הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון על חיסון קורונה

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
רציתי לשאול נגיד שאני עושה חיסון קורונה ביום חמישי אתם חושבים שביום שישי אוכל לעשות אימון רגליים או שזה יפריע לי

יכול להיות שיהיה לך כאב מקומי בכתף באזור של החיסון, אם זאת המנה השנייה יתכן ואף יהיו תופעות לוואי.

יש מצב שתצליח, אני מכיר כאלו שהצליחו עוד באותו היום לעשות אימון ויש כאלו שהיו במיטה שבוע,
הכל תלוי איך תגיב לחיסון

• פותח/ת השרשור
זו מנה ראדונה לא שנייה עם אני עייף יום למחרת ולא מצליח אז עדיף פשוט בשבת לחבר לפול במקום רגליים בשישי ופלג עליון בשבת?
דרך אגב מישהו ממכם התחסן?

רציתי לשאול נגיד שאני עושה חיסון קורונה ביום חמישי אתם חושבים שביום שישי אוכל לעשות אימון רגליים או שזה יפריע לי

מנה ראשונה עשיתי מיד לפני האימון ולא קרה כלום. מנה שנייה מיד אחרי האימון, לא קרה כלום.

• פותח/ת השרשור
עם זה מה שצריך לעשות כדי להיכנס לחדרי כושר אז בדוק חייב
נמאס להתאמן בבית זה סבל
מנה ראשונה עשיתי מיד לפני האימון ולא קרה כלום. מנה שנייה מיד אחרי האימון, לא קרה כלום.
לא הפריע לך לעשות לפני האימון מה פשוט סיימת והלכת ישר לאימון?

עם זה מה שצריך לעשות כדי להיכנס לחדרי כושר אז בדוק חייב
נמאס להתאמן בבית זה סבל

לא הפריע לך לעשות לפני האימון מה פשוט סיימת והלכת ישר לאימון?

סיימתי באתי ללכת לאימון, אמרו שצריך לחכות שם רבע שעה, והייתי כבר על הקפאין הציטרולין והבטא אלנין, אז לא חיכיתי , חייתי על הקצה והתאמנתי.

• פותח/ת השרשור
שמעתי אנשים שאומרים שזה יכול לפגוע בגדילת מסת שריר ושאחרי החיסון יהיה הרבה יותר קשה לפתח וחרא כזה מה אתם אומרים?

שמעתי אנשים שאומרים שזה יכול לפגוע בגדילת מסת שריר ושאחרי החיסון יהיה הרבה יותר קשה לפתח וחרא כזה מה אתם אומרים?
שהם צודקים וכדאי שתפסיק להתאמן בגלל זה.

שזה חרטא והאנשים האלה יגידו לך ויבטיחו לך הרים העיקר שלא תתחסן.

אני התחסנתי אתמול וכבר בערב עשיתי אימון רגליים ויד אחורית...
והיום הספקתי לעשות עוד אירובי שעה!

כל עוד אתה לא מרגיש חולשה/חום או כאבים אתה יכול להתאמן!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית