הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לקניית lifting straps?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך
רצועות משיכה לדדליפט | Deadlift Straps מיי בודי ספורט
חשבתי על אלו. מישהו מכיר? יש הבדל משהו להשוות בסטראפס? להסתכל על החומרים שהם עשויים או משהו?

קניתי כאלה בbodybuilding אי שם ב2015
הם בדיוק מה שאתה צריך, ממליץ

Harbinger Neoprene Padded Lifting Straps at Bodybuilding.com: Best Prices for Neoprene Padded Lifting Straps
זה הלינק אבל כבר לא מוכרים אותם באתר הזה

• פותח/ת השרשור
₪ 6.79 37%OFF | חדש 2pcs כושר הרמת משקל רצועות הרמת משקל חגורת גוף בניין כפפות לנשים גברים כושר קרוספיט משקולות כוח
US $2.07 37% OFF|Nieuwe 2 Pcs Gym Hijsbanden Gewichtheffen Pols Gewicht Riem Body Building Handschoenen Voor Vrouwen Mannen Fitness Crossfit Halters power|Fitnesshandschoenen| - AliExpress
נראה לכם אלו בסדר?

שמע כעיקרון אין לדעת, פעם חבר גם הזמין משהו בסגנון שהיה זול וזה נקרע לו אחרי כמה אימונים
מה ששלחת ב65 שקל יש לי את אותם הרצועות בדיוק והם מחזיקות לי כבר כמה שנים

• פותח/ת השרשור
שמע כעיקרון אין לדעת, פעם חבר גם הזמין משהו בסגנון שהיה זול וזה נקרע לו אחרי כמה אימונים
אוקי תודה רבה.
אגב באיזה משקל הוא השתמש שנקרע לו?

₪ 6.79 37%OFF | חדש 2pcs כושר הרמת משקל רצועות הרמת משקל חגורת גוף בניין כפפות לנשים גברים כושר קרוספיט משקולות כוח
US $2.07 37% OFF|Nieuwe 2 Pcs Gym Hijsbanden Gewichtheffen Pols Gewicht Riem Body Building Handschoenen Voor Vrouwen Mannen Fitness Crossfit Halters power|Fitnesshandschoenen| - AliExpress
נראה לכם אלו בסדר?
כן בסדר גמור מי שאומר לך שלא מבלבל בביצים תתחדש

נראה לכם אלו בסדר?
נראה לי כן, הרמתי עם הזולות מאיביי 200-230 קילו לאורך תקופה והכל היה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית