הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון על חיסון קורונה

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
רציתי לשאול נגיד שאני עושה חיסון קורונה ביום חמישי אתם חושבים שביום שישי אוכל לעשות אימון רגליים או שזה יפריע לי

ביטול קנסות,שחרור תנאים למשכנתא,הפחתת תשלומים קבועים בעסק...

גם הטבות כלכליות נשקלות להבנתי למתחסנים..
הנחה בארנונה וחשבון חשמל.
146810800_266292568187859_8509724514671797641_o.jpg

חלילה,אני נגד אלימות

כמילות השיר (אתה זקן,בטוח מכיר):
'זה סימן בשבילי,זה סימן בשביל כולם..'

אוי זה פשוט חרא טהור..
ולמה הם מנסים לעשות צלבי קרס עם הידיים? 🤣
נו לפחות מספר 5 בעבודה מופיעה בקליפ..😳

• פותח/ת השרשור
תגידו בזמן האחרון בגלל שאני ישן ליד הכביש כל המכוניות גורמות לי להתעורר וכל דבר קטן רוצה לקנות אטמים זה עוזר באמת להפחית רעש

אולי גם הוא יבוא? (@Dark Soul Omega )
אני מפחד לשיר את ההמשך..
תגידו בזמן האחרון בגלל שאני ישן ליד הכביש כל המכוניות גורמות לי להתעורר וכל דבר קטן רוצה לקנות אטמים זה עוזר באמת להפחית רעש
אפשרי

קורה לי גם,שומע אופנועים ממרחקים
אבל אצלי זה מחלה, כי אני גם מזהה כמנ צילינדרים ואיזה אגזוז

• פותח/ת השרשור
מי שעשה את האימון יום אחרי עשיתם עם כאב ביד כי יש לי כאב מקומי ברגע שאני מזיז תיד זה בסדר לדעתם לעשות אימון רגליים כשכואב שמזיזים תכתף?
לא רוצה לעייף את עצמי או לפגוע היה מישהו שניהיה חולה מזה שהתאמן יום אחרי חיסון שמעתי מה אתם חושבים אמיתי או סתם חרטא?

• פותח/ת השרשור
אני במאה אחוז רוצה להתאמן היום רק רוצה להבין עם לדעתכם זה בסדר שאני לא אמתא את עצמי חולה מחר או משהו

אני במאה אחוז רוצה להתאמן היום רק רוצה להבין עם לדעתכם זה בסדר שאני לא אמתא את עצמי חולה מחר או משהו
תקשיב, תתחיל להתאמן אם תרגיל משהו מוזר(אתה תבין על מה אני מדבר) פשוט תפסיק להתאמן.

• פותח/ת השרשור
סבבה במקרה הכי גרוע ויום אחד לא עשיתי אימון רגליים בגלל החיסון ומחר חוזר לפלג גוף עליון ולשגרה זה גם בסדר לא?

סבבה במקרה הכי גרוע ויום אחד לא עשיתי אימון רגליים בגלל החיסון ומחר חוזר לפלג גוף עליון ולשגרה זה גם בסדר לא?
בסדר גמור. תקשיב לגוף שלך פשוט. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן אז אל תתאמן. לא יקרה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית