נק' מוניטין:
270
- 1,371
- 575
זה היופי בדמיון, הוא מאפשר לך לראות סיטואציות שלא קורות במציאותשלא תבין שלא הבנתי את הכוונה שלך העניין המצער פה שזה כזה רחוק שאי אפשר לדמיין את זה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה היופי בדמיון, הוא מאפשר לך לראות סיטואציות שלא קורות במציאותשלא תבין שלא הבנתי את הכוונה שלך העניין המצער פה שזה כזה רחוק שאי אפשר לדמיין את זה
כמו שלאשכול הזה תהיה מסקנה מספקתזה היופי בדמיון, הוא מאפשר לך לראות סיטואציות שלא קורות במציאות
אשכולות פוליטיקה זה ברור שיהיו 0 מסקנות ואולי בנאדם 1 מתוך 1000 ישנה את הבחירה שלו בעקבות צפיה בזהכמו שלאשכול הזה תהיה מסקנה מספקת
אין ייתכנות לדיפרנציאלי במדינה שבה הערבים והחרדים הם מדינה בתוך מדינה, אתה צריך להבין מה קורה כשיש לך ציבורים כ"כ עצומים שמסרבים.הכל נכון.אין לי בעיה עם רה״מ מושחט לחלוטין כל עוד הוא פועל לטובת המדינה, ומדי פעם מרוויח פה ושם.
רה״מ כיום פועל אך ורק למען המשך כהונתו כרה״מ. לא אוכף את ההלוויות ההמוניות, לא פותח ערים בצורה מותנית בצבע הרמזור, אשכרה זורק כסף על העם למרות שהמון לא צריכים.. זה לא רק שהפעולות האלו הם רק החלטה שגויה, ניתן לראות מיד שלכל פעולה ופעולה רווח פוליטי אדיר.
אין ייתכנות לדיפרנציאלי במדינה שבה הערבים והחרדים הם מדינה בתוך מדינה, אתה צריך להבין מה קורה כשיש לך ציבורים כ"כ עצומים שמסרבים.
אין לך שום סימוכין שהוא מכריע לטובת עצמו, בטח שלא בכל פנייה אפשרית. אלו טענות נוחות של הצד השני, שעושה דמוניזציה.הכל נכון.אין לי בעיה עם רה״מ מושחט לחלוטין כל עוד הוא פועל לטובת המדינה, ומדי פעם מרוויח פה ושם.
רה״מ כיום פועל אך ורק למען המשך כהונתו כרה״מ. לא אוכף את ההלוויות ההמוניות, לא פותח ערים בצורה מותנית בצבע הרמזור, אשכרה זורק כסף על העם למרות שהמון לא צריכים.. זה לא רק שהפעולות האלו הם רק החלטה שגויה, ניתן לראות מיד שלכל פעולה ופעולה רווח פוליטי אדיר.
אין לך שום סימוכין שהוא מכריע לטובת עצמו, בטח שלא בכל פנייה אפשרית. אלו טענות נוחות של הצד השני, שעושה דמוניזציה
אני לא יודע איך נראה הרחוב החרדי.אם אתה מנסה להצדיק ולהסביר את ההתנהלות של הממשלה ובפרט של ביבי בזמן המשבר, אתה נכנס לדיון שאין לך סיכוי בו.
אתחיל עם 2 שאלות
1. איך זה לעזעל שאין עדיין תקציב במדינה?
2. איך זה שבמגזר החרדי אין אכיפה שקרובה לעשירית מהאכפיה בשאר המגזרים?
מה?לגבי התקציב אני לא מעורה, אוחנה בזמנו אמר שרבות המדינות באירופה שלא פסקו תקציב בגלל חוסר ידיעה כיצד תתקדם המגיפה.
אני לא יודע איך נראה הרחוב החרדי
אני כן יודע שבאופן כללי החברה הזאת היא לא חברה בליינית. כשהעסקים סגורים
ההפרות אצלם ברובן הן כנראה הפרות ממוסדות ולא אינדיבידואליות
ועל זה אני אמרתי ואגיד שוב, אין לך יכולת סבירה ולא מזעזעת, לכפות פתאום על ציבור שלם, ללכת נגד המנהיגים שלו, זאת מפלצת שאתה גידלת במשך עשרות שנים, ואם אתה תלך בכוח יהיו מראות חולניים וגם לא דמוקרטיים במיוחד
לגבי התקציב אני לא מעורה
להעביר כספים לדברים חיוניים אפשר גם בלי תקציב רשמי, זה קרה וקורה
לגבי התקציב אני לא מעורה, אוחנה בזמנו אמר שרבות המדינות באירופה שלא פסקו תקציב בגלל חוסר ידיעה כיצד תתקדם המגיפה.
חחחחחחחחחחחחחאני לא יודע איך נראה הרחוב החרדי.
אני כן יודע שבאופן כללי החברה הזאת היא לא חברה בליינית. כשהעסקים סגורים, הם כנראה פחות יתניידו נגד החוק.
ההפרות אצלם ברובן הן כנראה הפרות ממוסדות ולא אינדיבידואליות,
ועל זה אני אמרתי ואגיד שוב, אין לך יכולת סבירה ולא מזעזעת, לכפות פתאום על ציבור שלם, ללכת נגד המנהיגים שלו, זאת מפלצת שאתה גידלת במשך עשרות שנים, ואם אתה תלך בכוח יהיו מראות חולניים וגם לא דמוקרטיים במיוחד.
כי יש כאן סיטואציה עדינה שגולשת לעריצות הרוב.
אתה מבין שמול חברה ערבית שלמה אתה אולי יכול להיכנס עם צבא לכפרים ולנהל מלחמות אבל ככה לא מנהלים מדינה אלא ככה מפרקים אותה לחתיכות קטנות.
השאלה כאן היא לא על כמה נשק יש למשטרה אלא על איך מנהלים מדינה.
לגבי התקציב אני לא מעורה, אוחנה בזמנו אמר שרבות המדינות באירופה שלא פסקו תקציב בגלל חוסר ידיעה כיצד תתקדם המגיפה.
להעביר כספים לדברים חיוניים אפשר גם בלי תקציב רשמי, זה קרה וקורה.
אני יכול לומר שעם המשילות המזעזעת שהייתה עד עכשיו, גם אם המהלך הזה היה ציני כמו מה שאתה מתכוון לטעון, זה מוצדק לחלוטין, כי הממשלה נהייתה פשוט בדיחה.
יושבת לך הממשלה ומחליטה על סגר ברוב קולות, בא אדם אחד עלוב פרסונה נון גרטה, שמתעקש לעשות מעשים נואשים של אדם טובע, וצועק יש לי סמכות פריטטית!
ושולח אנשים למות, בשביל לעשות כותרות.
אי אפשר לנהל מדינה עם האינטליגנציה ומניפולטיביות גן הילדים של גנץ
לכל מי ששוקל להצביע לירון זליכה, שידע שהבנאדם, מאז שעזב את משרד את האוצר מכר את נשמתו להסתדרות ומאז הפך להיות פרזנטור של הארגון שאם יש סיבה שיקר כאן, אז זה בגללו. לבנאדם כזה אין טיפה של אינטגריטי ובינו לבין הורדת יוקר המחיה אין שום דבר.הוא לא מפריך שום אידיאולוגיה כלכלית בסרטון מסכן של שתי דקות.
זליכה עשה המון דברים טובים בכלכלה, ויכול לחסוך ולהשיג המון כסף עם המלחמה שלו בטייקונים, שהוא היחיד שיכול להוביל
לכל מי ששוקל להצביע לירון זליכה, שידע שהבנאדם, מאז שעזב את משרד את האוצר מכר את נשמתו להסתדרות ומאז הפך להיות פרזנטור של הארגון שאם יש סיבה שיקר כאן, אז זה בגללו. לבנאדם כזה אין טיפה של אינטגריטי ובינו לבין הורדת יוקר המחיה אין שום דבר.
(כמובן שהסרטון הזה הוא קשקוש)
למה זה נגד החילונים?כשר חינוך קידם את ההדתה במערכת החינוך
כשיש לתלמיד 9 שעות דת בשבוע, במיוחד כשנלמדת כעובדה ולא בצורה ביקורתית, אלה 9 שעות שבהם הוא יכל ללמוד משהו עם יותר פרקטיקה לחיים.למה זה נגד החילונים?
משום מה כל חילוני שרק שומע את המילה "הדתה" כבר מדמיין "מדינת הלכה" ושמוציאים אותו להורג כי הוא לא הניח תפילין...
גם לו יצוייר (בנימה ביינישי"ת) שמחר ראש הממשלה הוא סמוטריץ כאשר לצייונות הדתית יש 61 מנדטים אתה לא הולך להרגיש הבדל באורחות חייך כחילוני.
לא מייד, אבל עם הזמן ובצעדים קטנים יורגש ועוד איךגם לו יצוייר (בנימה ביינישי"ת) שמחר ראש הממשלה הוא סמוטריץ כאשר לצייונות הדתית יש 61 מנדטים אתה לא הולך להרגיש הבדל באורחות חייך כחילוני.
אתה אולי מתכוון לבית ספר דתי, לא זכור לי שהיה 9 שעות לימוד על תורה וכדומה.כשיש לתלמיד 9 שעות דת בשבוע, במיוחד כשנלמדת כעובדה ולא בצורה ביקורתית, אלה 9 שעות שבהם הוא יכל ללמוד משהו עם יותר פרקטיקה לחיים.
דת זה משהו אישי וצריך להיות בעיקר משהו שנלמד בבית. אם תלמיד מבלה יותר שעות בללמוד דת מאשר אנגלית או מדעים, זה בהחלט פוגע בהתפתחות שלו בעולם האמיתי
לא זכור לך כי זה לא היה ככה פעם, זה התהליך של הדתה.אתה אולי מתכוון לבית ספר דתי, לא זכור לי שהיה 9 שעות לימוד על תורה וכדומה.