עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהבתי את הטייץ איילים שלך מאוד:wub:אני התחסנתי אתמול וכבר בערב עשיתי אימון רגליים
תקשיב לגוף שלך פשוט.. אם אתה מרגיש שאתה יכול לך על זה אם אתה מרגיש משהו מוזר באימון אז פשוט אל תתאמן.תודה רבה זה גם רגליים אז הכתף לא נכנסת מאמין שאוכל נראה מה יהיה אפשר לתת רק 10 נקודות מוניטין ביום לא יכול לתת יותר אוסיף מחר עוד
שומעים עלייך בוביעשיתי את המנה הראשונה אתמול,
בריאות אחי!עשיתי את המנה הראשונה אתמול, כרגע יש לי ''גלים'' של חולשה לעומת אתמול שהיה לי כנראה ממש חום ושיט, אני כן יכול להגיד שזה נחלש ככול שהזמן עובר ולמשל מחר אני יודע שבמקרה הכי גרוע אני יוכל לעשות אימון התאוששת
שמעתי אנשים שאומרים שזה יכול לפגוע בגדילת מסת שריר ושאחרי החיסון יהיה הרבה יותר קשה לפתח וחרא כזה מה אתם אומרים?
נשמע מאיים משהו.אהבתי.תפנה אותם אליי בבקשה
נשמע מאיים משהו.אהבתי.
אני לא יודע מה להגיד!
עכשיו הם מראים לכולנו את הדרך למחט
רק תו ירוק,רק פתיחה למחוסנים,רק טיסות למחוסנים.
זאת אומרת
כולם לרוץ אל עבר המחט
אין לי בכלל בעיה,(בתור עצמאי ובתור הורה)מה הבעיה בזה?
אתה לא חייב לשחק אותו, אבל הפרס הוא לשחקנים.אין לי בכלל בעיה,(בתור עצמאי ובתור הורה)
אבל אני לא אוהב את המשחק הזה
אין לי בכלל בעיה,(בתור עצמאי ובתור הורה)
אבל אני לא אוהב את המשחק הזה
לכן אמרתי אני בעדהילדים שלך לא קיבלו חיסונים אחרים עד עכשיו?
ודווקא בתור עצמאי אתה צריך לרצות שיותר יתחסנו והעולם והכלכלה יתחילו לשקם את עצמם!
לכן אמרתי אני בעד
אבל הדרך שבה הם עושים את זה היא לא לעניין
ביטול קנסות,שחרור תנאים למשכנתא,הפחתת תשלומים קבועים בעסק...איך היית מתמרץ חוששים או מתנגדי חיסונים להתחסן על מנת למגר את המגפה?