הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קילו בשבוע

• פותח/ת השרשור Idan a
  • פורסם בתאריך

Idan a

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכולם

אני בן 21
1.77
73 קילו

מתאמן כבר 9 חודשים בעיקר משקל גוף וחוץ מירידה במשקל ברמה של להחליף מידות מכנסיים וטיפה נפח שעלה לא קרה הרבה

התחלתי לפני שבוע תפריט מסה-(3000 קל׳ 230 גרם חלבון)
בייעוץ חבר שמתאמן באופן רציני בגדול בגלל הסיבה שלדעתנו לא אכלתי מספיק חלבון (120 גרם חלבון באופן ממוצע)

אני כבר שבוע עם התפריט הזה לא חורג
החלפתי גם את האימון לאימון טבעות שהוא מאוד עצים לי וטוב
ועליתי קילו בשבוע

אני מסתכל על עצמי ואני לא רואה ככ את הקילו לא בשריר ובמיוחד לא בשומן וזה מרגיש לי מאוד חריג
/נשקלתי באותו יום שלישי בבוקר באותם תנאים/

אשמח לחוות דעת,תפריטים מומלצים,בנוסף אתמול שמתי לב שיש לי קליקים מכתף שמאל בתנועה מסויימת רציתי אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת

• פותח/ת השרשור
מצטער על הדיליי.
התפריט סביר*, וכנראה שיעבוד לך בהתחלה. השאלה מה יקרה אחרי כמה חודשים - לא ימאס לך מאכילה מצומצמת של מזון מאותה רשימה?
קיבלת מעלה כללים גמישים יחסית כדי שתוכל לאכול פחות או יותר בריא ובהתאם למטרות שלך, תוך כדי שיש לך יכולת בחירה מה לאכול ומתי.

אם אתה רוצה לעבוד עם תפריט וזה מתאים לך כרגע לך על זה, רק תבין שזו טקטיקה זמנית ועליך לרכוש כלים לבצע החלפה של מזון בהתאם למה שמתאים/מתחשק לך. כלומר, מתישהו כדאי ללמוד כיצד לכמת את מה שאתה אוכל ולהחליף למשל חלק מהתפריט בפיצה שתרצה לאכול עם חברים. בקיצור, המטרה שתהיה עצמאי.

___
פרט ל:
-אין טעם בהגבלה של פירות או ירקות, בין אם לצבע מסוים או כמות / סוג. תאכל כל עוד זה נכנס לך בערכים הסופיים של התפריט.
-כמות השומן נמוכה למדי (לא הייתי מגיע ל-53 גרם שומן כמעט בשום תסריט, אלא בחיטוב שבו כבר אין מאיפה לקצץ קלוריות), הייתי מחליף חלק מהפחמימה בשומן כדי לתת טעם לאוכל ולהשיג יותר קלוריות בפחות נפח. כפי שכתבתי מעלה, זו החלטה שתתקבל בהתאם להעדפות שלך.

שמע אתה מקצוען
אני אקח לצומת ליבי תודה

הייתי פשוט מתיישב על הרצפה בתחילת המכות ואף אחד לא הבין למה, עד ששלפתי פתאום heel hook ונגמר הסיפור
מקצוען אתה
תלמד אותי את סודותייך בובי

(יש לי כמה GI בבית)

אצל מי אתה מתאמן אמרנו?
אצל מי לא?
בקונג פו אצל סיפו ספיר טל
בMMA/BJJ אצל רועי נאמן
ובשאר אצל אנשים לא ידועים

הmma יעזור?
לא
אבל שליפה דריכה כן
תלוי סיטואציה בעיקר
אבל אם כבר,מה שיעזור זה הזמן תגובה שלך
הן בשליפה-דריכה והן בפצצה ליד שמחזיקה את הסכין

כמה כבר יצא לך לשלוף בכלל ?

תלוי סיטואציה בעיקר
אבל אם כבר,מה שיעזור זה הזמן תגובה שלך
הן בשליפה-דריכה והן בפצצה ליד שמחזיקה את הסכין

כמה כבר יצא לך לשלוף בכלל ?
סתם לפעמים זה יעזור פשוט השיטה שלי יעילה יותר
לצערי בנתיים יש לי רק ארגוני מתוך עצלנות מהתהליך (הלא כל כך מסובך בשבילי) אז אני סתם מדבר באוויר

0 פעמים, אבל עם החריף (פלפל) סיימתי בלון חצי בעבודה חצי בכבישי ישראל

סתם לפעמים זה יעזור פשוט השיטה שלי יעילה יותר
דרלינג,תבוא לסדנת שימוש בנשק,תבין דבר או שניים

לצערי בנתיים יש לי רק ארגוני מתוך עצלנות מהתהליך (הלא כל כך מסובך בשבילי) אז אני סתם מדבר באוויר
ארגוני משום מה יותר קשה להוציא
לדעתי תוציא,זה לא מזיק
אבל עם החריף (פלפל) סיימתי
או אה כמה סיפורים יש לי עם הדבר הזה..

שבתכלס,עובד לא רע

בעבודה חצי בכבישי ישראל
עכשיו חובה עלייך לספר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית