות שלהם קטנות מ 90 (אצל טייט היא יתר חדה= האמות יותר קרובות לגוף)

נכון, אז מבחינה אנטומית עדיף בלי,
הטכניקה דייב מכלילה את היד אחורית הרבה יותר, ככה שזה ממש קשה בהתחלה ם.O
אבל צריכים להתחיל עם המוט מעל לחזה (קו הפתמות), ולהוריד ישר ולעלות
או שלהתחיל עם המוט מעל לצוואר או קרוב לזה, ואז להוריד בצורה לא ישרה שבה מתחילים להזיז את המוט קדימה בהדרגה ואותו דבר שמעלים (אבל אחורה) ובסוף התנועה המוט חוזר להיות מעל הצוואר (או קרוב לזה) ?

אז באיזה זווית המרפקים צריכים להיות בשביל שלא יהיה עומס על הכתפיים אני ממש מבולבל והכתף השמאלית שלי הורגת אותי אחרי הבנץ' שעשיתי לפני יומיים :\

אז באיזה זווית המרפקים צריכים להיות בשביל שלא יהיה עומס על הכתפיים אני ממש מבולבל והכתף השמאלית שלי הורגת אותי אחרי הבנץ' שעשיתי לפני יומיים :\

תראה את הסרטון של דייב,
הזווית צריכה להיות בערך 45 בין מרפק היד לגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית