הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון על חיסון קורונה

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
רציתי לשאול נגיד שאני עושה חיסון קורונה ביום חמישי אתם חושבים שביום שישי אוכל לעשות אימון רגליים או שזה יפריע לי

תודה רבה זה גם רגליים אז הכתף לא נכנסת מאמין שאוכל נראה מה יהיה אפשר לתת רק 10 נקודות מוניטין ביום לא יכול לתת יותר אוסיף מחר עוד
תקשיב לגוף שלך פשוט.. אם אתה מרגיש שאתה יכול לך על זה אם אתה מרגיש משהו מוזר באימון אז פשוט אל תתאמן.

עשיתי את המנה הראשונה אתמול, כרגע יש לי ''גלים'' של חולשה לעומת אתמול שהיה לי כנראה ממש חום ושיט, אני כן יכול להגיד שזה נחלש ככול שהזמן עובר ולמשל מחר אני יודע שבמקרה הכי גרוע אני יוכל לעשות אימון התאוששת

עשיתי את המנה הראשונה אתמול, כרגע יש לי ''גלים'' של חולשה לעומת אתמול שהיה לי כנראה ממש חום ושיט, אני כן יכול להגיד שזה נחלש ככול שהזמן עובר ולמשל מחר אני יודע שבמקרה הכי גרוע אני יוכל לעשות אימון התאוששת
בריאות אחי!

• פותח/ת השרשור
וואלה חייב להגיד התעוררתי היום באמצע השינה כנראה מלחץ על החיסון חזרתי לישון תוך 10 דק בערך

אני לא יודע מה להגיד!
עכשיו הם מראים לכולנו את הדרך למחט
רק תו ירוק,רק פתיחה למחוסנים,רק טיסות למחוסנים.
זאת אומרת
כולם לרוץ אל עבר המחט

אין לי בכלל בעיה,(בתור עצמאי ובתור הורה)
אבל אני לא אוהב את המשחק הזה

הילדים שלך לא קיבלו חיסונים אחרים עד עכשיו?
ודווקא בתור עצמאי אתה צריך לרצות שיותר יתחסנו והעולם והכלכלה יתחילו לשקם את עצמם!

הילדים שלך לא קיבלו חיסונים אחרים עד עכשיו?
ודווקא בתור עצמאי אתה צריך לרצות שיותר יתחסנו והעולם והכלכלה יתחילו לשקם את עצמם!
לכן אמרתי אני בעד
אבל הדרך שבה הם עושים את זה היא לא לעניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית