אתה חי בישראל?מי סוגר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חי בישראל?מי סוגר?
אתה חי בישראל?
יש שכונות של חרדים בערים שונות בישראל שחוסמים את השכונות שלהם בשבת כדי שלא יעברו בהם רכבים.
יש שכונות של חרדים בערים שונות בישראל שחוסמים את השכונות שלהם בשבת כדי שלא יעברו בהם רכבים.
אנחנו יהודים וזה, אבל בצורה אובייקטיבית), הגבלות נוספות בשבת וחגים מסויימים (כמו שהיום עם תחבורה ציבורית, סגירת חלק מהרחובות, אז עוד דברים בסגנון). אני מדבר על המצב ההיפותטי שתיארת שסמוטריץ' ראש הממשלה ויש רוב דתי בכנסת, זה דברים שלא קורים בין לילה אלא צעד צעד
סמוטריץ׳ מייצג את המגזר הדתי, למפלגה שלו קוראים ״הציונות הדתית״.
מפלגות כאלו לא מקדמות סגירת רחובות בשבת. מי שסוגר רחובות בשבת ללא הצדקה הלכתית, אלו חרדים. התקוממתי שמייחסים למגזר דתי ובפרט לסומטריץ׳ כאלו פעולות
לך למקומות שכתבתי למעלה ותברר שם מי סוגר. ניחוש שלי - מישהו שלא רוצה שיסעו שם בשבת.מי סוגר?
לא מפריע לך שהומואים בגדול צריכים לא להתקיים על פי ראייתו של סמוטריץ׳?סמוטריץ׳ מייצג את המגזר הדתי, למפלגה שלו קוראים ״הציונות הדתית״.
מפלגות כאלו לא מקדמות סגירת רחובות בשבת. מי שסוגר רחובות בשבת ללא הצדקה הלכתית, אלו חרדים. התקוממתי שמייחסים למגזר דתי ובפרט לסומטריץ׳ כאלו פעולות
זאת שאלה שבשביל תשובה שלה צריך סקר מקיף יותר, אך אני חושב שתופתע לכמה זה חשוב, מה עוד שתנ"ך ותושב"ע זה לא מקצועות שדורשים הרבה זמן וכוח...תלוי איך אתה מגדיר מסורתיים, אבל רוב האוכלוסיה היא חילונית, כלומר אוכלוסיה שמעדיפה לא לגדל את הילדים שלה על טקסטים דתיים מעבר לערך ההעשרה
יש הבדל בין לא לממן ולתת במה ללהט"ב לבין לרדוף אותם....לא מפריע לך שהומואים בגדול צריכים לא להתקיים על פי ראייתו של סמוטריץ׳?
אתה רציני? ראייתו כוללת טיפולי המרה ואי מתן הזכות לנישואים חד מייניםזאת שאלה שבשביל תשובה שלה צריך סקר מקיף יותר, אך אני חושב שתופתע לכמה זה חשוב, מה עוד שתנ"ך ותושב"ע זה לא מקצועות שדורשים הרבה זמן וכוח...
יש הבדל בין לא לממן ולתת במה ללהט"ב לבין לרדוף אותם....
במקום לשלם למי ששונא אותך,אתה יכול לשלם לי ואני אוהב אותך כמו שצריך(פר שעה)ומשלם המון מיסים שמהם מממנים אוכלוסיה מלאת שנאה...
מה ההבדל בין לא לתת זכויות לבני אדם לבין לא לתת זכויות לבני אדם בגלל ספרזאת שאלה שבשביל תשובה שלה צריך סקר מקיף יותר, אך אני חושב שתופתע לכמה זה חשוב, מה עוד שתנ"ך ותושב"ע זה לא מקצועות שדורשים הרבה זמן וכוח...
לא לתת זכויות לבני אדם בגלל ספר
איזה זכויות דת אין לך? חופש דת הוא גם חופש מדת, ומותר לך לעשות מה שאתה רוצה לפי הדת שלך כל עוד אתה לא פוגע בחופש של אחרים, וחוקי המדינה שנובעים מאותו חופש של אחריםבאותה המידה שבה אתה טוען שלא נתונים זכויות להומוהים בגלל ספר אני יכול לטעון שלא נותנים לי זכויות דתיות.
איפה ספר הזכויות? מי קובע איזה זכויות עדיפות?
הלהטב דאגו שאני אדע על ההפרות זכויות שלהם, שתף אוצי בשלך כי אין לי מודעות אליהןבאותה המידה שבה אתה טוען שלא נתונים זכויות להומוהים בגלל ספר אני יכול לטעון שלא נותנים לי זכויות דתיות.
"נלחם" ברווקות המאוחרת...
😆😆😆
![]()
תגיד אחי שלי רציני אתה חי בישראל?באותה המידה שבה אתה טוען שלא נתונים זכויות להומוהים בגלל ספר אני יכול לטעון שלא נותנים לי זכויות דתיות.