הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
כמו שלאשכול הזה תהיה מסקנה מספקת
אשכולות פוליטיקה זה ברור שיהיו 0 מסקנות ואולי בנאדם 1 מתוך 1000 ישנה את הבחירה שלו בעקבות צפיה בזה

משום מה זה עדין כיף כל עוד לא יורדים לפסים אישיים

הכל נכון.אין לי בעיה עם רה״מ מושחט לחלוטין כל עוד הוא פועל לטובת המדינה, ומדי פעם מרוויח פה ושם.
רה״מ כיום פועל אך ורק למען המשך כהונתו כרה״מ. לא אוכף את ההלוויות ההמוניות, לא פותח ערים בצורה מותנית בצבע הרמזור, אשכרה זורק כסף על העם למרות שהמון לא צריכים.. זה לא רק שהפעולות האלו הם רק החלטה שגויה, ניתן לראות מיד שלכל פעולה ופעולה רווח פוליטי אדיר.
אין ייתכנות לדיפרנציאלי במדינה שבה הערבים והחרדים הם מדינה בתוך מדינה, אתה צריך להבין מה קורה כשיש לך ציבורים כ"כ עצומים שמסרבים.
זה גם לא הכי דמוקרטי להשליט דיקטטורה על רבע מהאזרחים. אתה במקרה הטוב נבל ברשות החוקה

אין ייתכנות לדיפרנציאלי במדינה שבה הערבים והחרדים הם מדינה בתוך מדינה, אתה צריך להבין מה קורה כשיש לך ציבורים כ"כ עצומים שמסרבים.

אם אתה מנסה להצדיק ולהסביר את ההתנהלות של הממשלה ובפרט של ביבי בזמן המשבר, אתה נכנס לדיון שאין לך סיכוי בו.

אתחיל עם 2 שאלות
1. איך זה לעזעל שאין עדיין תקציב במדינה?
2. איך זה שבמגזר החרדי אין אכיפה שקרובה לעשירית מהאכיפה בשאר המגזרים?

הכל נכון.אין לי בעיה עם רה״מ מושחט לחלוטין כל עוד הוא פועל לטובת המדינה, ומדי פעם מרוויח פה ושם.
רה״מ כיום פועל אך ורק למען המשך כהונתו כרה״מ. לא אוכף את ההלוויות ההמוניות, לא פותח ערים בצורה מותנית בצבע הרמזור, אשכרה זורק כסף על העם למרות שהמון לא צריכים.. זה לא רק שהפעולות האלו הם רק החלטה שגויה, ניתן לראות מיד שלכל פעולה ופעולה רווח פוליטי אדיר.
אין לך שום סימוכין שהוא מכריע לטובת עצמו, בטח שלא בכל פנייה אפשרית. אלו טענות נוחות של הצד השני, שעושה דמוניזציה.
זה גם לא משנה מה הוא אמר על מה ראוי לעשות נאשם בפלילים בעל משרה ציבורית.
בסוף השאלה היא כמה לחם יש לך על השולחן.
אני מסתכל על בעיות ופתרונות.
ואני לא רואה איך מישהו בא ומשחק עם משאבים שהם נניח, חקיקה וכסף, בצורה יעילה יותר כיום.

ולכן אני חושב שכל השאר באים וצועקים רק לא ביבי. כי אין להם באמת יכולת לעשות כלום יותר טוב.
השיח הפך לשיח על טוהר מידות, כשאין שום בעיה עם המידות. תיקים תפורים. בדיחה

אין לך שום סימוכין שהוא מכריע לטובת עצמו, בטח שלא בכל פנייה אפשרית. אלו טענות נוחות של הצד השני, שעושה דמוניזציה

ביבי מתנהל בצורה פאסיבית אל מול המגזר החרדי
תועלת: ביבי שומר על שותפיו המסורתיים קרובים אליו.

במדינה מתוקנת הרב קנייבסקי לא מאיים על רה״מ לפתוח מוסדות, במדינה מתוקנת מוסד שנפתח מקבל 10000₪ קנס, במדינה מתוקנת רשויות אכיפת החוק לא מאפשרות הלוויות המוניות וחתונות של חרדים, במדינה מתוקנת מועבר תקציב, במדינה מתוקנת יש חוק אחד, והוא חל על כולם! במדינה מתוקנת אדם אשר נאשם בפלילים עומד לעזעזל למשפט.

מסקנה - ביבי דואג רק לביבי.

אם אתה מנסה להצדיק ולהסביר את ההתנהלות של הממשלה ובפרט של ביבי בזמן המשבר, אתה נכנס לדיון שאין לך סיכוי בו.

אתחיל עם 2 שאלות
1. איך זה לעזעל שאין עדיין תקציב במדינה?
2. איך זה שבמגזר החרדי אין אכיפה שקרובה לעשירית מהאכפיה בשאר המגזרים?
אני לא יודע איך נראה הרחוב החרדי.
אני כן יודע שבאופן כללי החברה הזאת היא לא חברה בליינית. כשהעסקים סגורים, הם כנראה פחות יתניידו נגד החוק.
ההפרות אצלם ברובן הן כנראה הפרות ממוסדות ולא אינדיבידואליות,
ועל זה אני אמרתי ואגיד שוב, אין לך יכולת סבירה ולא מזעזעת, לכפות פתאום על ציבור שלם, ללכת נגד המנהיגים שלו, זאת מפלצת שאתה גידלת במשך עשרות שנים, ואם אתה תלך בכוח יהיו מראות חולניים וגם לא דמוקרטיים במיוחד.
כי יש כאן סיטואציה עדינה שגולשת לעריצות הרוב.
אתה מבין שמול חברה ערבית שלמה אתה אולי יכול להיכנס עם צבא לכפרים ולנהל מלחמות אבל ככה לא מנהלים מדינה אלא ככה מפרקים אותה לחתיכות קטנות.
השאלה כאן היא לא על כמה נשק יש למשטרה אלא על איך מנהלים מדינה.
לגבי התקציב אני לא מעורה, אוחנה בזמנו אמר שרבות המדינות באירופה שלא פסקו תקציב בגלל חוסר ידיעה כיצד תתקדם המגיפה.

להעביר כספים לדברים חיוניים אפשר גם בלי תקציב רשמי, זה קרה וקורה.

אני יכול לומר שעם המשילות המזעזעת שהייתה עד עכשיו, גם אם המהלך הזה היה ציני כמו מה שאתה מתכוון לטעון, זה מוצדק לחלוטין, כי הממשלה נהייתה פשוט בדיחה.

יושבת לך הממשלה ומחליטה על סגר ברוב קולות, בא אדם אחד עלוב פרסונה נון גרטה, שמתעקש לעשות מעשים נואשים של אדם טובע, וצועק יש לי סמכות פריטטית!
ושולח אנשים למות, בשביל לעשות כותרות.

אי אפשר לנהל מדינה עם האינטליגנציה ומניפולטיביות גן הילדים של גנץ

לגבי התקציב אני לא מעורה, אוחנה בזמנו אמר שרבות המדינות באירופה שלא פסקו תקציב בגלל חוסר ידיעה כיצד תתקדם המגיפה.
מה?
מה הגיון מאחורי זה ? שאין תקציב פועלים לפי התקציב הקודם בתוספת של ''קופסות'' שונות זה לא עוזר לאף אחד עדיף שיעשו תקציב שלפחות יקח בחשבון אלמנט הקרונה.

אני לא יודע איך נראה הרחוב החרדי

אני יודע.
מעבר לזה שהתנהלות מותאמת לתקופת הקורונה לא קייימת, הציות להנחיות הוא אפילו לא בגדר המלצה.
הורים חרדים שכן רוצים להישמר, נמצאים בסיטואציה סופר בעייתית, מצד אחד החברים של הילדים שלהם הולכים לתלמוד התורה יום יום, הכל מתנהל כשורה והם נקרעים.

אני כן יודע שבאופן כללי החברה הזאת היא לא חברה בליינית. כשהעסקים סגורים

אילו עסקים ברבי עקיבא סגורים בידיוק?

ההפרות אצלם ברובן הן כנראה הפרות ממוסדות ולא אינדיבידואליות

פה החלק שאני דורש סימוכין.

ועל זה אני אמרתי ואגיד שוב, אין לך יכולת סבירה ולא מזעזעת, לכפות פתאום על ציבור שלם, ללכת נגד המנהיגים שלו, זאת מפלצת שאתה גידלת במשך עשרות שנים, ואם אתה תלך בכוח יהיו מראות חולניים וגם לא דמוקרטיים במיוחד

אני מניח שאתה = ביבי.

ביבי שחובר איתם לקואליציה בכל פעם מחדש.
לגבי התקציב אני לא מעורה

אז כדאי שתוציא את הראש מתוך האדמה.

להעביר כספים לדברים חיוניים אפשר גם בלי תקציב רשמי, זה קרה וקורה

במקרה התנדבתי בעמותה מסוימת שתוקצבה במעט כסף מהמדינה באופן קבוע, עזרו שם לילדים עם c.p. העמותה קורסת. אין להם יכולת להשיג כספים.

תקציב המדינה לשנה קלנדרית נקבע בדרך כלל יותר משנה ולפעמים אפילו שנתיים לפני המועד שלה. כלומר התקציב של שנת 2020 היה אמור להיקבע עוד כשקורונה הייתה רק בירה.

אני לא יודע איך נראה הרחוב החרדי.
אני כן יודע שבאופן כללי החברה הזאת היא לא חברה בליינית. כשהעסקים סגורים, הם כנראה פחות יתניידו נגד החוק.
ההפרות אצלם ברובן הן כנראה הפרות ממוסדות ולא אינדיבידואליות,
ועל זה אני אמרתי ואגיד שוב, אין לך יכולת סבירה ולא מזעזעת, לכפות פתאום על ציבור שלם, ללכת נגד המנהיגים שלו, זאת מפלצת שאתה גידלת במשך עשרות שנים, ואם אתה תלך בכוח יהיו מראות חולניים וגם לא דמוקרטיים במיוחד.
כי יש כאן סיטואציה עדינה שגולשת לעריצות הרוב.
אתה מבין שמול חברה ערבית שלמה אתה אולי יכול להיכנס עם צבא לכפרים ולנהל מלחמות אבל ככה לא מנהלים מדינה אלא ככה מפרקים אותה לחתיכות קטנות.
השאלה כאן היא לא על כמה נשק יש למשטרה אלא על איך מנהלים מדינה.

להעביר כספים לדברים חיוניים אפשר גם בלי תקציב רשמי, זה קרה וקורה.

אני יכול לומר שעם המשילות המזעזעת שהייתה עד עכשיו, גם אם המהלך הזה היה ציני כמו מה שאתה מתכוון לטעון, זה מוצדק לחלוטין, כי הממשלה נהייתה פשוט בדיחה.

יושבת לך הממשלה ומחליטה על סגר ברוב קולות, בא אדם אחד עלוב פרסונה נון גרטה, שמתעקש לעשות מעשים נואשים של אדם טובע, וצועק יש לי סמכות פריטטית!
ושולח אנשים למות, בשביל לעשות כותרות.

אי אפשר לנהל מדינה עם האינטליגנציה ומניפולטיביות גן הילדים של גנץ
חחחחחחחחחחחחח
טרול חזק

חשבתי על זה שהצבעה לגנץ תחזק מאוד את גוש המרכז שמאל, כדי שלא ילכו הקולות לפח. מה דעתכם?

הוא לא מפריך שום אידיאולוגיה כלכלית בסרטון מסכן של שתי דקות.
זליכה עשה המון דברים טובים בכלכלה, ויכול לחסוך ולהשיג המון כסף עם המלחמה שלו בטייקונים, שהוא היחיד שיכול להוביל
לכל מי ששוקל להצביע לירון זליכה, שידע שהבנאדם, מאז שעזב את משרד את האוצר מכר את נשמתו להסתדרות ומאז הפך להיות פרזנטור של הארגון שאם יש סיבה שיקר כאן, אז זה בגללו. לבנאדם כזה אין טיפה של אינטגריטי ובינו לבין הורדת יוקר המחיה אין שום דבר.

(כמובן שהסרטון הזה הוא קשקוש)

לכל מי ששוקל להצביע לירון זליכה, שידע שהבנאדם, מאז שעזב את משרד את האוצר מכר את נשמתו להסתדרות ומאז הפך להיות פרזנטור של הארגון שאם יש סיבה שיקר כאן, אז זה בגללו. לבנאדם כזה אין טיפה של אינטגריטי ובינו לבין הורדת יוקר המחיה אין שום דבר.

(כמובן שהסרטון הזה הוא קשקוש)

גם כשהיה במשרד האוצר היה פאפי של ההסתדרות.
הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם. מדהים כמה קל לשטות בציבור הישראלי, כל פעם מחדש אני נדהם מזה. אנשים עם זיכרון של דג.
כל בנאדם שלא שייך להסתדרות או שיש לו קרוב משפחה בהסתדרות ששם את הפתק של המפלגה הזאת בקלפי כי ירון האח הבטיח להוריד את יקר המחיה הוא פשוט אידיוט. אתם לא צריכים לעשות הרבה, רק תריצו בדיקת רקע על המועמד שלכם לפני שאתם שמים את הפתק שלו.

כשר חינוך קידם את ההדתה במערכת החינוך
למה זה נגד החילונים?
משום מה כל חילוני שרק שומע את המילה "הדתה" כבר מדמיין "מדינת הלכה" ושמוציאים אותו להורג כי הוא לא הניח תפילין...
גם לו יצוייר (בנימה ביינישי"ת) שמחר ראש הממשלה הוא סמוטריץ כאשר לצייונות הדתית יש 61 מנדטים אתה לא הולך להרגיש הבדל באורחות חייך כחילוני.

למה זה נגד החילונים?
משום מה כל חילוני שרק שומע את המילה "הדתה" כבר מדמיין "מדינת הלכה" ושמוציאים אותו להורג כי הוא לא הניח תפילין...
גם לו יצוייר (בנימה ביינישי"ת) שמחר ראש הממשלה הוא סמוטריץ כאשר לצייונות הדתית יש 61 מנדטים אתה לא הולך להרגיש הבדל באורחות חייך כחילוני.
כשיש לתלמיד 9 שעות דת בשבוע, במיוחד כשנלמדת כעובדה ולא בצורה ביקורתית, אלה 9 שעות שבהם הוא יכל ללמוד משהו עם יותר פרקטיקה לחיים.
דת זה משהו אישי וצריך להיות בעיקר משהו שנלמד בבית. אם תלמיד מבלה יותר שעות בללמוד דת מאשר אנגלית או מדעים, זה בהחלט פוגע בהתפתחות שלו בעולם האמיתי

לא מייד, אבל עם הזמן ובצעדים קטנים יורגש ועוד איך

כשיש לתלמיד 9 שעות דת בשבוע, במיוחד כשנלמדת כעובדה ולא בצורה ביקורתית, אלה 9 שעות שבהם הוא יכל ללמוד משהו עם יותר פרקטיקה לחיים.
דת זה משהו אישי וצריך להיות בעיקר משהו שנלמד בבית. אם תלמיד מבלה יותר שעות בללמוד דת מאשר אנגלית או מדעים, זה בהחלט פוגע בהתפתחות שלו בעולם האמיתי
אתה אולי מתכוון לבית ספר דתי, לא זכור לי שהיה 9 שעות לימוד על תורה וכדומה.

אתה אולי מתכוון לבית ספר דתי, לא זכור לי שהיה 9 שעות לימוד על תורה וכדומה.
לא זכור לך כי זה לא היה ככה פעם, זה התהליך של הדתה.
הנה מערכת שעות של תלמיד בכתה ה' בכפר סבא, בית ספר ממלכתי רגיל:
70253162_10157912262572176_7147633257733947392_o.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית