בוא נירגע רגע, אני לא בא לקחת צד ולומר מי צודק ומי לא. אולי בכלל אין אלוקים, והתורה היא המצאה, זה לא רלוונטי.אני יחזור על אותו חרא אתה לא מחליט על הדת , אתה סך הכול אדם קטן ופצפצון עם דעה עצמית אתה חושב שאתה פועל לפי לוגיקה רק בגלל שאתה מפרש ספר שבכלל לא רלוונטי לתקופה שיש פאקניג חשמל ומים זורמים לפי העקרונות שלך(שסורי להגיד הם לא אבסלוט), ובמקרה הכי טוב אתה סך מפרש אותו לפי מה שהרבנים מזרם שלך אמרו לך כי לפי העקרונות שלהם. ודרך אגב שינו את הדת שלך כבר אלף פעם ואני יכול להבטיח לך שיעשו את זה שוב.
אני חושב שזה בכלל חוצפה אנושית, אם יש אל שיצר בצורה תבונית את העולם הזה אז המחשבה שאפשר לקבץ את כול המחשבה והתבונה שלו לאוסף מילים עלי אדמות היא מגוחכת עד לצחקוק. ועוד לחשוב שאתה יכול לדבר בשמוזה משהו סטייל חטא הגאווה רק עם הרבה יותר וקרבנות
אין פרשנות בה תופס נישואין בין שני גברים לפי התורה. תפתח אותה, תקרא, ותראה לי, אני משער שבכלל לא התעמקת בכלל בזה.
להגיד שאני ציפור לפי ההגדרה שלי, אני יכול לומר. אבל לומר שאני ציפור לפי ההגדרה שלך, איני יכול, במיוחד אם ציינת במפורש שההגדרה שלך לציפור הוא שאפקע מביצה.
שני גברים יכולים לקבוע שהם נשואים לפי ההגדרה שלהם. אבל לקבוע שהם נשואים לפי ההגדרה של התורה שכותבת מפורש שמלבד האיסור של משכב זכור (ואין צורך שתתעקב על זה, כי זה לא רלוונטי) יש הגדרה מאוד פשוטה וברורה לנישואין, שנאמר "כי יקח איש אישה...".
שוב, מצידי שיקראו לעצמם נשואים, אבל זה פשוט טפשי לומר שאתה נשוי לפי ההגדרה של משהו שבמפורש אומר שאתה לא.
תגיד שאתה אלוף הארץ בפאוורליפטינג כי עשית מתח פעם אחת. לא כך מוגדר האלוף. מצידי שתחשוב שאתה האלוף, אבל זה לא לפי ההגדרה של האיגוד אליה אתה מתיימר להשתייך.