הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה DEFICIT DL

Guyabuav16

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הבנתי בעיקר מהיוטיוב שהתרגיל מיועד לשיפור טווחים בדד ליפט הרגיל
מצד שני אחד המאמנים בבוקס אמר שהמטרה של התרגיל הוא לשפר את הCLEAN (במשקל ובטכניקה)
מה המטרה שלו?

כעקרו כמו שאמרת משפר את הטווח תנועה בתרגיל
נותן לגוף אינדיקציה איך להתמודד אם סטרסט (גריינד וכו') תוך כדי הרמה
ומשפר את היציאה מהתחתית שזה תחילת ההרמה מהריצפה

דדליפט הוא התרגיל היחידי שמתחיל ממאמץ.

בסקוואט אתה יורד למטה עם המשקל, וכשאתה מגיע לתחתית, אתה כבר מכווץ היטב ומתחיל לעלות.

גם הבנץ' ככה, אתה מוציא את המוט, מוריד אותה לחזה, וכשאתה מתחיל לעלות, אתה כבר מכווץ היטב בגלל הירידה.

תנסה פעם להניח את הסקוואט נמוך על המגינים ולהתחיל להרים משם. זה קשה מאוד. זה לא קל להיכנס לפוזיציה ולהגיע לכיווץ ראוי. אותו דבר נכון גם לבנץ'.

זה האתגר של הדדליפט, לגשת למוט, להיכנס לכיווץ ולפוזיציה נכונה כדי להתפרץ עם המוט. זה אולי הפרט הכי מורכב וחשוב לדדליפט.
לכן, הדפסיט דדליפט מאתגרת אותך מנקודה נמוכה יותר כדי ללמד אותך להיכנס נכון לדדליפט. במיוחד לאנשים שחלשים מהרצפה, הדפסיט יכול לעזור.

למי הייתי נותן את זה? לאנשים עם קושי לנתק את המוט מהרצפה. לאנשים עם גב עגול, או שלא יודעים או מצליחים להיכנס מכווץ לדדליפט.

למי לא הייתי נותן? למושכי סומו לא אמהר לתת. לאנשים עם קושי בנעילה.

אני לא ווייטליפטר, אז אני לא יודע מה התפקיד של התרגיל הזה אצלם. אבל אני יכול לדמיין שזה שימושי להם כמו אצלנו. אם הגב מתעגל מחוסר כיווץ, וללמד את הסאט אפ היטב.
התחלתי להתאמן עם באפלו באר בנץ', זה נותן לי יותר עומק בתחתית, שאני מקווה תעזור בהתפרצות בבנץ' התחרותי.
וזה לדעתי אחד הדברים המעולים שיש בדאמבלים, האפשרות לרדת עמוק יותר ממוט.

פשוט מוסיף עוד כמה סנטימטר לתנועה. יותר קשה זה בטוח, תתחזק בו אז תתחזק גם ברגיל, אבל זהו. שום דבר קסום.

מה שכן, מאוד מאוד סטרסי על הגוף ולא הייתי מתכנן אותו בחיים כמשיכה בינונית בשבוע אימונים, ורק כמשיכה כבדה. סטיף לג מתאים לזה הרבה יותר, רומני גם. להתאושש מדדליפט כבד ודפיציט בינוני/כבד בשבוע אחד זה משהו שמתאים ליחידי סגולה לדעתי.

הוא ישפר את הקלין כי הוא יחזק את המשיכה שלך, ובשביל 120 קלין צריך קודם 120 דדליפט. אבל זה גם דדליפט רגיל יעשה, ואפילו יותר, כי המשקלים שתחזיק יהיו יותר גבוהים.

צודק, התכוונתי תרגיל קונבנציונלי עם מוט.
אבל חשבתי גם על פרס, אבל גם בפרס אתה צריך קודם להוציא את המוט לפני שאתה לוחץ.
חוצמזה, על תתעכב על זה, הרעיון זה מה שחשוב.
פריקינג 47 קילו שייק... חולה נפש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית