אני מנסה להבין על איזה נזק אתה מדבר? כי יש מספיק מחקרים שמראים אתה לא יכול להפוך את הילד הומו אם יש לו אבא ואבא(לא שזה נזק אבל זה לרוב מה שאנשים מתכוונים שהם אומרים את זה)וזה מבלי לדבר על הנזק שיגרם לילדים שהם יגדלו...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מנסה להבין על איזה נזק אתה מדבר? כי יש מספיק מחקרים שמראים אתה לא יכול להפוך את הילד הומו אם יש לו אבא ואבא(לא שזה נזק אבל זה לרוב מה שאנשים מתכוונים שהם אומרים את זה)וזה מבלי לדבר על הנזק שיגרם לילדים שהם יגדלו...
אני מנסה להבין על איזה נזק אתה מדבר? כי יש מספיק מחקרים שמראים אתה לא יכול להפוך את הילד הומו אם יש לו אבא ואבא(לא שזה נזק אבל זה לרוב מה שאנשים מתכוונים שהם אומרים את זה)
אנחנו ממשיכים להכניס בכונן הלא הנכוןבנתיים זה הסטרייטים "שמייצרים" ילדים הומואים..
99.9% מהלסביות וההומואים שהכרתי בחיי גדלו בבית עם אבא ואמא.. אולי משהו במודל הזה לא מוצלח 🤣
ומה עם נזק של ילד שגדל לאבא ואמא לפי הספר והם היו חרא של הורים ואנסו/הרביצו? למה אתה לא עושה מבחן הורות להערכת הנזק לכולם?וזה מבלי לדבר על הנזק שיגרם לילדים שהם יגדלו
אחי הכרת פעם הומו? אנשים רגילים לעיתים קרובות שמחים יותר אז הילדים שלהם יהיו בסדר גמורשנתינת זכויות לאותו אדם פוגעת בזכויות שלי, אם אין נישואים ברבנות דתיים לא יכולים להתחתן...
אז השאלה הבאה היא מי אמר שזכויות שלי יותר טובות מזכויות של להט"ב?
אני אחזיר תשובה- מי אמר שזכויות של להט"ב יותר טובות מזכויות שלי?
וזה מבלי לדבר על הנזק שיגרם לילדים שהם יגדלו...
אולי אתה תעשה לי ילד?אחי הכרת פעם הומו? אנשים רגילים לעיתים קרובות שמחים יותר אז הילדים שלהם יהיו בסדר גמור
בעיות פוריות מתנצלאולי אתה תעשה לי ילד?
זו רטוריקה חסרת כל משמעות שנשמעת הרבה בדיוני נישואים ולהט"ב, כי מעולם לא היה ניסיון לפגוע בזכויות של אחרים. אף אחד לא מנסה לשנות הרבנות, אלא רק רוצים אלטרנטיבה
אם אין מי שיפקח על ילודה/נישואים אתה לא יכול לדעת מי ממזר ומי לא...לא הבנתי איך זה פוגע בזכויות שלך לא היה איזה הסבר ובטח שלא נימוק
למה שזה יהיה למי שזה לא משנה לו?אם אין מי שיפקח על ילודה/נישואים אתה לא יכול לדעת מי ממזר ומי לא...
אני חייב להקדים שאני לא מבין לעומק בכלום מהנושא המדובר.למה שזה יהיה למי שזה לא משנה לו?
ולמה רק הרבנות יכולה לעשות את זה? ארגונים אחרים לא יכולים? מה עם ארגונים רפורמיים וקונסרבטיביים? גם הם יהודים.
והמצב שאתה מדבר עליו הוא טוב ויפה ברבנות שעובדת כמו שצריך, אבל רבנות שמשאירה יהודיות עגונות במשך עשרות שנים מחייבת את אותה אישה או לא ללדת יותר או ללדת ממזרים, והכל תחת חסות הרבנות
אבל יש אנשים שלא מאמינים במונח ממזר מה זה רלוונטי אליהם?אם אין מי שיפקח על ילודה/נישואים אתה לא יכול לדעת מי ממזר ומי לא...
אתה חי במדינה שזה רלוונטי לאולי רוב האזרחים שלה, הדתיים והמסורתיים.אבל יש אנשים שלא מאמינים במונח ממזר מה זה רלוונטי אליהם?
הרבה מילים מעט מאוד משמעותאתה חי במדינה שזה רלוונטי לאולי רוב האזרחים שלה, הדתיים והמסורתיים.
תעשה מה שמתחשק לך, אבל את הילד שתביא לעולם מגיע לו לדעת מי היה אמא ואבא שלו, ואם מתחשק לו לאהוב ולהתחתן עם בחורה שהמונח ממזר משנה לה (ויש המון אנשים בארץ שזה מאוד משנה להם) יש לו את הזכות לדעת.
בעיניי, זה כמו אישה שמקיימת יחסים עם כמה גברים בטווח זמן קצר, ולכן הילד לא ידע מי זה האבא שלו. זה פשוט דבר מסריח לעשות לילד שלך. מילא אם אותם גברים היו מוכנים לעשות בדיקה גנטית שנים אחר כך כשיש ילד לבדוק, אבל מי ירצה להיבדק? החוק לא מחייב למיטב ידיעתי. תאר לעצמך את הנזק שהיא עשתה לילד שלה.
יש להורים אחריות לילדים שלהם, אם עשיתם טעויות לפחות תנו לילדים לדעת את האמת, ולא לדפוק אותם בעתיד.
הדיון אינו על המשמעות של ממזר, אולי באמת אין משמעות.הרבה מילים מעט מאוד משמעות
ומה אם אנשים מהקהילה הגאה שהם דתיים?הרי נשואין הוא עניין דתי בלבד
מסכים יש הרבה מחדלים ברבנות שצריכים שיפור ודחוףברבנות שעובדת כמו שצריך, אבל רבנות שמשאירה יהודיות עגונות במשך עשרות שנים מחייבת את אותה אישה או לא ללדת יותר או ללדת ממזרים, והכל תחת חסות הרבנות
אם יש לך דרך לשמור על פיקוח גם בלי הרבנות אז בשמחה, לגבי רפורמים אני לא בטו שאפשר לקרוא להם יהודים מהבחינה של קיום ההלכה...למה שזה יהיה למי שזה לא משנה לו?
ולמה רק הרבנות יכולה לעשות את זה? ארגונים אחרים לא יכולים? מה עם ארגונים רפורמיים וקונסרבטיביים? גם הם יהודים.
אני מאמין שאם תסתכל בהודעות קודמות שלי באשכול הזה תמצא תשובה לשאלתךאבל יש אנשים שלא מאמינים במונח ממזר מה זה רלוונטי אליהם?
למה נדפקים?ומה אם אנשים מהקהילה הגאה שהם דתיים?
הם לא נדפקים מזה?
אל תשאל אותנו, תשאל את אלוהים/אנשי הדת הפרימטיביים.מה הבעיה שאנשים יאהבו ויחיו יחד?
מה? איפה כתוב שאם מישהי נולדה מזוג לא נשואי אסור להתחתן איתה ? דבר שני אם אסור להתחתן איתה אז תתחתן עם מישהי אחרת ..אם מישהי ילדה מישהי מחוץ למסגרת הנישואין לי אסור להתחתן איתה, כאשר אתה אומר לתת ללהט"ב אופציה להתחתן ברבנות אתה אומר לסגור את הרבנות...
וכמו שרב לא אמור להביע דעה בנושא שהוא לא מבין כמו קורונה אני מצפה שחילוני שלא ממש מבין מה הדת דורשת לא יביע דעה שקשורה לדת....